Öneriler

Cadılar Bayramı için Birbirinden İlginç 15 Ürün

İster arkadaşlarınızla büyük bir parti düzenliyor olun, ister evde ailenizle eğlenceli aktiviteler planlayın, yaratıcı Cadılar Bayramı ürünleriyle 31 Ekim gecesini renklendirebilirsiniz. Amerikadaniste ile 2020 Halloween için birbirinden ilginç ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Amerikadaniste hesabınızla Amerika’dan kolaylıkla sipariş edebileceğiniz, Cadılar Bayramı’na eğlence katacak birbirinden yaratıcı ürünleri sizler için derledik.

İsterseniz WhatsApp yolu ile sipariş için bizimle kolayca iletişime geçebilirsiniz: +90546 229 29 10

(1) Kuru Kafa Viski Seti

2 adet shot bardağı ve bir viski karafından oluşan bu seti, Amazon internet sitesinden Amerikadaniste yolu ile 58$ ’a kolayca sipariş edebilirsiniz. Godinger marka el yapımı bu cam set hem kendi evinize alabileceğiniz hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık bir ürün.

(2) Cadılar Bayramı Temalı Maske

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde en çok kullanılan ürün olan maskeler, Cadılar Bayramı’nda da konsept bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Qhui marka bu kuru kafa temalı maske, Cadılar Bayramı’nda takabileceğiniz eğlenceli maske seçenekleri arasında. Ürün, dezenfekte edilebilmesi ve ayarlanabilir boyutuyla 9,99$ fiyatı ile ideal bir seçenek.

(3) Cadı Kostümü

Cadılar Bayramı kostümleri denince akla ilk cadı kıyafetleri geliyor. Siz de Halloween gününde eğlenceli bir partiye katılacaksanız elbise, pelerin ve şapkadan oluşan bu kostümü 50$ fiyatı ile tercih edebilirsiniz.

(4) Korkunç Bir Dekorasyon

Evde Cadılar Bayramı partisi planlıyorsanız, hem uygun fiyatlı hem de evinizin havasını bir anda değiştirecek bu siyah kumaş dekorasyona, Amerikadaniste ile 12$’a sahip olabilirsiniz. Pencere, duvar ya da merdiven korkulukları gibi pek çok alana asabileceğiniz bu dekor, pratik kullanımıyla hem iç hem de dış mekan dekorasyonuna uygun.

(5) Kuru Kafa Işık Seti

Cadılar bayramı ev dekorasyonunuzu tamamlayacak olan kuru kafalı 30’lu LED ışık setleri, pille çalışıyor ve kumanda ile kontrol edilebiliyor. Siz de bu seti, Amazon internet sitesinden farklı renk seçenekleriyle 13$ ‘a sipariş edebilirsiniz.

(6) Cüce Figürlü Lamba

Halloween denince akla gelen ilk figürlerden birisiyle dekorasyonunuza neşe katabilirsiniz. Pille çalışan bu cüce figürlü lambalar, evin pek çok köşesiyle uyum sağlayabilir. Ayrıca 6 saat sonra otomatik kapanma özelliğine sahiptir.  19$ ‘a bu figürlere sahip olabilirsiniz.

(7) İllüzyon Kapı Paspası

Cadılar Bayramı dekorasyonunu evin girişinden itibaren yansıtmak isteyenler için illüzyon desenli kapı paspası kullanışlı bir ürün. Hem iç hem dış mekanda kullanabileceğiniz bu paspası Amazon.com’dan sipariş edebilirsiniz.

(8) Örümcek Ağı Dekoru

Örümcek ağları, Halloween dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında. Siz de Amerikadaniste ile 13$ ‘a hızlıca sipariş edebileceğiniz siyah örümcek ağını evinizin pek çok köşesinde kullanabilirsiniz.

(9) Trick or Treat Kapı Süsü

Eğer evinizin dış kapısını da Cadılar Bayramı dekorasyonuna dahil etmek istiyorsanız kumaştan üretilmiş askılı panolar  16$ fiyatı ile tam size göre. Kapının iki tarafına asılabilen “Trick or Treat” ve “It’s October Witches” yazılı panoları yıllar boyunca Cadılar Bayramı dekorasyonunda kullanabilirsiniz.

(10) Cadı Figürü

2020 Cadılar Bayramı partinize özgün bir öğe katmak istiyorsanız 35$ fiyatı ile bu büyük cadı figürünü düşünebilirsiniz. Ürünün LED ışıklardan oluşan gözleri bulunmaktadır. Cadı figürünü Amerikadaniste hesabınız ile Amerika’dan sipariş edebilirsiniz.

(11) Monster Puzzle

Cadılar Bayramı’nda ailece keyifli vakit geçirmek isteyenler için puzzle yapmak ideal bir seçenek. Özellikle evde çocuklar varsa onların ilgisini çekecek 550 parçalık Monster Banquet Halloween Jigsaw yapboza göz atabilirsiniz.

(12) Vampirina Oyun Evi

Çocuklara Cadılar Bayramı’nda 11$ ‘a alınabilecek yaratıcı bir hediye seçeneği olan bu oyun evi Vampirina konseptinde üretilmiş. İçerisinde pek çok vampir figürü ve aksesuar bulunan evi, 3 yaş üstü çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirmek için tercih edebilirsiniz.

(13) Hasbro Stranger Things Dungeons

Hasbro’nun Cadılar Bayramı’na uygun oyun konseptleri bulunuyor. Bu oyunlar ile 31 Ekim gecesini renklendirmek için Amazon web sitesine göz atabilirsiniz. 16$ fiyat seçeneği ile Dungeons & Dragons Stranger Things oyunu ile en sevdiğiniz Stranger Things karakterleri artık yanınızda.

(14) Monopoly Ghostbusters Serisi

8 yaş üstü çocuklarla keyifle oynayabileceğiniz Monopoly Ghostbusters serisi ile Cadılar Bayramı’nda hayalet avcısı olun! Monopoly’nin bu özel serisiyle oyunu oynamak çok daha keyifli. Üstelik bu özgün ürünü Amerikadaniste ile 25$ ‘a sipariş edebilirsiniz.

(15) Kuru Kafa Buz Kalıbı

12$ fiyatı ile dikkat çeken ve Cadılar Bayramı’nda misafirlerinize kuru kafa şekilli buzlarla soğuk içecek ikram etmeye ne dersiniz? Silikondan üretilen bu 3 boyutlu buz kalıbı ile dilediğiniz kadar kuru kafa buz figürleri üretebilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply