Öneriler Tümü

2019 Apple Lansmanı

Jobs vefat ettiğinden beri Apple Lansmanlarının tadı tuzu yok ama işte bir umut, Amerikadaniste ekibi olarak her sene ekran başında bekliyoruz “yeni bir şeyler gelecek mi, devrim olacak mı?” diye.

Lansmanda iOS 13, Apple Watch, iPhone 11, iPad gibi hepimizin merakla yeniliklerini beklediği ürünler tanıtıldı. Amerikadaniste’nin kişiye özel hizmetlerinden yararlanabileceğiniz Apple Watch ve iPad modellerini inceleyelim.

iPhone 11 bekleneni vermedi  

Apple, XS modeline atıflarda bulunarak tanıttığı yeni üst segment akıllı telefonuna 3 arka kamera eklemiş. Her bir kamera, 12 megapiksel özellikte ve %100 odaklanma gücüne sahip fakat markanın en güçlü yanı olan tasarımdan yoksun bir görüntü oluşturuyor. Pil ömrü de önceki modele göre 60 dakika artırılmış.

iPhone, A13 işlemcisiyle karşımıza çıkıyor. Gece yeşili, uzay grisi, gümüş ve yeni altın rengi olmak üzere dört farklı renkle raflardaki yerini alacak. Ne yazık ki yasal sınırlamalar nedeniyle sizlere yardımcı olamıyoruz.

Apple Watch daha geniş ekrana sahip

Apple Watch daha geniş ekrana sahip

Akıllı saat konusunda da Apple oldukça iddialı. Ekran genişliği önceki nesile göre artırılmış. Tasarım anlamında bir değişiklik yok ancak cihazla ilgili en belirgin özellik ekranı hiçbir zaman kapatmayan “Always-On”.  Apple, iki ayrı renkte sunduğu ödüllü titanyum kasasını da tanıttı. Amerikadaniste’nin üyelerinin ilgisini çekecek çizilmez seramik kasaları da ayrıca ilgi gördü.

Apple Watch, iPhone gibi 20 Eylül’de piyasaya sürüldü. ABD fiyatı’nın 399$ olması bekleniyor. Marka, 3. Nesil watch’ların fiyatını da 199$’a indiriyor.

iPad 7 her zamanki gibi

Lansmanda 7. Nesil iPad’de resmen tanıtıldı. Tam boy akıllı klavye desteği ilgi çekiyor. 10.2” ekranıyla önceki nesilden daha büyük. A10 işlemcileri ise işletim sistemi ve yazılımların koşmasını sağlayacak. 8 Megapiksel kamerası ile iPhone’un biraz gerisinde kalıyor. Ürünün ABD Fiyatı 329$ olarak belirlenmiş.

Pro Display XDR ve Mac Pro

Önceki etkinlikte tanıtılan ve an itibarıyla Apple’ın kendi web sitesinde de “Sonbaharda” sizlerle yazan iki ürünü Mac Pro ve Pro Display XDR’da Amerikadaniste ekibi olarak merakla beklediğimiz ürünler arasında. Yine aynı etkinlikte MacBook Air ve MacBook Pro ürünleri de tanıtılmıştı. Bu ürünlerin de Türkiye fiyatları oldukça rahatsız edici.

İşte bu yüzden, siz üyelerimize hızlı ve güvenilir kargo hizmeti imkanlarını sunuyoruz. Ürünlerinizi 3-4 iş günü içerisinde, herhangi bir gümrük vb. sorunla uğraşmadan teslim ediyoruz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply