Bunu İstiyorum Öneriler

Amerikadaniste ile Black Friday Teknoloji Rehberi

Yılın en fazla beklenen, yoğun alışveriş dönemi geldi çattı. Amerika’da da fazlasıyla gündemde olacak olan Black Friday,  tüm dünya tarafından ilgiyle takip edilecek. Özellikle teknoloji alanında %80’lere varan indirimlerin gerçekleştirildiği bugünlerde, siz de uzun zamandır satın almak isteyip listenizde beklettiğiniz ürünlere Amerikadaniste ile indirimleri kaçırmadan, ayrıcalıklarla sahip olabilirsiniz. 30 gün ücretsiz Amerikadaniste hesabınızı hemen oluşturabilir ve sepetinizi şimdiden doldurmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz de Benim için Al servisini tercih ederek uzman ekiplerimizin seçtiğiniz ürünleri satın almasını talep edebilirsiniz. 

Üstelik Kasım ayı boyunca “KASIM50” kodu ile Benim İçin Al servisimizden %50 indirim fırsatı ile yararlanabilirsiniz. 

Gelin sizin için hazırladığımız Black Friday teknoloji listesine birlikte göz atalım.

Fitbit Inspire 2 Akıllı Saat

Fitbit marka bu akıllı saati, telefonunuzla eşleştirebilir ve tüm rutin işlemlerinizi saat üzerinden takip edebilirsiniz. Darbeye ve 50 metreye kadar suya dayanıklı bu modelde ayrıca dokunmatik ekran bulunuyor. Yüzme, koşu, yürüyüş, fitness gibi aktiviteleriniz esnasında kullanabilir ve günlük aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

A close-up of a person's hand

Description automatically generated with low confidence

Courant Airpods Deri Kılıf

Özellikle Apple telefon kullanıcıları için bir vazgeçilmez olan Airpods’lar, günlük hayatımızda sürekli etrafımızdalar. Hem şarj kutusu hem de kulaklıkların darbe ve çizilmelere karşı hassas yapısı, ürünün kılıfsız kullanımını neredeyse imkânsız hale getiriyor. Courant marka bu deri kılıf, şarj kutusu için koruyucu kalkan olurken, Airpods’ların şıklığına da şıklık katıyor. Üstelik dört farklı deri renk seçeneği bulunuyor.

Harman Kardon Esquire Mini 2

Dünyanın önde gelen ses sistemi geliştiricilerinden biri olan Harman Kardon’un bu modeli oldukça küçük cep boyu ve güçlü surround ses çıkışıyla favoriniz olmaya aday. Siyah ve rose renkleri bulunan Esquire Mini 2’yi evinizde ya da dışarıda özgürce kullanabilirsiniz. Arkadaş ortamlarının aranılan elemanı olmaya aday!

A picture containing text, indoor

Description automatically generated

MSI Crosshair 15 Oyun Bilgisayarı

MSI’nın 15.6 inç boyutunda, i7 işlemcili ve 16GB ram’li Windows 10 işletim sistemine sahip bu oyun bilgisayarıyla favori oyunlarınızı akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Fiyat/performans değerlendirmesinde listelerin üst sıralarında yer alan bu modelde ayrıca 512GB SSD bellek bulunuyor.

A group of people in space

Description automatically generated with low confidence

Kodak Luma 75 Taşınabilir Projektör

Online film ve dizi platformlarına üyeliklerin fazlasıyla arttığı bu dönemde, cebinizde bilgisayar ya da konsol ekranınızı yansıtabileceğiniz bir projektör taşımak artık hayal değil. Kodak markasının ürettiği bu modelle, ev ya da arkadaş ortamında kusursuz netlikte, pürüzsüz görüntüler elde edebilirsiniz. Üstelik kendi ses çıkışı ve HDMI bağlantısı bulunan Kodak Luma 75’i Amerikadaniste ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.

A person and person sitting next to a tent on a beach

Description automatically generated with medium confidence

                                 Bose QuietComfort 45 Kulaklık

Dünyaca ünlü BOSE markasının gürültü kesme özelliğine sahip son kulaklık modeli QuietComfort 45, Bluetooth kulaklıklar kategorisinde yer alıyor. Tek şarj ile ortalama 24 saat müzik dinleme süresine ulaşabilen 45 modeli, 35 serisinin yeni ve güncellenmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Dilerseniz Android ya da iOS işletim sistemli cep telefonunuzu bağlayıp müzik dinleyebilir, dilerseniz de akıllı TV’nizi bağlayarak kulaklığı ev sinema sistemi olarak kullanabilirsiniz. Üstelik gürültü maskeleme özelliği sayesinde dışarıdan gelen sesleri üç farklı kademede azaltabiliyor.

A person wearing headphones

Description automatically generated with medium confidence

Amerikadaniste, Black Friday’i Kapınıza Getiriyor

Black Friday döneminde Amerikadaniste avantajları ile satın almak istediğiniz tüm teknoloji ürünlerini listenize eklemeye başlayabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünleri 30 gün ücretsiz üyelik ile hesabınızdan kendiniz satın alabilir, dilerseniz de Benim için Al hizmetini kullanarak sizin için satın almamızı talep edebilirsiniz. Siz de kart bilgilerinizi paylaşmadan, Amerikadaniste ile %100 güvenli bir alışveriş deneyimi gerçekleştirmiş olursunuz. Unutmayın Amerikadaniste ayrıcalıkları ile “KASIM50” koduna özel %50 indirimli Benim İçin Al servisi avantajları ay boyunca sizi bekliyor

Keyifli Alışverişler…

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply