Öneriler

Yurt Dışında En Çok Kullanılan Kargo Firmaları

Uluslararası ticaretin artması, online alışveriş hizmetlerinin genişlemesi ve e-ticaretin yaygınlaşması, yurt dışı kargo şirketlerini yakından ilgilendirir. Öyle ki, kişilerin yurt dışına ürün satışı yapması ya da yurt dışından ürün satın alması noktasında büyük bir rolü üstlenen kargo firmaları, uluslararası ticaretin arka planında aktif bir şekilde hareket halindedir. 

Dünyanın dört bir noktasında faaliyet gösteren ve kargo dağıtım sürecini en iyi ve en güvenli şekilde yöneten kargo firmaları ise kendi içinde öne çıkarak rakipleri arasından sıyrılır. 

Sunduğu hizmetler, geniş dağıtım alanları ve politikaları ile yurt dışında bazı kargo firmalarına talep oldukça fazladır. Bizler, yurt dışından en çok kullanılan kargo firmalarını senin için mercek altına aldık. 

İşte, yurt dışında kaliteli kargo hizmeti vermesi ile sıklıkla tercih edilen kargo firmaları!

UPS

UPS kargo, uluslararası alanda e-ticaret kargo gönderileri için en çok tercih edilen kargo firmaları arasında yer alır. Acil yurt dışı gönderileri için nitelikli bir hizmete sahip olan UPS, sunduğu diğer hizmetler ile büyük firmaların ve güçlü markaların kullandığı kargo şirketi olmayı başarmıştır. 

UPS, gün içinde garantili teslimat imkânı sunan express hizmete sahiptir. Bununla birlikte paket alımından teslimatına kadar müşterilerine takip olanağı tanıyan firma, aynı zamanda ücret farkı almadan kapıdan kapıya teslimat hizmeti verir. 

FedEx

Uluslararası kargo dağıtımlarını hızlı ve verimli bir şekilde yöneten kargo firmalarından olan FedEx, küresel çapta yüzlerce ülkeye yurt dışı kargo hizmeti sunar. Avrupa ve tüm dünyaya zamanında teslimat yapabilmek için müşterilerine teslimat zamanı seçme olanağı tanıyan şirket, geniş dağıtım ağı ve hızlı teslimat özelliği ile yurt dışında en çok tercih edilen kargo firmaları arasında bulunur. 

DHL

“Bir kargo şirketinden daha fazlası!” sloganıyla dünya çapında taşımacılık hizmeti veren DHL, yüzden fazla bölgede aktif olarak faaliyet gösterir. Esnek teslimat seçeneği ve güvenilir hizmetleri ile DHL kargo firması, yurt dışında birçok büyük marka ile iş ortaklığını sürdürür. 

Uluslararası ihracat ve e-ticaret alanlarında sunduğu imkanlar sayesinde yurt dışında en çok kullanılan kargo firmalarından biri olmayı başaran DHL, geniş dağıtım ağı ve fiyat seçenekleri ile öne çıkar. 

USPS

Amerika’nın resmi posta servisi olan ve son derece sistemli bir dağıtım ağına sahip olan USPS, dünya çapında en çok tercih edilen kargo firmalarından biridir. Paket alımlarını planlama ve gönderileri anlık olarak takip etme gibi özellikleri ile oldukça popüler olan USPS kargo firması, aynı anda 10 pakete kadar takip hizmeti sunar. 

TNT

Avrupa’yı kapsayan ve şimdilerde dünyanın dört bir yanında hizmet veren TNT, hızlı dağıtım ağıyla yurt dışındaki kaliteli kargo şirketlerinden biridir. Türkiye’de ve dünya üzerinde sayısız hizmet noktasına sahip olan TNT kargo firması, gönderileri en hızlı şekilde teslim alır, takip desteği sunar ve güvenli bir şekilde karşı tarafa teslimini sağlar. 

Amerikadaniste’nin Kargo Partnerleri ile Tüm Siparişlerini En Kısa Sürede Teslim Al!

Amerikadaniste, yurt dışının en güvenilir ve hızlı kargo şirketleri ile iş ortaklığı yapıyor! Web sitesi üzerinden getirtmek istediğin ürünleri seçtiğinde Amerikadaniste, kargo partnerleri ile gönderinin en kısa zamanda yola çıkmasına olanak tanır. Türkiye üzerinde istediğin tüm noktalara ve adreslere dağıtım imkânı sunan kargo partnerleri, paketini belirttiğin adrese 3-5 iş günü içinde teslim eder. 

Amerikadaniste ayrıca sipariş vereceğin ürün ya da ürünler için kargo ücreti hesaplama hizmeti de sunar. Paketinin tahmini olarak ağırlık ve ölçü bilgilerini girerek ücret hakkında bilgi alabilirsin. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply