Bunu İstiyorum Popüler Markalar Tümü

İç Giyimde Yeni Nesil Moda: SKIMS

Skims, 2019 yılında Jens Grade ve Kim Kardashian tarafından kurulan bir iç giyim markası. Son derece yenilikçi iç giyim ürünlerine imza atan marka hem kadınlar hem de erkekler için birbirinden özel parçaları bir arada sunuyor. İlk kurulduğunda yalnızca kadınlara özel iç çamaşırı ürünlerinin tasarımında bulunmakla birlikte ilerleyen süreçte bu konuda bir ilke imza attı. 2022 yılında “Boyfriend” Koleksiyonu sayesinde, unisex ürünlerin tasarımınını yaptı. Birçok farklı kategoride yer alan ürünler sayesinde eşsiz bir kullanım elde edebilirsin.

SKIMS Markasının Konsepti Nedir?

Kim Kardashian markası SKIMS, rahat ve estetik iç giyim ürünlerinin tasarımını yapıyor. Hem kadın hem de erkekler için birbirinden özel tasarımlara hayat veren marka haline gledi. Bu sayede her vücut tipine özel parçaları bünyesinde barındırıyor. Temel olarak kadınların kendilerini satın aldıkları iç çamaşırı ile rahat ve konforlu hissetmesini amaçlıyor. Ancak erkekler için oluşturduğu koleksiyondaki ürünler de benzer amaca sahiptir. 

SKIMS’in pek çok ürünü, genellikle nefes alabilen kumaşlar kullanarak tasarlıyor. Ayrıca dikişsiz kumaşlar ile iç çamaşırının kıyafet dışından görünmesini engelliyor. Öte yandan farklı vücut tiplerine göre tasarlanan modeller, geniş bir beden seçeneğine sahiptir. Sürdürülebilir üretim yöntemlerine önem verildiği için her ürün, uzun süreli kullanıma olanak tanır. 

SKIMS Markası Kime Ait?

Skims markasını Kim Kardashian ve Jens Grede kurdu. 2019 yılında kurmalarına rağmen kısa sürede içerisinde popüler hale geldi. Yatırımcıların sayısı artarak Kim Kardashian markası yüksek bir gelir elde etmeye başladı. Halihazırda markanın sektörde ön planda yer aldığını belirtmek mümkün. 

skims

SKIMS’in Arkasındaki Hikâye Nedir?

Kşm Kardashian Skims markasını shapewear fikrinden ilham alarak kurdu. Giyim sektöründe bulunan ve vücudu şekillendiren iç giyim ürünlerinin konforlu olmadığına inanıyordu. Ayrıca shapewear ürünleri her vücut tipine uygun değildi. Bu durum, Kim Kardashian’ın bu konuda yenilikçi bir adım atmasına olanak tanıdı. 

SKIMS markasını kurmak için Kim Kardashian, Jens Grade ile bir tür ortaklık kurdu. Grade’in özellikle moda dünyasındaki deneyimi ve Kim Kardashian’ın yenilikçi fikirleri bir araya geldi. Böylelikle marka, kısa sürede eşsiz bir gelişim gösterdi. Markanın üretmiş olduğu ilk koleksiyon, kısa sürede tükendi. Ardından yeni koleksiyonlar oluşturdular ve müşterilere sundular.

2019: SKIMS Ön Lansman İle Yeniden Markalaşma

Skims boxer, erkek şortları başta olmak üzere pek çok yenilikçi ürünü müşterileriyle buluşturdu. 2019 yılında ön lansman ile yeniden markalaştı. 2019 yılının Temmuz ayında ilk ürün koleksiyonunu piyasaya sürdüler. Ardından aralık ayında ilk tatil koleksiyonunu oluşturdular. Bu koleksiyonu da müşterilerin beğenisine sundular.

Ekim 2019’da, farklı beden ve renk seçeneklerine sahip pek çok ürünün yer aldığı koleksiyonları, müşterilerle buluşturdular. Bunun yanında marka, zaman içinde ürün yelpazesini çok daha fazla geliştirme şansı elde etti. Skims bodysuit, korse ve daha pek çok ürün; eşsiz koleksiyonlarda kendisine yer buldu. 

2021: Fendi X SKIMS İşbirliği

2021 yılına gelindiğinde Fendi ile SKIMS arasında bir işbirliği sağladı. Lüks moda dünyasında büyük bir heyecan yaratmayı başaran bu işbirliği, SKIMS markasının hızlı bir şekilde büyümesini sağladı. Fendi, 1925 yılında Roma’da kurulan bir İtalyan markası. Yüksek kalitede deri ürünlerin tasarımında bulunan Fendi, aynı zamanda zengin ve sofistike tasarımlarıyla ön plana çıkan bir marka özelliğinde. 

2021 yılında gerçekleştirilen Fendi ve SKIMS işbirliği sonrasında SKIMS, iç giyim ürünlerinde Fendi’nin lüks dokunuşlarını ön plana çıkardı. Bu durum, çok daha estetik ve göz alıcı koleksiyonların oluşmasını sağladı. 

2021: SKIMS Amerika Birleşik Devletleri Olimpik Takımlarının Resmi İç Çamaşırı Markası

Skims, dikkat çeken tarihinde birçok konuda yenilikçi adımlar attı. Skims underwear, iç giyim ürünü olmak üzere birçok farklı koleksiyona hayat verdi. Bunun yanında 2021 yılında Amerika Birleşik Devletleri Olimpik takımlarının resmi iç çamaşırı markası oldu. Bu gelişme, marka için son derece dikkat çekici bir adım oldu.

Artık marka, çok daha kapsayıcı bir çalışma içerisine girme şansı elde etti. Çok daha geniş beden ve renk seçeneklerine sahip iç giyim ürünlerinin tasarımı gerçekleştirilmeye başlandı. Marka, özellikle olimpik sporcuların rahatlığını düşünerek ergonomik tasarımlar yaptılar. Ayrıca yaşanan gelişme, moda ve sporun bir birleşimini de gözler önüne serdi. 

2022: SKIMS Plaj Modası İçin Hazırlandı

SKIMS’in dikkat çeken çalışmalarından bir diğeri 2022 yılında ortaya çıktı. Temel olarak plaj modası için birçok yenilikçi ve zarif tasarımlarda bulundu. Dahası bu konuda talepleri en iyi şekilde karşılamaya devam ediyor. 2022 yılında marka, plaj modası için bir lansman gerçekleştirdi. Oluşturulan koleksiyon içinde bikini, mayo, plaj elbiseleri gibi eşsiz ürünler yer aldı. 

2023: SKIMS 4 Milyar Dolar Değerinde

2020 yılında 1.6 milyar dolar değerinde olan SKIMS, dokuz ay içinde değerini ikiye katlayarak 3.2 milyar dolara ulaştı. Başarılı yatırımları ve eşsiz koleksiyonları, marka değerinin 4 milyar dolara ulaşmasını sağladı. Halihazırda marka, bu başarısını katlayarak arttırmaya devam ediyor. 

2023: SKIMS Erkek İç Giyimini Tanıtıyor

Kadınlar için Skims bra ve daha pek çok yenilikçi iç çamaşırların üretimini gerçekleştiren marka, 2023 yılında erkek iç giyimi tanıttı. Serinin tanıtımda Shai Gilgeous Alexander, Nick Bosa gibi sporcular yer aldı. Marka, temel olarak 2020 yılında unisex ürünlerin üretiminde bulunuyordu. Ancak bununla birlikte 2023’te direkt olarak erkek iç çamaşır ürünlerini tasarladı. Pek çok erkek iç çamaşırının yanı sıra tişört ve kapüşonluların tasarımını da yaptılar. 

2023: SKIMS X Swaroski İşbirliği

2023 yılında SKIMS, Swaroski ile son derece özel bir koleksiyon için işbirliği gerçekleştirdi. Koleksiyonda sütyen, boxer, bodysuitler, elbiseler başta olmak üzere yenilikçi ürün yer aldı. Bu tür ürünlerin her birini, Swaroski kristalleriyle süslediler. Zarif ve lüks tasarımlara imza atan SKIMS ve Swaroski işbirliği hem gündelik hayat hem de özel günlerde kullanılabilecek ürünleri ortaya çıkardı.

2023: SKIMS Nba, Wnba Ve Usa Basketbol İle İşbirliği

2023 yılında SKIMS, yine önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Nba, Wnba ve Usa Basketbol ile işbirliği gerçekleştiren marka, yenilikçi iç giyim ürünlerinin tasarımını yaptı. Özellikle Nefes alabilen ve terletmeyen kumaşlar tercih ettiler. Bu tür kumaşlar ile ergonomik tasarımlara ulaşıldı. Bunun yanı sıra vücut hatlarıyla uyumlu shapewear üretimini gerçekleştirdiler.

SKIMS’i Diğer İç Giyim Markalarından Farklı Kılan Nedir?

SKIMS, pek çok iç giyim markasından ayrılan çeşitli özelliklere sahip. Marka, iç giyim sektöründeki eksiklikleri tamamlayacak tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Özellikle Skims korse, sütyen ve daha pek çok ürün; eşsiz kumaşlar tercih ederek tasarlıyolar. Nefes alabilen kumaşlar, ürünlerin uzun süre kullanımına imkân tanıyor. 

Skims nerede üretiliyor sorusu kapsamında üretimlerin Çin ve ABD’de yapıldığını belirtmek mümkün. Üretimlerin büyük bir kısmı Çin’de gerçekleştiriliyor. ABD’de yer alan Los Angeles’ta bulunan tesiste ise özel siparişler ve son derece sınırlı üretimler hayat buluyor. Her bir SKIMS ürünü, son derece yenilikçi bir şekilde tasarlanıyor. Bunun yanında kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor.

SKIM ürünlerine kolayca sahip olmak için Amerikadaniste kargo transfer hizmetimizden yararlanın. Dilerseniz ürününüzü Benim İçin Al servisi ile de biz satın alıp sizlere ulaştıralım!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply