Öneriler Tümü

2020 Sevgililer Günü Kodu ”LOVE5” ile Victoria’s Secret Alışverişine Hazır mısın?

Dünya’nın her yerinde kendiyle ilgilenen, kişisel bakım ve güzelliğine önem veren kadınların ortak noktalarından biri de marka tercihleri. Şüphesiz moda denince birçok kadının listesinde yer alan başlıca markalardan biri ise Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret, kadınlara, özel dünyalarında kendilerini şık, güzel ve daha iyi hissetmeleri için yardımcı olan çok değerli bir marka olarak kendini konumluyor. Özel günlerdeki yeri ise bir başka. İç giyim ve güzellik kategorilerini sahiplenen markanın ürünleri her dönem ilgi çekici nitelikte.

Özel Günlerde, Özel Koleksiyonlar

Christmas, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Anneler Günü ve Sezonsal geçişlerin her biri, birbirinden özel Victoria’s Secret koleksiyonlarının çıkmasına gebe olan dönemlerin akla ilk gelenleri. Her ne kadar bir dönem dillere destan Yılbaşı Gecesi Show’u ile yılın en çok beklenen defilesiyle de akıllarda ayrı izler bırakan bir marka olsa da sürekli yenilenen koleksiyonları ile Victoria’s Secret markası bu popülaritesinden bir şey kaybetmişe benzemiyor.

Şimdi sizlere Türkiye’de online satışı olmayan markanın Amerikadaniste aracılığıyla getirebileceğiniz yeni yıl ve sevgililer gününe özel olan koleksiyonlarında altı adet başlık altında önerilerimiz olacak. Kahvenizi alıp, müziğin sesini biraz açıp keyifli bir alışveriş macerasına hazır mısınız? Hadi Başlayalım! Amerikdaniste zaten hızlı bir şekilde 3-4 iş gününde getirecek paketlerinizi! 😊

Victoria’s Secret’a Dair Her Şey!

Victoria’s Secret “It’s All About Love” serisiyle Sevgililer Günü’ne hızlı ve iddialı bir giriş yapmaya hazırız! Sevgililer Günü’ne özel tüm özel parçaların bulunduğu bu link aracılığıyla biraz kendinizden geçebilirsiniz! Kırmızının baştan çıkarcılığı, pembe ve beyaz tonlarındaki masumiyet bu koleksiyonda daha da kışkırtıcı!

Güne Başlarken

Victoria’s Secret “Panty Party” serisiyle 10 adet parçayı 35$ gibi bir ücret ödeyerek satın alma fırsatınız ve bu denli alternatife sahipken, hızlı bir göz atış ve seçtiklerinizi tükenmeden sepete yollamanızı tavsiye ederiz!

Sizi Tamamlayan Detaylar

Victoria’s Secret “Special Bra Collection” ile ikinci ürünü limitli bir süre eşliğinde %50 indirimle satın alabilirsiniz. Günlük yaşamdaki tercihleriniz de göz önüne alınarak alternatif renklerle tasarlanan seri, her ten ve bedene uygun seçimleri bünyesinde barındırıyor…

Havalar soğuk siz yine de çok ince gezmeyin! 😊

Sevgiliyle Buluşma Yakın

Farkında mısınız aşağıdan yukarıya doğru ilerlemeye devam ederken, günün de ilerleyen saatlerine doğru yol alıyoruz! Sırada pijamalar var! Hem de saten detaylardan oluşan bu pijama serilerini yılın sıradan bir zaman diliminde 89.50$ civarında satın alabilecekken yine bu döneme özel iki adet saten pijama takımını 69.50$ edinme imkanına sahipsiniz! Evde daha sıcak bir ortamda soft ama aşk dolu bir sevgililer günü geçirmek isteyenlere şiddetle önerilir!

Belli ki gün bitimine yaklaşıyoruz hatta belki diğer günü karşılayan gecedeyiz! Victoria’s Secret ’ın BlueBella ile güçlerini birleştirerek sınırları ortadan kaldıran, güçlü kadın imajına hizmet eden bu seri bir o kadar da tahrik edici olarak tanımlıyor kendini. Hatta bazen sınırlar öylesine birbirine girmiş durumdaki içlerinden dışarda giymek için uygun gördüğünüz parçalar da çıkabilir…

Sevgiliye Dair Ne Varsa Amerikadaniste!

2020 Sevgililer Günü için alışveriş rehberinizin önemli bir kısmını süsleyen satırlar için güzel önerileriniz artık hazır! Yapmanız gereken şey Amerikadaniste.com üzerinden sisteme giriş yapıp, istediğiniz marka ve siteden alışverişinizi gerçekleştirip Amerikadaniste’den aldığınız adresi posta adresiniz olarak kullanmak. Gerisini özel üye hizmetleri ekibi ile Amerikadaniste ekibi sizin için hallediyor olacak ve en hızlı şekilde ürünlerinizi, acaba nerede, gümrükten geçmiş midir gibi dertleriniz olmadan teslim alacaksınız!

Sevgilinize daha çok vakit ayırmaya hazırsınız!

Siz yeter ki Amerikadaniste ayrıcalıklı hizmetlerini kullanmaya devam edin!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply