Muhteşem Ürünler Öneriler Popüler Markalar

Black Friday’e Özel İndirimli Yoga Ürünleri

Sezonun en büyük indirim kampanyalarının markalar tarafından tüketicilere sunulduğu hafta Black Friday geldi! Elektronik eşya, kozmetik, tekstil ve birçok farklı kategorideki ürünü çok daha ucuz fiyatlara alabilir ve tüm sezon boyunca bu ürünleri kullanabilirsin!

En az pilates ve cardio kadar tercih edilen bir aktivite olan yoganın; yoga matları, havluları ve kıyafetleri de Black Friday’de en çok satın alınmak istenen ürünler listesinde! Eğer sen de var olan yoga matını değiştirmek istiyorsan, kendine yeni yoga kıyafetleri almak istiyorsan ve yogaya ilk defa başlayacaksan senin için hazırladığımız bu alışveriş rehberine göz atabilirsin! 

Black Friday’de En Çok İndirime Giren Yoga Mağazaları Nelerdir?

Black Friday’de indirime giren birçok marka bulunuyor. Ancak yoga matı, yoga havlusu ve yoga kıyafetleri gibi spesifik ürünlere ihtiyacın varsa bu ürünleri satın alabileceğin kaliteli mağaza sayısı sınırlı. 

Yoga matı alırken dikkat etmen gereken birkaç önemli nokta var. Bunlardan ilki yoga matlarının uzun ömürlü olması. Çoğu kalitesiz yoga matı her ne kadar ucuz fiyatlı olsa da uzun ömürlü olmuyor ve tüketiciyi daha çok masrafa sokuyor. 

İkinci olarak, bir yoga matının vücudunu rahat hissettirip hissettirmeyeceği önemli. Kalitesiz malzemeden yapılma bir yoga matı sağlığına zarar verebilir. Üçüncü dikkat etmen gereken özellik ise yoga matının iyi temizlenip temizlenmediği. Bu üç noktaya dikkat ederek kaliteli bir yoga matı alabilirsin. 

Senin için kaliteli yoga matları, yoga yaparken giyebileceğin kıyafetler ve diğer yoga ürünleri satan ve Black Friday’de indirime girecek mağazaları listeledik. 

Alo Yoga

Alo Yoga’da sadece yoga yaparken giyeceğin kıyafetlerin yanı sıra rahat ve doğal bir giyim tarzına sahip olmak istiyorsan almak isteyeceğin birçok kıyafet çeşidi mevcut! Spor kıyafetleri dışında Aspen Collection gibi günlük hayatında giyebileceğin birçok ürünü Alo Yoga’nın Black Friday indirim avantajlarından yararlanarak satın alabilirsin. 

Lululemon

Lululemon, her türlü spor kıyafeti ve doğada giyebileceğin dış giyim ürünlerini satan bir marka. Yoga yaparken giyebileceğin crop ve tank toplar, yüksek bel taytlar ve balance çorapların dışında yoga matlarını ve havlularını da Lululemon’dan satın alabilirsin. Black Friday’in indirim avantajları sayesinde bu ürünleri çok daha ucuz fiyata alman mümkün. 

Beyond Yoga

Beyond Yoga’da ihtiyacın olan her ürün mevcut! Yoga kitleri, matları ve havlularının yanı sıra her türlü spor kıyafetini de Beyond Yoga’da bulabilirsin. Aynı zamanda Maternity kategorisi de bulunan Beyond Yoga, hamileler ve lohusalar için de kıyafet seçenekleri sunuyor. Beyond Yoga’nın ürünlerine Black Friday indirim avantajları sayesinde kolayca ulaşabilirsin. 

Manduka

Manduka’da Van Gogh Museum, Yogitoes, Travel gibi birbirinden farklı desenlerdeki yoga matı koleksiyonlarını bulabilirsin. Yoga matlarının yanı sıra yoga mat askısı, yoga matı temizleme suyu, yoga matı havlusu gibi diğer ürünleri de Black Friday indirim avantajlarını kullanarak satın alabilirsin! 

Gaiam

Birçok influencer’ın tercih ettiği marka olan Gaiam’dan istediğin yoga matını ve yoga için diğer gerekli malzemeleri alabilirsin. Yoga malzemeleri dışında yoga yaparken giyebileceğin birbirinden farklı kıyafet tasarımlarını da Gaiam’ın Black Friday indirimleri kapsamında çok daha ucuza satın alabilirsin. 

Yoga İçin İhtiyacın Olan Her Şeyi Amerikadaniste!

Satın almak istediğin yoga matının, yoga kıyafetlerinin veya diğer yoga ürünlerinin oturduğun adrese kargo ile gelip gelmeyeceği konusunda endişelenmene gerek yok! Amerikadaniste sayesinde normalde oturduğun ev adresine satış yapmayan mağazaların ürünlerini kolayca satın alabilirsin.

Amerikadaniste’ye üye olduğun takdirde Amerika’da online alışveriş için kullanabileceğin ve sipariş ettiğin kargoların teslim edileceği bir adrese sahip olursun. Bu sayede normalde Türkiye’ye teslimat yapmayan online alışveriş sitelerinden istediğin ürünü satın alabilirsin.

Ayrıca “Benim İçin Al” servisini kullanarak Amerikadaniste ekibinden istediğin ama bulamadığın markanın ürününü senin için araştırıp, satın almalarını isteyebilirsin. Kolaylıkla iletişime geçebileceğin Amerikadaniste ekibi ile herhangi bir sorun olduğu takdirde hızlı bir şekilde sorununu görüşebilir ve ürün iadesi, ürün değişimi gibi konularda konuşabilirsin. 

Artık Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanarak yoga için ihtiyacın olan her şeyi Amerikadaniste sayesinde alabilirsin!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply