dünya müşterini tanıma günü
Öneriler

Amerikadaniste ve Üyeleri Arasındaki Güçlü Bağ


Amerikadaniste ile dünya müşterini tanıma günü, her şey sizin için!

Markaların hitap ettikleri kitle olarak nitelendirdikleri kullanıcıları, müşterileri yada üyeleri ile olan etkileşimleri, iş kalitesini arttırmak ve yapılan işi sürdürülebilir kılmak adına her zaman çok önemli olmuştur.  

Amerikadaniste olarak exclusive hizmetlerimizi verdiğimiz değerli kitleyi “üyelerimiz” olarak tanımlarken, çok kıymetli üyelerimizle aramızda güçlü bir bağ kurmanın ve oluşan bu bağ sayesinde üye kitlemizle gelişen iletişim seviyemizin iş yapış modellerimize pozitif katkısını gözlemleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Amerikadaniste markası olarak vermiş olduğumuz hizmetlerde öncelikle üyelerimizin ihtiyaçlarını gözeterek aksiyon alırken, ürün, fiyat, zamanlama gibi konularda müşteri odaklılığını her zaman ilk sıraya koyup, üyelerimizi koruma politikasıyla hareket ediyoruz.

Amerikadaniste ve güvenilir müşteri ilişkileri!

Sadece vermiş olduğu taşıma hizmetlerinde sunmuş olduğu exclusive servislerin karşılığında bir gelir modeline sahip olan Amerikadaniste, Amerika başta olmak üzere yurt dışından alışverişi yapılan ürünleri yada kişisel eşyaları üyelerine ulaştırmaktadır. Burada üyelerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak istenilen ürünü daha uygun fiyata bulmak, kullanıcı birden fazla ürün getirtmek istiyorsa paket konsolidasyonu yaparak kargo ücretini daha cazip hale getirmek, istenilen ürüne ilk sahip olmak yada yeni trendleri üyelerine sunmak gibi çeşitli tercih ve ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunmaktadır. Bu özverili çalışmaların müşteri yani üye memnuniyetini üst düzeyde tutmak ve marka sadakatini arttırmak, üyelerle daha sağlam ilişkiler ve daha uzun soluklu iletişim kurmak için yapılmasından ötürü üyelerimizin güvenini ve takdirini kazanmış bulunmak Amerikadaniste için sevindiricidir. Gelecekteki çalışmalarda istekliliği arttırmak adına çok daha motive edici olmaktadır.

Dünya Müşterini Tanıma Günü Kutlu Olsun!

Her zaman üyelerinin yanında, kendileriyle empati yaparak aksiyon alan ve üyelerinin ihtiyaç ve tercihlerini içselleştiren Amerikadaniste, “Dünya Müşterini Tanıma Günü” olarak adlandırılan bu tip özel günlerde de üyelerini unutmayarak, kendilerine olan teşekkürlerini “SENVEBEN” koduyla geçerli olmak üzere bu döneme özel belli ayrıcalıklarla taçlandırmaktadır. Müşteri kavramını bizden birileri kavramına dönüştüren değerli üyelerimize sayısız kez katkılarından dolayı teşekkür ederken, hizmet kalitesi, yenilikçi duruşu ve çözüm odaklı işbirliği modellerimizi geliştirerek “Özel Üye Hizmet” ekibimiz ve operasyon ekiplerimizin katkılarıyla daha iyi hizmet vermeyi kendimize daimi bir hedef olarak koyduğumuzu bilmenizi isteriz.

Önceliklerini üyelerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda inşa eden, bunu kurallar çerçevesinde en şeffaf, hızlı ve üst düzey memnuniyet sağlamak üzere kurgulayan Amerikadaniste, “Dünya Müşterini Tanıma Günü” vesilesiyle tüm ticari ortaklarının ve bireysel üyelerinin bu özel gününü kutlar.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply