Öneriler Tümü

Amerikadaniste.com’a Üye Olmanız için 5 Neden

Amerika’dan alışveriş; prestijli markalar ve onların Türkiye’de bulunmayan ürünleri ile herkes için çok cazip. Pek çok kişi bunu Amerika seyahati sırasında planlıyor. Fakat günümüzde online alışverişin hem zaman hem de bütçe dostu olduğu gerçeği yadsınamaz.

Amerikadaniste güvenilir altyapısı ile Amerika’dan alışverişinizin en büyük çözüm ortağı olmak için 14 yıl önce yola çıktı. Dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yapmanıza olanak tanıyan sistemiyle artık ulaşamayacağınız bir Amerika markası yok.

Amerika’dan alışverişin en kolay yolu olan Amerikadaniste, bunca yılın tecrübesi ile sizlerin çözüm ortağı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sürekli yenilenen özellikleri ile Amerika’dan alışveriş konusunda sizlerin hayatını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

30 günlük ücretsiz deneme özelliğiyle tam 1 ay boyunca hiçbir üyelik ücreti ödemeden sistemi deneyimlemeniz mümkün. Yapmanız gereken tek şey birkaç dakika içinde üyeliğinizi tamamlamak ve alışverişe başlamak.

1- 30 Günlük Ücretsiz Deneme Üyeliğinin Avantajları

Amerikadaniste.com ile siz de Amerika’dan alışverişi en hızlı ve güvenilir şekilde deneyebilirsiniz. Üyeliğinizi birkaç dakika içerisinde oluşturabiliyor ve Amerika posta adresinizi ücretsiz bir şekilde alabiliyorsunuz. 30 günlük deneyim süreci boyunca posta adresini kullanmanız için herhangi bir bütçe talep etmiyor.

Siz de 30 günlük deneme üyeliğinizi hemen başlatabilir ve dakikalar içerisinde posta adresinizi alabilirsiniz. Ardından dilediğiniz Amerika web sitesinden ürünlerinizi satın alarak Türkiye’deki adresinize gönderebilirsiniz.

2- Dünyaca Ünlü Markalardan Alışveriş

Amerikadaniste ile online alışveriş yapabileceğiniz markaların limiti yok. Aklınıza gelebilecek her türlü markadan alışveriş yapabilirsiniz. Kadın giyim, erkek giyim, çocuk ve bebek giyim, kozmetik, teknoloji, ev ve yaşam gibi birbirinden farklı kategorilerde ürün bulmanız mümkün. Üstelik pek çok ünlü markada indirimi de takip edebiliyorsunuz.

Amerikadaniste ile alışveriş yapabileceğiniz popüler markalardan bazılarını buradan inceleyebilirsiniz.

Kadın giyim ve kozmetik: Asos, Gucci, Balenciaga, Guess, Burberry, Prada, Chanel, Chloe, Michael Kors, Victoria’s Secret

Erkek giyim ve kozmetik: Calvin Klein, Gucci, Ralph Lauren, Valentino, GAP, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Lacoste

Çocuk ve bebek: Carters, Balenciaga Kids, Gucci Kids, Pottery Barn Kids

Ev ve yaşam: Anthropologie, Crate & Barrel, Williams Sonoma, Pottery Barn

Ayrıca Amazon, Target, Walmart ve Ebay gibi güvenli alışveriş sitelerinden de ürün getirtebilirsiniz. Dolayısıyla Amerikadaniste size sadece ünlü ve lüks markaları sunmakla kalmaz. Pek çok farklı ürün kategorisinde aklınıza gelebilecek her türlü ürünü Türkiye adresinize getirtebilirsiniz.

3- Avantajlı Fiyatlarla Amerika’dan Kargo

Amerikadaniste.com’u farklı kılan bir diğer özellik de avantajlı kargo seçeneği. Normal koşullarda Amerika’dan kargo ücretleri oldukça fazla iken, Amerikadaniste sayesinde avantajlı kargo ücretleri ile karşılaşacaksınız. Ayrıca kargolarınızı birleştirip tek bir paket halinde gönderme imkanınız var. Böylece kargo birleştirme özelliği sayesinde oldukça avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Amerika’dan Türkiye’ye kargonuzu göndermek istediğinizde yapmanız gereken tek şey hesabınıza giriş yaparak gönder butonuna basmak.

4- Amerika’dan Ürün Getirmenin En Kolay ve Güvenilir Yolu

30 günlük ücretsiz deneme hesabını kullanmak oldukça pratik. Üyelik adımını geçip Amerika kargo adresinizi almak sürecin ilk parçası. Siz internet sitelerinden alışveriş yaptıkça ürünleriniz bu adrese ulaşacak ve sistemde her birini tek tek görebileceksiniz. İkinci adım ise birkaç ürününüzü birleştirip, Türkiye adresinize göndermek. Ardından ürünleriniz birkaç gün içerisinde size ulaşacak.

5- “Benim İçin Al” Servisiyle Alışveriş Kolaylığı

30 günlük deneme paketiniz süresince “Benim İçin Al” servisinden de faydalanabilirsiniz. Örneğin; Amerika’da bulunan fakat internet sitesinden alışveriş yapılamayan bir markanın ürünlerini istiyorsanız, güvenilir ekibimiz sizin için bu ürünleri en kısa sürede temin eder. Internette veya sosyal medyada gördüğünüz lakin nerede satıldığını bilmediğiniz bir ürünü sizin için bulabilir ve kredi kartınız Amerika’dan alışverişe uygun değilse, yine “Benim İçin Al” servisi sizin için alışverişi yapabilir.

Siz de dünyaca ünlü markalardan alışveriş yapabilmek ve güvenle teslim alabilmek için Amerikadaniste.com’a hemen üye olun ve Amerika’daki posta adresinizi temin edip, alışverişe başlayın!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply