Bunu İstiyorum Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

Su İzleme Günü’ne Özel: Evinizde Kullanabileceğiniz Temiz ve Tasarruflu Su Çözümleri

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda suyun öneminin ne kadar arttığı tartışılmaz bir gerçek. Çevre kirliliği gibi insan faktörlü sebeplerden dolayı suyun temizliği büyük derecece riske girmiş durumda. Musluklarımızdan akan şebeke suları ve her gün tükettiğimiz içme suları kimi zaman sağlığımızı tehdit edecek duruma geliyor. Yalnızca içme suyu değil; göl, deniz, nehir gibi sular da kirlilik tehdidi altında. İşte bu konuda farkındalık yaratmak üzere 18 Eylül tarihi dünya çapında Su İzleme Günü olarak belirlenmiş. Amerika Temiz Su Vakfı’nın oluşturduğu Su İzleme Günü, ilk olarak 2003 yılında ortaya çıkmış. Bu günün amacı temiz suyun önemine dikkat çekmek ve çeşitli su kaynaklarını temizlik bakımından inceleme altına almak.

En az su kirliliği kadar önemli bir diğer konu da tükenen su kaynakları. Küresel ısınmanın etkisiyle dünyamız hızla artan bir su kaynağı tehlikesiyle karşı karşıya. Bu konuda yapılan pek çok araştırma ve yayın da bulunuyor. Tükenen su kaynaklarını koruma konusunda ise en büyük görev bireylere düşüyor. Günlük yaşantımızda değiştireceğimiz bazı alışkanlıklarla su kaynaklarının hızlı tüketimini azaltmak bizlerin elinde.

Su Temizliği ve Su Tasarrufu Sağlayan Teknolojiler

Hem su temizliği hem de su tasarrufu için üretilmiş pek çok teknoloji ürünü bulunuyor. Amerikadaniste olarak, Amerikadanshop aracılığıyla kolayca sahip olabileceğiniz bu ürünlerden birkaçını sizin için derledik. Üstelik Amerikadaniste’yi şimdi 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve alışverişe hemen başlayabilirsiniz.

Aquasana Su Arıtma Cihazı

Musluk suyunu, güçlü aktif filtresinden geçirerek hem tertemiz hem de güzel tada sahip bir su kalitesi sunan Aquasana su arıtma cihazı aynı zamanda şık tasarımıyla da çok beğeniliyor. Aquasana, suyun içerisinde yer alan pek çok zararlı maddeyi filtreleyerek güvenle içebileceğiniz bir içme suyu sağlıyor.

AlcaPure Zero Su Arıtıcı

Sıradan musluk suyunuzu temiz ve sağlıklı içme suyuna dönüştürebilen bir diğer cihaz da AlcaPure Zero su arıtıcı. Modern tasarımıyla mutfağınıza şıklık katacak olan bu ürün, aynı zamanda elektrik tasarrufu ile da tercih edilen su arıtıcılar arasında yer alıyor.

Hansgrohe Su Tasarruflu Duş Başlığı

Evde su tasarrufuna en çok ihtiyacımız olan banyolar için üretilmiş Hansgrohe su tasarruflu duş başlığı, mikro ince su damlaları ile duş suyunda tasarruf sağlayan bir teknolojiye sahip.

American Standard Su Tasarruflu Duş Başlığı

%30 daha fazla su tasarrufu sağladığı kanıtlanmış olan American Standard su tasarruflu duş başlığı da tercih edilebilecek ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Tasarımı Manhattan köprüsünden esinlenilerek yapılmış olan bu su tasarruflu duş başlığı ile evlerdeki günlük su tüketimini azaltmak mümkün.

30 Günlük Deneme Hesabınızı Oluşturun ve Alışverişe Başlayın

Su tasarruf cihazları, su arıtıcılar ve çok daha fazla ürüne Amerikadaniste ile güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. 14 yıllık tecrübesiyle Amerikadaniste, Amerika’da bulunan pek çok farklı türde ürünü güvenle adresinize getiriyor. Amerikadaniste ile alışveriş yapmak için yapmanız gereken tek şey 30 günlük ücretsiz deneme hesabınızı oluşturmak ve Amerika posta adresinizi edinmek. Ardından dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yaparak bu adrese gönderebilirsiniz. Alışverişleriniz, kendi belirleyeceğiniz kargo seçenekleri ile 3 ile 5 gün içerisinde Türkiye adresinize ulaşır.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply