moda moda haftası

New York Moda Haftası & Londra Moda Haftası 2024 Notları

Şubat ayı, moda dünyasının en önemli olaylarından ikisiyle başlar! New York Moda Haftası (9-14 Şubat) ve Londra Moda Haftası (16-20 Şubat). Bu iki hafta boyunca, moda severler, tasarımcılar ve moda endüstrisinin önde gelen isimleri bir araya gelir. Bu etkinlikler, yılın en çarpıcı trendleri, yenilikçi tasarımlar ve gelecek sezonun modasına ev sahipliği yapar.

New York Moda Haftası’nda sergilenen defilelerden bir kolaj.

New York ve Londra’da gerçekleşen bu iki etkinlik, moda dünyasının kalbinde yer alır. Her biri kendi benzersiz karakteri, kültürel mirası ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeker. Bu blog yazımızda, New York ve Londra Moda Haftalarında öne çıkan tasarımcılar ve gelecek sezonun moda trendlerine dair ipuçları sizlerle paylaşacağız.

New York Moda Haftası (9-14 Şubat)

New York Moda Haftası Şubat 2024’te, modanın önde gelen tasarımcıları ve markaları sonbahar/kış koleksiyonlarını sergiledi. Etkinlik, 9 Şubat’ta Helmut Lang’in koleksiyonu ile başladı ve 14 Şubat’ta Thom Browne ile sona erdi​​. Hafta boyunca birçok tanınmış ve yeni tasarımcı farklı günlerde koleksiyonlarını moda severlere sundu. Öne çıkan markalar arasında Libertine, Collina Strada, Proenza Schouler, Anna Sui, Altuzarra, Jason Wu, Coach sayılabilir​​.

New York Moda Haftası boyunca katılımcıların stilleri de podyumda sunulanlar kadar dikkat çekiciydi

Willy Chavarria, Christian Siriano, Sergio Hudson gibi tasarımcılar kreasyonlarıyla podyumlara dönüş yaptılar. Bishme Cromartie, Jane Wade ve Ludovic de Saint Sernin gibi tasarımcılar ise ilk kreasyonlarını sergilediler.

Çeşitlilik gösteren tasarımcı listesi, NYFW’in gelecek sezon için önemli temaları belirleyen bir platform olduğunu gösterdi. Her bir tasarımcının benzersiz tarzı ve yaratıcılığı, moda dünyasındaki çeşitliliği ve yeniliği vurguladı.

Londra Moda Haftası (16-20 Şubat)

Londra Moda Haftası boyunca, tanınmış tasarımcılar, yükselen yetenekler ve en son trendler podyumda sergilendi.

Matty Bovan SS’24

Etkinlik, Londra’nın kültürel zenginliği ile moda meraklılarını ve sektör içinden profesyonelleri bir araya getirdi.

Etkinlikte Burberry, David Koma, Dilara Findikoglu, Dunhill, Emilia Wickstead, ERDEM, gibi ikonik İngiliz lüks markalarının yanı sıra, BFC NEWGEN gibi birçok marka yer aldı​.

Ayrıca, Londra Moda Haftası boyunca, etkinliğin resmi dijital platformu londonfashionweek.co.uk’de herkese açık olarak tasarımcılardan dijital içerikler yayınlandı.

Annie’s Ibiza Collection Runway Show gibi akşam etkinlikleri ve DiscoveryLAB tarafından sunulan çeşitli tasarımcıların dijital etkinlikleri, moda tutkunlarının çeşitli koleksiyonları ve tasarımcıları keşfetmesi için benzersiz bir fırsat sundu.

Hafta boyunca, sürdürülebilirlik, çeşitlilik ve moda endüstrisinin geleceği hakkında önemli tartışmalar gerçekleşti.

Londra Moda Haftası, stilin geleceğini şekillendiren trendler hakkında bizlere ipuçları verdi. Moda dünyasındaki çeşitlilik, yaratıcılık ve sürdürülebilirliğe vurgu yaparak, 2024’te moda endüstrisinin rotasına ışık tuttu.

Londra Moda Haftası’nda sergilenen defilelerden bir kolaj.

Amerikadaniste ile Dünyaca Ünlü Markalara Ulaşmak Çok Kolay!

Modaya yön veren markaların orijinal ürünlerine Amerikadaniste ile sadece birkaç aşamada sahip olabilirsiniz. Üstelik Benim İçin Al servisi ile yabancı kredi kartlarını kabul etmeyen sitelerde de alışveriş yapabilirsiniz.

Öncelikle siteye üye olmanız gerekmekte. Üyelik işlemini tamamlamanız ve seçtiğiniz ürün için ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Bu adımları tamamlamanız ile, süreçlerin takibi ve ürününüzün gönderimi Amerikadaniste tarafından gerçekleştirilir. Ürünleriniz, 3 ile 5 gün içerisinde Türkiye’deki adresinize güvenle teslim edilir.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply