Öneriler Yeni Yıl Alışverişi Yeniyıl Alışverişi

Yeni Yıl Partisi Kombinleri

Yılbaşı gecesi için herhangi bir kombinin yoksa ve ne giyeceğine henüz karar veremediysen panik yapmana gerek yok! Senin için hazırladığımız yılbaşı kıyafet kombinleri rehberi sayesinde birbirinden farklı yılbaşı kombin parçalarını satın alabilir ve yeni yıla en şık kombinle girebilirsin! 

Siyah Elbise

Eğer risksiz bir tercih istiyor ve yılbaşı gecesini sorunsuz bir şekilde geçirmek istiyorsan siyah bir elbise kurtarıcın olabilir! İster klasik ister maskülen istersen de iddialı bir siyah elbise tercih ederek katıldığın yılbaşı partisinin konseptine göre şık ve risksiz bir yol seçebilirsin. 

Eğer eğlenceli ve resmi olmayan bir partiye katılıyorsan mini bir elbise harika olacaktır. Shona Joy ve Alberta Ferretti’nin yeni koleksiyonlarından parti elbiseleri satın alabilirsin. Eğer daha resmi bir elbise arıyorsan Attico ve Givenchy’nin koleksiyonlarında sana uygun daha formal siyah bir elbise bulabilirsin. 

Payetli Etek & Pantolon

Eğlenceli bir kombin istiyorsan, son zamanların en sık tercih edilen kıyafet parçalarından payetli etek ve payetli pantolonu seçebilirsin. Birbirinden farklı kumaşların üzerine işlenmiş pullardan oluşan payetli etek ve pantolon, yılbaşı konseptine fazlasıyla uyacak ve yeni yıla enerjik girmeni sağlayacaktır. 

Kendi tercihine göre farklı renk tonlarını seçebilirsin ancak altın, gümüş ve siyah bu yılın en çok tercih edilen renkleri olarak biliniyor. Siyah payetli bir pantolon ve üzerine siyah bir gömlek hem şık hem de risksiz bir yılbaşı kombini olabilir. 

Alice + Olivia, Akris ve Good American gibi birbirinden farklı markalarda payetli kombin parçalarını bulabilirsin! 

Kırmızı Elbise & Tulum

Kadınlar için yılbaşı kombini denildiğinde akla ilk gelen ve hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyen kırmızı elbise ve kırmızı tulum bu yıl da tercihin olabilir! Özellikle eğlenceli bir yılbaşı partisine katılıyorsan, bol bol dans etmek istiyorsan ve enerjik bir görünüme sahip olmak istiyorsan kırmızı parti elbisesi veya parti tulumu tercih edebilirsin. İstersen deri, istersen payetli, istersen kadife birçok farklı kumaş türündeki kırmızı elbise ve kırmızı tulum çeşitlerini markaların yılbaşı koleksiyonlarında bulabilirsin. 

Özellikle Alexandre Vauthier, h:ours ve DSQUARED2’da birbirinden farklı yılbaşı koleksiyonları var. Eğer yılbaşına kırmızı giyerek gitmek istiyorsan aradığın kıyafeti bulmak için hiç vakit harcamadan bu koleksiyonlara göz atmalısın. 

Mini Tulum ve Dizüstü Çizme

Eğer bu yıl değişik bir yılbaşı için kıyafet önerisi istiyorsan mini tulum ve dizüstü çizme kombini aradığın kombin olabilir! Çoğu kişi klasik elbise, pantolon veya etek parçalarını tercih ederken sen, bir değişiklik yapıp mini tulum ve dizüstü çizme tercih ederek etrafındakileri şaşırtabilirsin. 

Mini tulum her ne kadar ilkbahar ve yaz kombinlerinin bir parçası olarak görülse de kışın da dizlerinin üzerindeki bir çizme ile mükemmel bir kombin parçası olabilir. Boden ve Bluzat birbirinden şık yılbaşı koleksiyonlarının içinde mini tulumu da kattı. 

Yılbaşında değişik bir tarz yakalamak istiyorsan mini tulum ve dizüstü çizme, diğer yılbaşı gecesi kombinleri ile kıyaslandığı zaman çok daha farklı ve göze çarpan bir tercih olacaktır. 

Deri Pantolon & Gömlek

Kadınlar için yılbaşı kombini denildiğinde akla ilk gelecek kombin parçaları olan deri pantolon ve gömlek oldukça iddialı ve bir o kadar göze çarpan bir tercih olacaktır. Özellikle deri pantolon, klasik bir gömleği çok daha öne çıkarabilir ve sıkıcı bir kombini çok daha hareketli bir hale dönüştürebilir. Birbirinden farklı deri pantolon modelleri ile istersen rebel, istersen urban istersen de retro bir görünüm yakalayabilirsin. 

Yılbaşı Stilini Amerikadaniste ile Tamamla!

Eğer yılbaşı için elbise önerisi arıyorsan ama aynı markaları görmekten sıkıldıysan Amerikadaniste’nin sana sağladığı avantaj sayesinde Türkiye’de bulunmayan herhangi bir Amerikan markasından istediğin elbiseyi satın alabilir ve katılacağın yılbaşı partisinde en farklı ve göze çarpan stile sahip olabilirsin. 

Sadece elbise için değil, birbirinden farklı kadın ve erkek kombinleri parçalarını Amerikadaniste sayesinde satın alabilir ve yepyeni yılbaşı kıyafet kombinleri yaratabilirsin!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply