Bunu İstiyorum Öneriler Popüler Markalar Tümü

Yılın En Eğlenceli Zamanı: 12 Eylül Video Oyun Günü Kutlu Olsun!

12 Eylül Video Oyun Günü, dünya çapında milyonlarca oyun severi bir araya getiriyor. Gerek yarattıkları gerçekçi hikayeler gerekse gelişmiş grafikleri ile video oyunları dünya çapında pek çok kişinin hobileri arasında ilk sırada yer alıyor. Günümüzde Playstation’dan Xbox’a, bilgisayar oyunlarından mobil oyunlara kadar farklı türde video oyunları oyun severlerle buluşuyor.

Evinizin konforunda yapılabilecek en eğlenceli aktivite olan oyun oynama keyfi hiçbir şeye değişilmez. Bu eğlenceyi ikiye katlamak için oyun aksesuarlarına ya da oyun temalı ürünlere evinizde ya da kişisel eşyalarınızda yer verebilirsiniz. Türkiye’de bulunamayan birbirinden ilginç oyun temalı ürüne Amerikadaniste ile kolayca ulaşabilirsiniz. Amerikadaniste’yi 30 gün ücretsiz denemek için hemen üye olabilir ve alışverişe başlayabilirsiniz.

Video Oyun Günü Nasıl Ortaya Çıktı?

Video oyunlarının tarihi 1940’lara kadar dayanıyor. Fakat günümüzde bilinen ve herkesin oynayabileceği video oyunları 1970’lerde ortaya çıkıyor. Günümüzde ise oyun endüstrisi, dünyanın en büyük ve en hızlı gelişen sektörleri arasında yer alıyor. Bugün oyun sektörü; oyun konsolları, bilgisayar oyunları, mobil oyunlar ve bunlara eşlik edip sürekli gelişen teknolojiler ile büyüyor. Ayrıca günümüzün belki de en aktif ve en heyecanlı müsabakalarının düzenlendiği e-spor turnuvaları da her gün binlerce oyuncunun katılımıyla devam ediyor. Dünyanın en eğlenceli aktivitelerinden olan video oyunlarının coşkusunu paylaşmak için de 12 Eylül Video Oyunları Günü kutlanıyor.

Video Oyun Günü’nü Kutlamanın En Güzel Yolu

Oyuncuların Dünya Video Oyun Günü’nü kutlamak için yaptıkları aktivite tabii ki oyun oynamak. Dünya Video Oyun Günü’nde ayrıca pek çok oyun etkinliği ve e-spor turnuvası da düzenleniyor. Böylece oyuncular bu heyecanı bir araya gelerek yaşıyor.

Sizin için de video oyunu oynamak bir tutkuysa, bu tutkuyu kendinize alacağınız hediyelerle bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Oyuncuların en sevdiği ürünlerin başında oyun bilgisayarı ve oyun konsolu geliyor. Ayrıca oyun keyfine eşlik edecek oyun koltuğu, oyuncu klavyesi, oyun kulaklığı gibi objeler de en sevilen ürünler arasında.

Biz de sizler için oyun keyfinize eşlik edecek ürünleri derledik. Amerikadaniste güvencesiyle Amazon’dan sipariş edebileceğiniz oyun aksesuarlarıyla siz de oyunlarda fark yaratabilirsiniz.

Razer Oyun Kulaklığı

Oyun aksesuarları denince en iyi markalardan biri olan Razer, oyun kulaklıkları konusunda oldukça profesyonel. Özellikle bir PC oyuncusuysanız ilginizi çekebilecek bu kulaklık ile oyun keyfini doyasıya yaşayın.

Corsair Oyuncu Klavyesi

Oyuncuların favori ürünleri arasında ilk sıralarda yer alan bir diğer obje de oyuncu klavyesi. Amerika’dan sipariş edebileceğiz pek çok farklı özelliğe sahip oyuncu klavyeleri bulunuyor. Sizin için seçtiğimiz Corsair marka bu oyuncu klavyesi hem tasarımı hem de gelişmiş özellikleriyle çok beğeniliyor.

VR Oyun Seti

Günümüzün belki de en çok dikkat çeken teknolojilerinden biri olan VR, özellikle oyunlarla entegre olan yapısı ile çok beğeniliyor. Video oyun keyfini en gerçekçi haliyle yaşamak isteyenler için seçtiğimiz bu VR oyun seti ile kendinizi gerçek bir oyunun içerisinde bulabilirsiniz.

Ücretsiz Deneme Hesabınızla Şimdi Alışverişe Başlayın!

Amerika’dan satın alabileceğiniz oyun aksesuarları, oyun temalı ürünler ve aklınıza gelebilecek her türlü ürün grubuna Amerikadaniste ile kolayca ulaşabilirsiniz. Amerikadaniste’yi 14 yıllık tecrübesi ve güvencesiyle şimdi tam 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Ücretsiz üyeliğinizi hemen oluşturabilir ve Amerika posta adresinizi ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz. Ardından yapmanız gereken tek şey dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yapmak ve ürünlerinizi Türkiye adresinize göndermek olacak.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply