Uluslararası Arkadaşlık Günü
Öneriler Tümü

Uluslararası Arkadaşlık Gününüz Kutlu Olsun


Amerikadaniste ile Uluslararası Arkadaşlık Gününde “FRIENDSHIP” koduyla ayrıcalıkları yaşa!

Paylaşım kavramının günden güne daha da değerli hale geldiği dünyamızda, öncelik hep sevdiklerimizin, aynı kaderi yada hayalleri paylaştığımız insanların olmuştur. Bu noktada şüphesiz başı çeken insanlar arasında en yakınımızdaki arkadaşlarımız gelmiştir.

Amerikadaniste de değerli üyeleriyle paylaşımlarını artırmaya son derece önem verirken, onların ihtiyaç ve zevklerine göre şekillenecek olan ürün ve hizmetlerle hatırda kalan anların çoğalmasını sağlamaya yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Amerikadaniste markası en ayrıcalıklı ürünleri, fırsat kampanyaları ve sezonsal trendleri takip etmenize bir arkadaşınız gibi keyifle ve özveriyle yardımcı oluyor. Vaktinizin yoğun olduğu anlarda yada yardıma gerek duyduğunuz zamanlarda yine iyi kalpli bir arkadaş yakınlığıyla özel üye hizmetleri ekibiyle size ihtiyaç duyduğunuz mükemmeliyetçi anlayışla hizmet veriyor.

Bir nevi çözüm ortağınız, tıpkı o en yakın arkadaşınız gibi. Üstelik üründen herhangi bir gelir üretmeden! Sizden, sadece vermiş olduğu exclusive kargo hizmet bedelinin tutarını talep eden bir metot ile.

Şimdi sizler de bu özel günde Amerikadaniste‘nin size sunduğu avantajlardan yaralanmak için, sizin için seçtiğimiz özel ürünlere göz atabilir ve kendi zevkiniz dahilinde daha nice ürün ve fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Boosted Scooter – Caddebostan’da ferahlamak özgürleşmek zamanı, hem keyifli hem doğa dostu bu ürüne mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz!

Boosted board elektrikli scooter

Hydro flask – Yazın ruhu renkleriyle özdeşleştiği zaman, hele bir de sizi serinletip içinize su serpiyorsa çok daha değerli hale gelmez mi? Hydro Flask termoslar belki de o aradığınız üründür.

Hydro flask marka renkli termos

Bose kulaklık gözlük – Tarzınızdan ödün vermeyin, sadeliğin içinde fonksiyonel rahatlığı yaşayın! Bose Frame gözlüklerle hem güneşten korunun hem müziğinizi dinleyin!

Bose marka gözlük aynı zamanda kulaklık özelliği içeriyor

Foreo Luna – Mini 2 – Cildinizin sizin için ne kadar kıymetli ve hassas olduğunu biliyoruz. Foreo Luna Mini 2 ile cildinizi hem besleyin hem de ona terapi yapın!

Foreo marka yüz temizleme fırçası

Apple Watch Series 4 – Akıllı yaşama entegre olmanızı öyle keyifli hale getiren Apple Watch 4 ile hayatınızı kolaylaştıran bir asistana sahipsiniz!

Apple marka 4. nesil akıllı saat

Asla Yalnız Değilsiniz!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply