Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

1 EKİM DÜNYA KAHVE GÜNÜ

Mis kokulu bir kahve ile güne başlamak sizin için de en çekici seçenekse 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nüz kutlu olsun!

Kahve; tadı, kokusu ve kültürüyle hayatlarımızın önemli bir parçası olmuş durumda. Dünyanın dört bir yanında farklı kahve çekirdeklerinden üretilen farklı kahve çeşitleri tüketiliyor. Ülkemizde de başta Türk kahvesi olmak üzere kahvenin birçok türü oldukça seviliyor. Dünyanın her yerindeki kahve severler için bir kahve günü oluşturma fikri ilk olarak 2014 yılında ortaya atılmış ve 2015 yılından bu yana da 1 Ekim tarihi, Uluslararası Kahve Günü olarak kutlanıyor. Etkinliği dünya çapında duyuran organizasyon ise Uluslararası Kahve Organizasyonu adıyla tanınıyor.

Her yıl dünyanın birçok yerinde 1 Ekim Uluslararası Kahve Günü, kahve severlerin ilgisini çekecek etkinliklerle kutlanıyor. Pek çok kahve markası bu etkinliklerde tanıtım yapıyor ve kahve severler birçok kahve çeşidini deneme fırsatı buluyor. Siz de sabahları bir fincan kahveniz olmadan yapamıyorsanız, Kahve Günü’nde kendinizi şımartabileceğiniz hediyeler alabilirsiniz. Birbirinden teknolojik ve kullanışlı kahve aksesuarları için Amerikadaniste’yi tercih edebilir ve uygun fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Amerikadaniste ile ücretsiz üyeliğinizi hemen oluşturabilir ve alışverişe başlayabilirsiniz.

Kahve Severler İçin Birbirinden Güzel Ürünler

Siz de bir kahve aşığıysanız evinizde yer verebileceğiniz kahve makineleri, kahve aksesuarları ya da kahve fincanları ile kendi baristalığınızı yapabilir ya da kahve temalı ürünler ile ev keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Amerikadaniste ile dilediğiniz ürünü uygun fiyat seçenekleri ile Amerika’dan sipariş etmeniz mümkün. Biz de sizler için Uluslararası Kahve Günü’nde kendinize ya da kahve aşığı sevdiklerinize alabileceğiniz ürün seçeneklerini derledik.

Smeg Dolce & Gabbana Espresso Machine

MINIPRESSO GR
PORTABLE ESPRESSO MACHINE

The Pioneer Woman FlexBrew Single-Serve Coffee Maker

Aeropress Coffee Maker

Cuisinart Coffee 12-Cup Center and Single-Serve Brewer with Glass Carafe

Smeg 10-Cup Drip Coffee Maker

30 Gün Ücretsiz Amerikadaniste Üyeliğinizi Hemen Oluşturun

Amerikadaniste ile kahve keyfinize eşlik edecek binlerce ürünü uygun fiyat seçenekleriyle Amerika’dan sipariş edebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm Amerika web sitelerinden kolayca sipariş verebilir ve 30 günlük ücretsiz deneme üyeliği fırsatından faydalanabilirsiniz. Böylece size özel Amerika posta adresinizi 1 ay boyunca ücretsiz kullanabilir ve alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply