Muhteşem Ürünler Öneriler

Hardal Günü’nü Kutlamak için 3 Eğlenceli Seçenek

Yanlış duymadınız, dünya çapında kutlanan bir Hardal Günü var! Hardal Günü, Ağustos ayının ilk Cumartesi gününde kutlanıyor ve bu yıl 5 Ağustos tarihine denk geliyor. Hardal tohumlarından elde edilen hardalın oldukça fazla çeşidi bulunuyor. Aromasına göre renkleri ve tatları farklılık gösteriyor.

Peki Hardal Günü nasıl ortaya çıktı? Hardal, hem tarihi hem de çeşnileri bakımından çeşitli ve zengin bir sos. Hatta Amerika’da bulunan Ulusal Hardal Müzesi 1986’dan bu yana çeşitli hardalları topluyor ve sergiliyor. Hardal Günü de ilk olarak Ulusal Hardal Müzesi’nin öncülüğünde 1991 yılında ortaya çıkmış. İlk yıllarda Ulusal Hardal Müzesi’nin düzenlediği eğlenceler, oyunlar, hardal tadımları ve sosisli sandviç ikramları gerçekleşiyordu. Günümüzde ise Hardal Günü çok daha geniş bir kitle tarafından kutlanıyor. Siz de bir hardal severseniz Hardal Günü’nü damak zevkinize uygun yemeklerle kutlayabilirsiniz. Pek çok farklı hardal türüne ve çeşitli aksesuarlara Amerikadaniste ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz. 30 günlük Amerikadaniste deneme hesabınızı hemen oluşturarak alışverişe başlayabilirsiniz.

Hardal severlerin Hardal Günü’nü kutlaması için birbirinden eğlenceli seçenekler bulunuyor. Biz de Hardal Günü kutlamaları için size 3 farklı öneri hazırladık.

Hardal Çeşitlerini Sergileyeceğiniz Bir Sosluk Sipariş Edin

Hardal Günü’nde yapılacak en iyi aktivitelerden biri farklı hardal çeşitlerini denemektir. Her ülkenin kendine has hardalları bulunmaktadır. Siz de kendinize dünya hardallarından oluşan bir sunum yapmak isteyebilirsiniz. Amerikadaniste üyeliğiniz sayesinde Amazon, eBay gibi e-ticaret sitelerinden dilediğiniz hardal sosluğunu kolayca adresinize gönderebilirsiniz. Örneğin Amazon’dan sipariş edebileceğiniz bu hardal sosluğu ile dünyaca ünlü pek çok hardal çeşidini deneyebilirsiniz.

Hardal Sarısı Giysiler ve Aksesuarlar Seçin

Siz de bir hardal severseniz, hardal rengini kıyafetlerinize ve aksesuarlarınıza yansıtabilirsiniz. Hardal sarısı, giyim ve aksesuar ürünlerinde oldukça şık ve zamansız bir tercihtir. Siz de Hardal Günü’nde Amerika’dan sipariş edebileceğiniz şık ürünler ile benzersiz bir tarz yakalayabilirsiniz. Amerikadaniste.com size Amerika’dan alışveriş konusunda sınırsız seçenek özgürlüğü sunar. Dilerseniz Amazon, eBay, Target gibi dünyaca ünlü web sitelerinden dilerseniz de Gucci, DKNY, Burberry, Tommy Hilfiger, Lacoste gibi lüks giyim markalarından dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. Üstelik Amerikadaniste üyeliğiniz sayesinde bu markaların indirimlerinden erkenden haberdar olma şansı yakalarsınız. Siz de hardal sarısını seviyorsanız Farfetch internet sitesinden alabileceğiniz hardal renkli bu unisex sırt çantası iyi bir tercih olabilir.

Barbekü Partisi Verin

Hardal denince akla ilk olarak hardal ile birlikte yemeyi sevdiğimiz yiyecekler gelir. Sosisli sandviç ve hamburger bunların başındadır. Siz de ailenize ve dostlarınıza evinizin balkonunda ya da bahçesinde barbekü partisi verebilirsiniz. Böylece hardal gününü en coşkulu ve lezzetli şekilde kutlayabilirsiniz. Barbeküde pişireceğiniz yemeklerin yanında farklı ülkelerden çeşitli hardalları servis ederek bunu ilgi çekici bir parti haline getirebilirsiniz. Amerikadaniste.com size barbekü ürünleri konusunda da sınırsız seçenek sunar. Türkiye’de bulamayacağınız kullanışlı ve kaliteli barbekü ürünleri ile en lezzetli yiyecekleri pişirmeniz mümkün. Örneğin Crate&Barrel’ın oldukça geniş seçeneğe sahip olan barbekü ürünleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Amerikadaniste’yi Ücretsiz Deneyin

Hardal temalı ürünler ve çok daha fazlası için siz de Amerikadaniste’yi şimdi 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. 30 günlük ücretsiz deneme üyeliğinizi oluşturduğunuzda Amerika’da bulunan gerçek posta adresinizi hemen edinirsiniz. Ardından Amerika’da aklınıza gelebilecek tüm internet sitelerinden bu adresinize sipariş verebilirsiniz. Amerikadaniste size avantajlı kargo seçenekleri sunar ve yapmanız gereken tek şey ürünlerinizi bu seçeneklerden biriyle Türkiye adresinize getirtmek olur.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply