Muhteşem Ürünler Öneriler

Bira Severler için En İyi Hediyeler

Ağustos ayının en sıcak günlerinde içinizi serinletecek bir gün: Uluslararası Bira Günü!

Her yıl Ağustos ayının ilk cuma günü kutlanan Uluslararası Bira Günü bu yıl tüm dünyada bu yıl 7 Ağustos tarihinde kutlanıyor. İlk olarak 2007 yılında Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde, Santa Cruz’da kutlanmaya başlanan Bira Günü’nün temel amacı arkadaşların bir araya gelerek eğlenceli bir gün geçirmesi. Dünya çapında yaygınlaşan Bira Günü aynı zamanda dünya biralarını tanıtmayı da hedefliyor. Siz de bu sıcak Ağustos ayında arkadaşlarınızla bir araya gelip serin bir gün geçirmek için Bira Günü etkinlikleri düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda Bira Günü, bira seven yakınlarınıza ilginç hediyeler göndermek için de uygun. Amerikadaniste.com ile hediyelerinizi kısa süre içerisinde, avantajlı kargo seçeneği ile gönderebilirsiniz.

Amerikadaniste.com’u hemen denemek için 30 günlük ücretsiz deneme hesabınızı oluşturun ve alışverişe başlayın!

Bira Günü’nde Kendinizi Şımartın

Bira, tarihi çok eskiye dayanan bir içecek. Neolitik çağlardan itibaren biranın izlerine rastlanıyor. Bulunduğumuz bölgede de eski çağlarda oldukça fazla üretilen bir içecek olduğu biliniyor. Siz de bir bira severseniz, Uluslararası Bira Günü’nde farklı bira çeşitlerini deneyebilirsiniz. Aynı zamanda kendinize evde severek kullanacağınız bira bardakları, aksesuarları ya da bira setleri satın alabilirsiniz. Amerikadaniste ile Türkiye’de bulunmayan kaliteli ve özel ürünlere erişmeniz mümkün. Amerikadaniste üyeliğinizi hemen oluşturarak Amerika’da bulunan herhangi bir internet sitesinden kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Üstelik Amerikadaniste, internet alışverişine uygun olmayan markalardan alışveriş yapmanıza da olanak sağlıyor. “Benim İçin Al” servisi sayesinde Amerikadaniste.com, Amerika’dan alışveriş yapmak istediğiniz marka ile sizin için iletişime geçerek alışveriş sürecinizi yönetiyor.

Şık ve Kullanışlı Bira Aksesuarları

Dünya Bira Günü için kendinize alabileceğiniz ilham verici birkaç hediye önerimiz var. Örneğin balkon ya da bahçenizde misafirlerinizi ağırlarken kullanabileceğiniz büyük bir bira kovası iyi bir seçenek.

Ya da yaz mevsiminde arkadaşlarınızla piknik alanlarında buluşmak için biranızın soğuk kalmasını sağlayacak Harrods marka şık bir soğutucu da kullanışlı ürünler arasında.

Pottery Barn’dan Arkadaşlarınıza Hediye Seçenekleri

Bira Günü gibi coşkulu günleri kutlamanın en güzel yanı hediyelerdir. Siz de Amerika’dan kendinize ürünler getirtebileceğiniz gibi, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediyeler de gönderebilirsiniz. Bira ile ilgili hediyeler denince akla ilk gelenler ev eşyalarıdır. Bira bardağı seti, farklı türdeki biralara uygun bira bardakları, bardak altlıkları ya da bira kitleri bunlardan bazıları. Siz de ilham veren öneriler arıyorsanız Amerika’nın en popüler ev ve yaşam markalarından olan Pottery Barn’a göz atabilirsiniz. Burada hem özgün hem de kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Örneğin Amerikan futbol takımlarının simgelerine sahip şık bir bira seti son derece iyi bir hediye seçeneği olabilir.

Ücretsiz Hesabınızı Hemen Oluşturun

Amerikadaniste avantajları ile bira setleri, bira bardakları ve daha pek çok ürünü adresinize getirmeniz mümkün. Üstelik de 30 günlük ücretsiz deneme üyeliği ile çok daha avantajlı! Siz de 30 günlük deneme üyeliğinizi birkaç dakika içinde oluşturabilir ve ücretsiz Amerika posta adresinizi hemen alabilirsiniz. Böylece 30 gün boyunca posta adresi ücreti ödemeden dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Amerikadaiste sizlere Amazon, Ebay, Walmart gibi e-ticaret sitelerinden alışveriş imkanı sunar. Bunun yanı sıra Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, DKNY, Burberry gibi dünyaca ünlü lüks markaların tüm ürünlerine de erişebilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply