Amazon ve Amerikadaniste
Öneriler

Amerikadaniste ile Amazon Prime Day 2019 Günü Fırsat Kapılarını Sonuna Kadar Aralayın!

Başlangıç Tarihi, En İyi Fiyatlar ve Daha Fazlası!

Amazon Prime müşterilerine yönelik 15-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan iki günlük alışveriş etkinliği birden çok alanda cazip öneriler ve fiyat avantajları sunmaya hazırlanıyor. Laptoplar, Tabletler, ChromeBook, Kindle ve iPad gibi birbirinden iddialı birçok ürünün yer alacağı bu çılgınlığın Amazon tarafından 1 Milyar USD üzerinde gelir getirmesi bekleniyor. Bu duruma kayıtsız kalamayan Ebay, Target ve Walmart markaları da bu iki gün özelinde Prime Day indirimleri yapacaklarını açıkladılar.

48 Saat sürecek olan ve Amazon tarihinin en uzun sürecek Prime Day’i olarak tarihe geçecek bugün bazı açılardan yorucu geçecek gibi gelse de sakın endişelenmeyin! Size en iyi fiyatları Amerikadaniste ayrıcalıklarıyla getirmek için Amazon ve rakiplerinin, uğruna kafa kafaya çarpışacakları bazı ürünleri şimdiden gözümüze kestirdik bile.

Amazon ve Amerikadaniste

Kampanyalarda Editörün Seçimleri

Unutmayın, Amazon Prime Day ayrıcalıkları sadece Prime müşteriler için. Ancak Amazon Prime müşterisi değilim, ücretsiz deneme gibi konularla uğraşmak istemiyorum sonradan iptal etmeyi unutabilirim, ayrıca çok da vaktim yok diyenlerdenseniz, çözümümüz yine olukça sade ve pratik. Amerikadaniste’nin Amazon Prime Üyeliği avantajını “Benim İçin Al” servisini kullanarak özel üye hizmetleri ekibi aracılığıyla değerlendiriyorsunuz ve ürününüze gönül rahatlığıyla sahip oluyorsunuz.

Amazon Prime Day Alışverişine Hemen Başla

Amazon Prime Day Ne Zaman?

Amazon Prime Day 2019, 15 Temmuz Pazartesi itibariyle başlayıp 16 Temmuz Salı günü gün sonunda son bulacak iki günlük bir dijital etkinlik. Buna rağmen Amazon şimdiden bizlere ayrıcalıklı kampanyalarını duyurmaya başladı.

Amerikadaniste 3-4 iş gününde hızlı bir şekilde zaten getirir ama bu sefer top sizde, lakin hızlı olan kazanır bizden söylemesi, çünkü kampanyalar her ne kadar duyurulmuş olsa da alışverişe sadece bu iki gün özelinde açılacaklar.

Prime Day Teklif ve Fırsatları Neler?

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi avantajlar için verdiğimiz linke tıkladığınızda Amazon’un çeşitli ayrıcalıklar sunan fırsat ve kampanya tekliflerini göreceksiniz, bunlardan bazıları bugüne özel biraz daha fiyat avantajlı hale gelebilirler ancak büyük farklar olacağını düşünmüyoruz, şimdiden sepete atın beklesinler.

Herkes Amazon Prime Day Tekliflerinden Faydalanabilir mi?

Prime Day teklifleri özel olarak Amazon Prime üyelerinin kullanımlarına açık olsa da Amazon Prime üyesi olmadığınız halde 30 günlük ücretsiz Prime deneme hakkından faydalanma şansına sahipsiniz, böylelikle yıllık 119 $’lık bedeli ödemekten muaf kalma şansına sahip olursunuz. Öğrenciler ise Amazon Prime üyelik fırsatını %50 fiyat avantajıyla 59 $ gibi bir bedel karşılığı değerlendirme şansına sahipken, ücretsiz deneme süreleri ise 6 ay gibi cömert bir zaman dilimini kapsıyor. Öğrenciler için off-to-college-store indirimlerinin linkini ise burada bulabilirsiniz.

Ürün Bazında Editörün Seçimleri


Whole Foods Prime Day Teklifi Olacak mı? Ne zamanlar kullanılabilecek?

Amazon.com’un geçen yılda sunmuş olduğu bir kampanya olan whole foods indirimi bu yıl yine çok tercih edilecekler arasında olacak gibi gözüküyor. 10 $ üzeri whole food alışverişlerinizde Amazon.com’un size 10 $’lık bir alışveriş kredisi vereceğini biliyor muydunuz? Bu opsiyondan faydalanmak için organik kuru gıdalar reyonundan alışveriş yapmanızı hem sağlığınızı hem cebinizi korumanızı dileriz. Böylelikle 34.99 Dolar’dan 24.99 Dolar’a fiyatı düşen Echo Dot (Alexa) yaşam asistanı ve tıpkı bunun gibi hayatı kolaylaştıracak olan teknolojik bir ürün olan Fire TV Stick (Uzaktan Kumanda) 19.99 Dolar’a düşen fiyatıyla değerlendirmeye oldukça elverişli seçenekler olarak karşımıza çıkıyorlar.

Amazon Prime Day’de Neler Satın Almaya Değer?

Amazon Prime Day genellikle Amazon Markalı donanım ürünlerini satın almak ve deneyimlemek adına harika bir opsiyon. Echo cihazları ve Fire TV Recast gibi yüzlerce ürün ve daha yenileri değerlendirilmek üzere sizleri bekliyor.

Bilgisayar ekipmanları alanında ise okula dönüş ve oyun sektörlerini ilgilendiren birçok Laptop kampanyasının karşımıza çıkacağını bildirmek isteriz.

Unutmadan çok önemli bir noktanın daha altını çizmeliyiz ki bildiğiniz gibi Amazon artık Apple yetkili satıcısı olan bir şirket. Bu da harika MacBook ve iPad tekliflerinin 15-16 Temmuz Amazon Prime Day indirimleri ile karşımıza geleceğinin güzel örneklerinden biri. Notlarınıza kalın çizgilerle ekletmek isteriz.

Örnek vermek gerekirse Amazon Prime Day 7-inch Ipad9 32 GB olarak 250 USD’den 170 USD seviyelerine kadar düşerek 80 USD’lik muazzam bir avantaj sağlıyor olacak sizlere. Benim Amazon Prime üyeliğim yok bu konuyla da meşgul olmak istemiyorum diyorsanız, çözüm yolunuz gayet net! Amerikadaniste Özel Üye Hizmetleri ekibi ile iletişime geçerek ürünün siparişini verebilir Amerikadaniste’nin Amazon Prime Üyelik avantajını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sonrasında 3-4 iş günü içinde ürününüzü size ulaştıranlar ise Amerikadaniste operasyon ekibi.

Amazon Prime Day Gönderilerinize Amerikadaniste ile En Hızlı Ulaşmanın Yolu!

Amazon Prime Day’in en büyük hizmet avantajı minimum satın alma limiti olmadan Amerika içi bir gün içinde teslimat özelliğinin olması. Siz değerli Amerikadaniste üyeleri Amerikadaniste.com üzerinden almış olduğunuz posta adresiyle zaten bir adrese sahipsiniz. 24 Saat içinde Amerika’da sizin adınıza tanımlamış olduğumuz adrese Amazon Prime Day ürünlerinizi gönderebilirsiniz. Amerikadaniste.com’un exclusive kargo hizmetleri ayrıcalığıyla da ürünlerinizi 3-4 iş günü içerisinde temin etme avantajına sahipsiniz.

Teknoloji Kategorisi Dışında Özel İndirimlerin Olduğu Markalar Nelerdir?

Teknolojik ürünlerin büyük rol oynayacağı bu indirim döneminde Presto gibi Amazon markalarının bu döneme özel %20-%30 indirimlerini muhakkak kontrol etmelisiniz.

Prime Day Para İade Ödül Sistemi Var mı?

Kesinlikle. Amazon Prime üyeleri, alışverişlerini tamamladıklarında %5 para iadesi alarak kendilerini ekstra ödüllendirme şansına sahipler.

Diğer Perakende Devlerinin de Prime Day İndirimleri Olacak mı?

Hem de en agresif haliyle bu rekabetin içindeler. Best-Buy, eBay, Target ve Walmart gibi perakende devleri tarafından da bu meydan okuma Kabul edilmiş durumda. Target bu günleri “Deal Days” adı altında lanse edecekken, eBay rekabetin yoğunluğunu bugünlere yüklediği “Crash Sale” yani “Çarpışma İndirimi” olarak tanımladı. eBay’in gözbebekleri arasında LG, Apple, Samsung, KitchenAid markaları başta olacak.

Amerikadaniste ile Amazon Prime Day Avantajlarından Faydalanabilir Miyim?

Amerikadaniste ile Amerikada sizin adınıza tanımlanmış olan posta adresi sayesinde 1 gün içerisinde Amerika içi teslimat şansına sahip olacaksınız. Teslim edilen ürünleriniz hızlı bir şekilde Amerikadaniste profesyonel ekipleri tarafından 3-4 iş günü içerisinde kapınızda size teslim ediliyor olacak. Gümrük vb. hiçbir prosedürle uğraşmanıza gerek kalmadan bulunduğunuz yerden ürününüze ulaşabilme ayrıcalığına sahipsiniz.

Ayrıca yazımızın ilk kısımlarında da belirttiğimiz bir konuyu yinelemekte fayda var. Amazon Prime müşterisi değilim, ücretsiz deneme gibi konularla uğraşmak istemiyorum sonradan iptal etmeyi unutabilirim, ayrıca çok da vaktim yok diyenlerdenseniz, çözümümüz yine olukça sade ve pratik.

Amerikadaniste’nin Amazon Prime Üyeliği avantajını “Benim İçin Al” servisini kullanarak özel üye hizmetleri ekibi aracılığıyla değerlendiriyorsunuz ve ürününüze gönül rahatlığıyla sahip oluyorsunuz.

Başka bir arzunuz?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply