Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

Gömlek ile Yapabileceğin 5 Kombin Önerisi

Bazı spesifik kıyafet parçaları ile birbirinden farklı tarzlarda kombinler rahatlıkla yapabilir ve her mekana uygun giyinebilirsin. Gömlek de bu kıyafet parçalarından biri olarak kabul edilen nadir ürünlerden biridir. 

Birbirinden farklı gömlek kombinleri ile ister klasik ister posh istersen de spor bir giyim stili oluşturabilirsin! Aynı zamanda birbirinden farklı kumaşlarda ve renklerde gömleklerle hem feminen hem de maskülen bir hava yakalamak mümkün. 

İnsanlar günümüzde gömlek kombinleri ile birbirinden farklı mekanlara giderek hem şık hem de rahat görünüyor. Eğer gömlek kombinleri kış aylarında nasıl yapılır ve gömlek kombinleri kadınlar için hangi ortamlarda mükemmel bir kıyafet tercihi olur, merak ediyorsan senin için hazırladığımız gömlek ile yapabileceğin 5 kombin önerisini okuyabilirsin! 

1. Gömlek ve Jean Kombini

Lana Del Rey’in Blue Jeans şarkısında bahsettiği gibi gömlek ve jean kombini uzun yıllardır moda trendlerinden düşmüyor. 80’lerden günümüze kadar popülaritesini hiç kaybetmeyen gömlek ve jean kombini ile taze ve rahat bir görünüm elde edebilirsin. 

Özellikle beyaz gömlek kombini yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan jean ile birbirinden farklı tarzlarda klasik, punk, grunge ve spor bir stil elde etmek mümkün. Beyaz gömlek ve jean kombinleri ile tanınan ünlüler arasında crop gömlek ve dar paça jean kombinleyen Vanessa Paradis, bol paça jean üzerine kısa kesimli ve açık yakalı beyaz gömlek giyen Priyanka Chopra gibi isimler var. 

Coperni’nin cropped cotton-poplin shirt ürünü ve Alexander McQueen’in Silk chiffon shirt ürünü ise bu senenin en popüler beyaz gömlekleri arasında gösteriliyor. 

2. Gömlek ve Kumaş Pantolon Kombini

Özellikle işe giderken ve resmi toplantılarda giyebileceğin bir kombin olan gömlek ve kumaş pantolon ikilisi ile birbirinden şık stiller oluşturabilirsin. 

Pamuk, keten, kadife ve polyester gibi kumaş pantolon seçenekleri ile hem kış hem de yaz için gömlek kombinleri yapmak mümkün. Buna ek olarak, resmi bir görünüme sahip olmak istiyorsan bile gömlek renk seçimini sadece beyaz ve siyah ile sınırlaman gerekmiyor. Bu senenin en popüler renklerinden biri olan yeşil ile kumaş pantolon ve yeşil gömlek kombini yapabilirsin! 

3. Gömlek ve Tayt Kombini

Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz gömlek ve tayt kombini her ne kadar uyumsuz bir ikili gibi görünse de ünlüler tarafından tercih edilmekte ve günümüzün sokak stilinin en popüler kıyafetleri arasında görülmekte. 

Özellikle günlük hayatta ve spor giyimde tercih edilen gömlek ve tayt kombini hem kış aylarında hem de yaz aylarında rahatlıkla giyilebilir. Kendall Jenner, Bella Hadid ve Hailey Bieber gibi ünlü modellerin sıkça kullandığı bir kombin türü olan gömlek ve tayt ikilisinin altına istersen sandalet, istersen kışlık bilek bot, istersen de spor ayakkabı giyebilirsin. 

4. Gömlek ve Etek Kombini

Gömlek ve etek kombini, tıpkı gömlek ve jean kombini gibi uzun yıllardır trendlerden düşmeyen ve popülerliğini her daim koruyan bir kombin türü. Seçeceğin gömlek ve etek türü ile birbirinden farklı tarzlarda kombinler yapabilir ve harika stiller yaratabilirsin. 

Deri etek ve saten gömlek ile hem gothic hem de klasik bir tarz yakalayabileceğin gibi farklı gömlek renkleri ile de ister retro istersen de bohem bir görünüm elde edebilirsin. Bu senenin popüler renklerinden biri olan turuncu ile yeşil kadife etek ve turuncu gömlek kombini yapmak ve avangart bir hava yakalamak mümkün! 

5. Gömlek ve Şort Kombini

Gömlek ve şort ikilisi her ne kadar yaz kombini gibi görünse de seçeceğin doğru gömlek ve şort kumaşları ile kışlık bir görünüm elde etmek mümkün! 

Pamuklu, kadife, yünlü veya deri gömlek ve şort kombinleri yapıp altına uzun deri veya süet çizmeler giydiğinde bu yılın en popüler stillerinden birine kavuşabilirsin!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply