Öneriler Tümü

Güvenilir Yurtdışı Alışverişi

Globalleşen dünyada internetin ve akıllı cihazların hayatlarımıza hızlı penetrasyonuyla birlikte sınır kavramı giderek soyutlaşmaya başlamış, insanların deneyimlemeyi istediği hizmetler ve satın almak istediği ürünler kişinin bulunduğu bölgeden ya da yaşadığı yerden bağımsız olarak ulaşılabilir hale gelmiştir.

E-ticaret markalarının günden güne kullanıcılara sayısız kullanım fırsatı sunması, perakende sektöründe faaliyet gösteren markaların ise temel odaklarını dijitalleşme üzerine kurmaları dahi dijitalleşmenin ve online deneyimlemenin ne kadar önemli olduğunu gösteren çıktılar olarak gözümüze çarpmakta.

Artan dijitalleşme ve beraberinde getirmiş olduğu yoğunlaşarak devam eden online deneyim alanları bireysel kullanıcıların sadece bulunduğu bölgedeki markaları değil, ilgi duymuş olduğu ürün ve kategoriyle ilgili en geniş seçenekleri değerlendirmelerini olağan kılmaya başlamıştır. Sahip olmak istediği ürün ya da deneyimlemek istediği hizmetle ilgili en iyi marka, en iyi hizmet, en avantajlı fiyat, olmayanı deneyimleme, ilk sahip olma yada ilk deneyimleme gibi kişisel kriterlerin peşine düşen kullanıcılar bu maceralarında sınırları kaldırarak Yurt Dışı Alışverişi odak noktalarına koymuşlardır.

Online Fırsatlar & Kampanyalar

Yurt dışı güvenilir alışveriş kişiye istediğini istediği zaman, kendi belirlediği ürün ya da hizmet kalite standartları çerçevesinde yine kendi belirlemiş olduğu bütçe aralığına sadık kalarak hareket etme alanı ve alternatif ürün değerlendirme özgürlüğü vermiştir. Amazon, E-bay gibi e-ticaretin global devlerinden alışveriş yapma şansı, PayPal gibi dünya çapında kabul edilmiş ödeme hizmetleri servisinin kullanılabilme olasılığı yurt dışı alışverişlerinin daha güvenilir ve özgür olmasını sağlayan faktörlerdendir.

Bir ürünün ya da hizmetin ilk doğduğu, ilk parladığı ve buradan dünyanın beğenisine sunulduğu yer olan Amerika pazarı başta olmak üzere Avrupa ve dünyanın bir çok yerinden alışveriş yapma olanağına sahip olan Amerikadaniste üyeleri, Amerikadaniste hizmetlerinin kendilerine sunmuş olduğu servisler dahilinde yurtdışı alışverişlerini güvenilir bir şekilde online fırsatlar ve dönemsel kampanyaların sunmuş olduğu avantajlar eşliğinde gönül rahatlığıyla değerlendirebilmektedirler.

Amerikadaniste sistemine üyeliklerini gerçekleştirerek, sistem üzerinden edinmiş oldukları posta adresini yurt dışı online alışverişlerinde diledikleri şekilde kullanan Amerikadaniste üyeleri bu sayede en avantajlı fiyatlara ve istedikleri ürün yada hizmetlere ilk sahip olanlardan olabilme deneyimini de yaşamaktalar.

Yurt dışı alışverişlerinde ülkemiz tarafından belirlenen vergi bedellerini ödemekle mükellef olan kullanıcılar, gümrük dahil birçok işlemle vakit kaybetmeden Amerikadaniste’nin profesyonel ekiplerine kendilerini bırakmaktalar. Özel ürün lansmanları ve kampanya dönemlerinde ise kaçırmak istemedikleri ürün ya da hizmetleri özel üye ekiplerinin kendilerine olan destekleriyle gününde ve zamanında değerlendirebilmektedirler. Fiyat avantajlarının ve kampanya indirimlerinin sıklıkla ve çok cömert versiyonlarıyla karşılaşıldığı Amerika pazarı oluşan vergiler dahi eklendiğinde toplamda yine de oldukça mütevazi rakamlar yada hatırı sayılır satın alım bedeli farkıyla kullanıcıların karşısına çıktığı için global pazar ürün satın alımlarında ciddi bir alternatif olmuştur.

Şimdi sizde www.amerikadaniste.com adresinden ya da 0212 232 33 97 numaralı özel üye hizmetleri destek hattından Amerikadaniste hizmetleriyle ilgili merak ettiklerinizi araştırabilir yada sorabilirsiniz. İstediğin yerden alışveriş yap, 3-4 iş gününde kapında teslim al!

Sen yeter ki #Amerikadaniste

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply