Uncategorized

Amerikadaniste Ayrıcalıkları ile Black Friday İndiriminde Sahip Olabileceğiniz 7 Ev Dekorasyon Ürünü

Yılın dört gözle beklenen indirim dönemi Black Friday geldi çattı. Giyimden teknolojiye,ev dekorasyonuna kadar tüm kategorileri kapsayan bu mega indirim döneminde sürprizlerle dolu bir süreç sizi bekliyor. İhtiyacınız olan ya da bir süredir satın almayı planladığınız dekorasyon ürünlerini %90’lara varan oranlarda indirimlerle yakalamanız mümkün. Amerika özelinde bu indirim ve ürünlerin seçeneklerinin kapsamı daha da genişliyor. Siz de evinizin her türlü ihtiyacı için Black Friday indirimlerini takip edebilir ve Türkiye’de bulunmayan özgün dekorasyon ürünlerine Amerikadaniste avantajları ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İşte Evinizin Dekorasyonuna Güzellik Katacak 7 Özel Ürün

Pottery Barn Botanical Harvest Yemek Takımı 

Yemeklerinizi bir şölen havasında yemenizi sağlayacak bu yemek takımı favoriniz olmaya aday. Hem günlük hayatta hem de özel günlerinizde kullanabileceğiniz bu şık takımı dilerseniz Amerikadaniste’nin Benim için Al hizmetiyle satın alıp, adresinize göndermemizi talep edebilirsiniz.

El Yapımı Nutcracker Figürleri

Tamamı el yapımı olan bu ahşap Nutcracker (Fındıkkıran) figürleri hem yılbaşında hem de günlük dekorasyonda fark yaratmak için birebir! Dilerseniz çocuk odanızda dilerseniz de salonda konumlandırabileceğiniz bu figürler 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek.

Le Creuset’den Kar Tanesi Desenli Tencere

Piyasada bulabileceğiniz en premium pişirme araç gereçleri üreticisi Fransız Le Creuset markasının yeni serisinden olan bu tencere, kabartma kar tanesi formunda. Kendine has duruşuyla mutfağınızda başlı başına bir dekorasyon objesine dönüşecek olan bu tencere, aynı zaman özel tariflerinizin de gizli formülü olacak.

Sıcacık Renkleriyle Sherpa Battaniyeler

Soğuk bir kış akşamı, lapa lapa kar yağıyor, elinizde sıcak içeceğiniz ve etrafınızda sevdikleriniz… Tek eksiğiniz sıcacık renkleri ve yumuşacık yün dokusuyla Sherpa battaniyeler! Sevdiklerinizle birlikteyken romantizm keyfinize keyif katmaya aday olan bu battaniyenin birbirinden farklı dört renk seçeneği bulunuyor.

Çocuk Odalarında Fark Yaratacak Bahçe Temalı Oyun Evi

İster çocuk odasında isterseniz de bahçede kullanabileceğiniz bu oyun evi, çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirmeye yardım edecek. Sizinle ya da arkadaşlarıyla çeşitli oyunlar üretebileceği bu bahçe temalı ev, çocuğunuzun doğa ve bitki sevgisiyle büyümesini sağlayacak.

Çekici Bir Ev Hediyesi Adayı, Minimalist Yeşil Lamba

Evlerimizin gizli dekorasyon öğelerinin başında ışıklandırmaları sayabiliriz. İster sarı ışık, isterseniz de beyaz ışık seviyor olun ışıklandırma tüm evinizin doku ve tasarımını kolaylıkla değiştirebilir. Yeşil renkli bu ayakli modern lambanın da üç farklı ışık kademesi bulunuyor. Salon, oturma odası ya da çocuk odasında kullanabileceğiniz veya hediye edebileceğiniz bu lambayı Amerikadaniste’nin 30 günlük ücretsiz deneme hesabıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Lüks Ve Zarif: Jonathen Adler Halı

Tamamen el dokuması olan Jonathen Adler imzalı bu halı, yine özel el yapımı tekniklerle kabartma desen formunun verilmesi ile üretilmiş. Evinizin havasını baştan aşağı değiştirecek bu zamansız halı salonunuzun yıldızı olmaya aday.

Black Friday Döneminde Amerikadaniste ile Nasıl Sipariş Verilir?

Amerikadaniste’nin ayrıcalıklarla dolu web sitesine giriş yapın ve 30 günlük ücretsiz üyeliğinizi başlatın. Hesabınızı oluşturun ve adresinizi tanımlayın. Bu işlem sonrası adınıza tanımladığımız Amerika adresinizi kaydedin ve dilediğiniz Amerika web sitesinden gerçekleştireceğiniz alışverişinizi bu adrese gönderin. Siparişiniz bu adrese ulaştığında bir bildirim alacaksınız. İster bir ürünü isterseniz de pek çok ürünü bu adreste biriktirerek tek seferde Türkiye adresinize gönderim talebinde bulunun. İşte bu kadar basit! Üstelik Amerikadaniste Whatsapp Hattı ile dilediğiniz zaman tüm sorularınızı bize iletebilir ve yardım talebinde bulunabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply