Öneriler

Amerika’dan Alışveriş Yapabileceğiniz 5 Sanat Galerisi

Ruhunuz, eviniz ya da ofisiniz için ayrıcalıklı bir şeyler mi arıyorsunuz? Amerikadaniste olarak, sizi birbirinden özel parçaları bünyesinde barındıran 5 sanat galerisi ile tanıştırmak istiyoruz.

Amerikadaniste ayrıcalıkları ile sanat alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Eğer hala Amerikadaniste ‘ye üye olmadıysanız, 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Amerikadaniste ‘ye üye olduktan sonra posta adresinizi Amerika’daki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Sizin için listelediğimiz sanat galerilerinden eşsiz parçaları satın alabilir, açık arttırmaları takip edebilir ve sanat odalarını gezebilirsiniz.

Keyifli incelemeler dileriz

Artsy

Artsy ile açık arttırmaları takip edebilir, yakın zamandaki etkinlikleri takip edebilirsiniz. Artsy sizler için haftanın en çok ilgi gören, dönemin en popüler parçalarını ile sanat odalarının en gözde parçalarını bir arada sunmaktadır.

Joel Meyerowitz Florida,1967

Art.com

Art.com ile beğendiğiniz tabloları satın alabilir, renk skalasına göre arama yapabilir ve istediğiniz tabloları çerçeveletip  Amerikadaniste ile Türkiye’ye yönlendirebilirsiniz.

Society6

Society6 ile evinizin dekorasyonunda ruhunuzu yansıtmak için ihtiyacınız olan her şeye ulaşabilirsiniz. Evinizin her bölümü ve köşesi için birbirinden farklı ve yaratıcı dekorasyon önerileri sunan Society6 modern sanat tutkunları için harika bir adres.

Girl Boss Art Print by Rhianna Marie Chan

1000 Museums

Mottosu kişiye özel çerçeveler ile sanatın ruhunu evinize taşımak olan 1000 Museums ile, tablolarınızı kişiselleştirebilir. Farklı ülkedeki müzeleri keşfedebilir, tarihleri ile ilgili kısa yazılar okuyabilir ve özel koleksiyonlara erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıcalıklı parçalar arıyorsanız 1000 Museums tam size göre.

Samuel Halpert Cottage Interior-1929


Saatchi Art

Saatchi Art aracılığı ile sanatın her türlüsünde doyum noktasına ulaşabilirsiniz. Geniş yelpazesi ile istediğiniz dönemlere ait fotoğraf, heykel, tablolar sunan galeri, sanat tutkunları için vazgeçilmez bir adres.

Shall We Dance? John Crum

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply