Popüler Markalar Tümü

Farfetch Hiç Olmadığı Kadar Yakınınızda

Farfetch, küresel çapta 700’den fazla markanın ürünlerini satan bir alışveriş platformu ve bu sıkıcı tanımın arkasında çok renkli bir dünya olduğunu söyleyebiliriz!

Farfetch’in web sitesinde gezerken inanılmaz tasarımlar keşfediyorsunuz ve sepetiniz bir anda doluyor. İşin kötü yanı Avrupa dışında olduğumuz için ekstra bir vergilendirmeye tabii oluyorsunuz.

Neyse ki Amerikadaniste olarak bu ek vergilendirmeden sizi kurtarıyoruz. Farfetch’den alışveriş yapmanın kolay yolunu sizlere sunuyoruz!



3. Adım : Ürünlerin Kapına Gelsin : )

Online alışveriş alışkanlığı, herkesin çoğu markaya ulaşılabilir hale gelmesini sağladı. Hal böyle olunca da Amerikadaniste üyeleri için farklı, kendilerine layık ürün arayışı arttı.

Yüksek zevk sahibi kişilerin herkesle aynı ürünleri tüketmesi elbette beklenemez. Bu açıdan düşünüldüğünde Farfetch gibi butik platformlar arayışınızı sonlandırabilir. NATASHA ZINKO imzalı bu güzel çanta Farfetch üzerinde bulunabilecek sonsuz seçenekten yalnızca biri.

700’den fazla marka demiştik hatırlıyor musunuz? Size A-Z Farfetch marka listesi paylaşalım. Seçin,  beğenin, 3-4 iş günü içinde kapınıza getirelim.

Model ve aktivis Adwoa Aboah Farfetch reklamında hayatına kısa bir bakış sunuyor ve ruhuna en uygun ürünleri bulduğu yer ile anılıyor.

Amerikadaniste Online Alışverişte Yanınızda

Amerikadaniste olarak Farfetch, Varsace, Victoria’s Secret ve birçok dünyaca ünlü markanın ürünlerini 3-4 iş günü içerisinde dilediğiniz adrese ulaştırıyoruz.  Amerikadaniste güvencesi sayesinde hem huzurla alışveriş yapıyorsunuz hem de bir tanıdığınızın veya kendinizin yurt dışına çıkmasını beklemiyorsunuz.

Amerikadaniste olarak şunu bilmeniz istiyoruz: Artık dünya parmaklarınızın ucunda. Farfetch gibi dünyaca ünlü online mağazalardan alışveriş yapabileceğinizi bilmenizi isteriz. Özel üye hizmetlerimizle, mutlu olmanız ve değerinize yaraşır ürünler kullanmanız için çok çalışıyoruz. Amerikadaniste üyesi olarak tüm dünyayı yaşadığınız mahalle haline getirebilirsiniz. 😊

Amerikadaniste, Farfetch Alışverişi Yapmanın En Doğru Yolunu Sunuyor

İstediğiniz ürünü, markanın hizmet verdiği ülkeye uygun kreasyonları, fırsatları ve ürünleri seçin; adres kısmına Amerikadaniste üyelik hizmetinden aldığınız adresi bırakın. Arkanıza yaslanın. 3-4 iş günü içerisinde kıymetliniz size ulaşsın.

“Gitti mi, geldi mi, gümrükte ne oldu?” sorularından kurtulun. Tüm süreci sizin için ilerletelim.

Şimdi Farfetch alışverişini Amerikadaniste!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply