Bunu İstiyorum Öneriler Popüler Markalar

Black Friday İndirimlerine Hazır Mısınız?

Yılın en çok beklenen alışveriş zamanı Black Friday’e sayılı günler kaldı. Bu yıl 27 Kasım Cuma gününe denk gelen Black Friday, yılın en büyük alışveriş ve indirim sezonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. 

İlk olarak ABD’de Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma günü, alışveriş döneminin başlangıç günü olarak kabul edilmiştir. Bu tarih aynı zamanda Noel zamanının da başlangıcı olduğundan dolayı yoğun bir alışveriş dönemi olarak süregelmiştir. Black Friday adı ise ilk olarak 1960’larda kendinden söz ettirmiş olup bu tarihlerde oluşan trafik ve yoğunluk sebebiyle bu adı aldığı düşünülmüştür. Zaman içerisinde bu tarih, özel indirimlerin ve alışveriş sezonunun başlangıç günü olarak tüm dünyaya yayılmıştır.

Yılın En Çok Beklenen Alışveriş Günü

Black Friday’in bu kadar beklenen bir gün olmasının sebebi, dünyaca ünlü markaların oldukça avantajlı indirimler sunması. Hatta pek çok marka yılın diğer zamanlarının toplamından daha fazla satışı bu dönemde gerçekleştiriyor. Perakende sektörünün en aktif dönemi olan Black Friday, %50’ye varan indirim oranları ile cazip fırsatlar sunuyor. Özellikle online platformlar, Black Friday döneminde en yoğun olan satış kanalları olarak karşımıza çıkıyor. Markaların web sitelerinden sunduğu indirimler ya da Amazon, eBay gibi e-ticaret devlerinin sağladığı fırsatlar ile Black Friday, her yıl online alışverişin en aktif dönemi oluyor. 

27 Kasım Black Friday Günü Gerçek İndirimlerle Alışveriş 

Türkiye’de de büyük markaların ve online alışveriş platformlarının indirimleri ile canlanan Kara Cuma, özellikle Amerika’da sunduğu gerçek indirim oranları ile tanınıyor. Amerika’da bulunan pek çok ünlü markanın sezon ürünleri bu tarihte %50 gibi son derece cazip indirimlerle alışveriş severlerin beğenisine sunuluyor. Amerikadaniste de 14 yıllık tecrübesi ile sizlere bu markaları, gerçek indirim oranları ile sunmayı amaçlıyor. Türkiye’de bulamayacağınız pek çok marka ya da ürüne Amerikadaniste ile en uygun fiyatlarla sahip olmanız mümkün. Ayrıca markaların Amerika özelinde yaptığı ekstra indirim oranlarıyla da gerçek indirim fırsatlarının tadını çıkarabilirsiniz. 

Ünlü Markalarda %50’ye Varan İndirimler

Amazon, eBay ve Target gibi milyonlarca farklı türde ürün bulabileceğiniz e-ticaret sitelerindeki indirim oranları Black Friday 2020’de de alışveriş dönemine damgasını vuracak. Sundukları çeşitli ürünlerle, bu web siteleri Kara Cuma indirimlerinin en merakla beklenenleri oluyor.

Black Friday indirimlerinde en çok ilgi gören markalar ise tabii ki dünyaca ünlü giyim markaları oluyor. Özellikle günlük giyim ve spor giyimin en şık adreslerinden olan Nike, Adidas, Gap, Lacoste, Urban Outfitters, Tommy Hilfiger gibi markalar cazip indirimleri ile bu dönemin en popüler adresleri arasında yer alıyor. Amerika’nın en ünlü markalarından Victoria’s Secret ürünleri de Kara Cuma kampanyası ile her yıl merakla bekleniyor. Amerikadaniste ile tüm bu markaların global koleksiyonlarındaki kampanyalardan en uygun kargo seçenekleri ile faydalanabilirsiniz. Ayrıca yine Türkiye’de olmayan bazı koleksiyonlarını Amerika’dan en uygun fiyatlara sipariş edebileceğiniz Converse, Skechers, Harley-Davidson gibi popüler ayakkabı markaları da en çok ilgi çekenler arasında. 

Amerikadaniste sizlere, lüks Amerika markalarına da gerçek indirimleri ile sahip olabilme seçeneği sunuyor. Üstelik indirimlerden Amerikadaniste üyeliğiniz sayesinde herkesten önce haberdar olmanız mümkün. Amerika’nın en ünlü giyim markalarından Guess ve Calvin Klein ürünleri ya da dünyaca ünlü lüks markalardan Armani Exchange, Ralph Lauren, DKNY, Burberry, Hugo Boss, Alexander McQueen gibi markaların en özel koleksiyonlarına ulaşmanız Amerikadaniste ile oldukça kolay ve güvenli. 

Black Friday Kampanyaları İçin Takipte Kalın!

14 yılı aşkın tecrübesi ile Amerikadaniste sizlere hem en iyi alışveriş deneyimini hem de en uygun fiyatları sağlıyor. Üstelik Black Friday gibi yoğun bir alışveriş döneminde bile Amerika kargonuzu 3 ile 5 gün içerisinde Türkiye adresinize ulaştırıyor. Siz de mail listelerimize üye olarak Amerika markalarının Black Friday indirimlerinden erkenden haberdar olabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların Black Friday indirimlerini ve kampanyalarını herkesten önce öğrenerek beğendiğiniz ürünleri tükenmeden sipariş edebilirsiniz. Üstelik Amerikadaniste sizlere 30 gün boyunca ücretsiz deneme üyeliği imkanı sağlıyor. Bu sayede 30 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden Amerika posta adresinizi kullanabilir ve en uygun kargo seçenekleri ile ürünlerinizi sipariş edebilirsiniz. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply