Öneriler Tümü

Black Friday – Gerçek İndirimler

Her yıl Kasım ayında akıllarda insanlığa sunduğu çılgın alışveriş fırsatlarıyla yer eden Black Friday artık çok yakınımızda. Yaz aylarının tamamlanmasıyla okula dönüş ile başlayan, moda haftaları ile devam eden, Black Friday ile zirve yapan alışveriş tutkumuz için yine sayısız fırsat biz alışveriş tutkunlarının ve perakendecilerin kapısında.

Amerikadaniste ile Black Friday indirimlerinden yararlanıyoruz!

29 Kasım Cuma günü 24 saat boyunca senin yanındayız.

Unutma Büyük Gün 29 Kasım Cuma!

Yapılan araştırmalara göre yılın geride kalan tüm günlerinin ışıltısını söndürecek nitelikte olan birkaç günden biri olarak konumlanan Black Friday perakendecilere muazzam bir gelir artışı ve buna giden yolda farklı niteliklerini konuşturma kabiliyetlerini gösterme fırsatı verirken, tüketicilere ise yılın geri kalan hiç bir gününde elde edemeyecekleri fiyat avantajları sunmakta. 

2018 Yılında Türkiye

Türkiye e-Ticaret Pazar Büyüklüğü” raporuna göre e-Ticaret sektörü 2018 yılında %42 büyüme ile 59.9 milyar liralık hacme ulaşarak, 2014-2018 yılları arasında toplamda %33’lük büyüme kaydetti.Tatil-Sayahat, Sadece Online Perakende ve Çok Kanallı Online Perakende şeklinde alt kategori kırılımlarına sahip olan bu rakamlarda yıllık büyümeler sırasıyla %54, %41 ve %30 gibi artış trendlerini işaret etmekte.. Büyüme hızlarındaki yüksek yüzdeli artışlar Türkiye’deki E-Ticaretin toplam perakende içindeki payını global veriler ve rakiplerle karşılaştırdığımızda ise ortaya çıkan tablo gidilecek hala çok yolun olduğunu ayan beyan ortaya koymakta..

E-Ticaretin toplam perakende içindeki payı (Toplam Perakende pazarında online işlemlerin oranı):

·        Türkiye: %5,3

·        Gelişmiş Ülkeler Ortalaması: %11,1

·        Gelişmekte Olan Ülkeler Ortalaması: %5,9

·        İngiltere: %17

·        ABD: %13,7

·        Almanya: %11

Üstelik bu %5.3’lük rakam 2018 yılında düşük bir büyüme performansı sergileyen perakende sektörünün içinde nispeten hızlı bir yükseliş trendi izleyen e-ticaret sektörüne ait. Bu bile tam bir tatmin sağlamıyor. 

Değişen tüketici alışkanlıkları, gelişen dijital ve mobil medya & pazarlama araçları artık online alışverişi çok daha cazip bir hale getirmektedir. Online ticaret tüketiciye istediği ürün ya da hizmete hızlı ulaşma, fiyat rekabetinden faydalanma, sayısız alternatifi değerlendirme gibi belli başlı birçok faydayı kendi doğası gereği sunmaktadır. İnsanlar bu kullanım alışkanlıklarını her ne kadar günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmiş olsalar da bazı günler özelinde özel pencereler açmıyor değiller? Black Friday bu özel günlerin başını çekenlerden. Amazon, E-bay, Target, Best-Buy ve Walmart gibi perakende devlerinin bugün özelinde neredeyse yılın geride kalan dönemleri kadar gelir elde ettiği, bu seviyelere ulaşmak için ise müşterilerine sayısız ve birbirinden cazip teklifler, fiyat avantajları sunduğu artık hepimiz tarafından bilinen gerçekler arasında.

Deneyim ve Hizmet!

14 yıllık tecrübesiyle kargo ve lojistik hizmetleri alanında hatrı sayılır bir marka konumunda bulunan Amerikadaniste markası, yılın her günü değerli üyelerine başta Amerika olmak üzere yurt dışından yaptıkları alışverişleri daha keyifli hale getiren hizmetler sunmaktadır. Üyelerinin önceliklerini her zaman ilk sıraya koyarak faaliyet gösteren Amerikadaniste Black Friday, Cyber Monday veya Sevgililer Günü gibi özel günlerde de yine en değerli çözüm ortağınız olarak yanınızda yer almaktadır.  Alışverişini yapmış olduğunuz ürünleri Amerika’da size özel olarak tanımlanan adresten hızlı ve güvenilir bir şekilde, tüm etik kurallara ve uluslararası taşıma prosedürlerine uygun olarak kapınızda teslim eden Marka, yıl boyu sayısız avantajdan faydalanmanızı sağlamaktadır. Tüm bunları özel üye hizmetleri ekibi, Amerika ve İstanbul’da uçtan uca paketlerinizi sizin adınıza takip eden saha uzmanları ile sağlayan Amerikadaniste markası sunmuş olduğu hizmetle eşsiz bir alışveriş partneri görevini üstlenmiştir.

Düşünsenize Black Friday indirimleri için birini beklemek, paketinizin akıbetinin ne olacağını bilmediğiniz kargo firmalarına bel bağlamak zorunda değilsiniz. İstediğiniz ürünü gerçek fırsat avantajlarıyla ister kendiniz alırsınız Amerikadaniste ile getirtirsiniz. İsterseniz de Amerikadaniste Özel Üye Hizmet Ekibi sizin için bu ürünü bulur, alır, kapınızda teslim eder. Yani Amerikadaniste’nin eşsiz “Benim İçin Al” hizmetini kullanmış olursunuz. Bunu sizin için çoğu yakın arkadaşınız dahi yapmaz, bizden söylemesi! Amacımız aranızı açmak değil, hizmetimizin sizin için ne kadar özel ve samimi olduğunu göstermek 🙂

Bu alışveriş çılgınlığına kendinizi daha da ait hissetmeniz için 29 Kasım – 02 Aralık 2019 tarihleri arasında geerli olacak “CRAZYSALE” kodunu kullanmanızı ve “Benim İçin Al” hizmeti ile hızlı ve sorunsuz şekilde siparişlerinizi oluşturmanızı tavsiye ederiz.

Mail Listelerimize Kayıt Olun.

Size Target Elektronik İndirimleri ve Büyük Markaların Cyber Monday indirimleri için hazırladığımız bültenlerin linkini “BLACK FIRDAY” in baş döndürücü avantajlarından yararlanmanız için referans olması açısından bırakıyoruz.

Keyifili ve Çılgın Alışverilerinize Şimdi Başlama Zamanı! Sen yeter ki #AMERİKADANİSTE!

*Amerikadaniste exclusive kargo ve lojistik hizmetleri vermektedir, satın alımını yapmış olduğunuz ürünler üzerinden bir gelir modeli yoktur, sadece vermiş olduğu hizmetler özelinde taşıma ücretleri almaktadır. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply