Bunu İstiyorum

Yeni Apple Watch Ultra Hakkında Her Şey!

Apple’ın yeni çıkardığı ve geçtiğimiz ay Türkiye piyasasına sürdüğü yeni Apple Watch Ultra, benzersiz özellikleri ve muhteşem tasarımı ile milyonlarca kişinin beğenisini üzerinde topladı! 

Giyilebilir teknoloji alanında lider bir konumda olan Apple, yeni Apple Watch Ultra’yı en zorlu koşullara uyum sağlamak üzere geliştirdi. Aramaları karşılamak, mesaj atmak, adım saymak ve sağlık fonksiyonlarını kaydetmek gibi belli başlı özelliklerin çok daha ötesinde bir sisteme sahip olan Apple Watch Ultra, eşsiz bir deneyim sunmaya ve seni memnun etmeye hazır. 

Haydi o zaman, Apple’ın yeni gözdesi olan Apple Watch Ultra’yı çok daha yakından inceleyelim! 

Apple Watch Ultra’nın Özellikleri 

Profesyonel sporcular için özel olarak üretilen ve sahip olduğu üst düzey özellikler ile beklentiyi en iyi şekilde karşılamayı başaran Apple Watch Ultra, suya dayanıklılığı ile öne çıkıyor. 100 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık gösteren Apple akıllı saat, su altı dalgıçlığı ile ilgilenenlerin dikkatini çekmeyi başardı. 

Apple Watch Ultra, hafif ancak dayanıklı tasarıma sahip. 3 farklı kordon seçeneği ile satışa sunulan akıllı saat, her biri oldukça esnek ve hafif tasarımlarla kullanıcılarına sunuldu. Alpine Loop, Trail Loop ve Ocean Loop olarak farklı açık hava sporları yapanlara hitap eden Apple Watch Ultra kordonları, kullanım amacına uygun olacak şekilde büyük bir titizlikle üretildi. 

Apple Watch Ultra, kavisli titanyum gövdesi ve çizilmeye karşı dirençli olan safir camları ile muhteşem bir deneyime kapı aralıyor. Dayanıklılığı ile adından sıkça söz ettirmeye devam edecek olan Apple akıllı saat, pil konusunda da sağlam bir noktada yer alıyor. Tam dolum şarjda 36 saate kadar kullanım imkânı sağlayan Apple Watch Ultra, neredeyse 3 gün boyunca eşsiz özelliklerini kesintisiz olarak sunmaya devam ediyor. 

Apple Watch Ultra ile macera deneyimlerine yepyeni bir yön vermen mümkün. Dilersen Watch Ultra ile kendini masmavi suların derinliklerine bırakabilir, dilersen saatler süren bir maratona hazırlanabilir, dilersen de bir dağın zirvesine tırmanabilirsin. 

Apple Watch hangi koşulda olursan ol, birbirinden etkileyici teknolojik özellikleri ile yanında olur. Kalp atış hızın anormal bir şekilde düştüğünde ya da çıktığında bildirim gönderme, düşme algılama, tek dokunuşla acil servisi arama ve daha pek çok özellik ile donatılan Apple Watch, çıkacağın her serüveni senin için çok daha güvenli hale getirecek! 

Apple Watch Ultra Türkiye ve Amerika Fiyatı

Apple Watch serisinin diğer modellerine göre çok daha donanımlı olan Apple Watch Ultra, onlara oranda oldukça yüksek bir fiyatla satışa sunuldu. 

Apple Watch Ultra’nın Apple Türkiye web sitesindeki fiyatı 27.999 TL. 

Apple Watch Ultra Amerika fiyatı ise 799 Dolar olarak belirlendi. Apple Watch Ultra Amerika fiyatı, ekim ayı itibari ile ortalama olarak 14.800 Türk lirasına karşılık geliyor. 

Apple Watch Ultra Amerikadaniste’de!

Sınır tanımayanlar için tasarlanan Apple Watch Ultra ile sen de macerada sınır tanımamak için Amerikadaniste ile Apple Watch Ultra sahibi olabilirsin! Amerikadaniste’nin “Benim İçin Al” servisi ile Apple Watch Ultra’nı Amerika’dan anında sipariş verebilirsin.

Amerikadaniste, Apple Watch Ultra’yı senin yerine sipariş verir ve akıllı saatin eline ulaşana kadar olan süreci en güvenli ve doğru şekilde yönetir. %100 güvenli ödeme imkanı sağlayan ve sigortalı gönderim hizmeti sunan Amarikadaniste, Apple ürünlerini en uygun fiyatlar ile satın alman için bir tık uzağında. Sen de hemen Apple Watch Ultra’nı Amerikadaniste!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply