Öneriler Seyahat Önerileri

Kış Tatili İçin Bavulunuzda Olması Gereken Ürünler

Uzun bir çalışma döneminden sonra kış tatili ile yorgunluk atmak ve kendini hem fiziksel hem de mental olarak yenilemek için güzel bir seyahat planı yapmak gerekir. Eğer doğru bir seyahat planı yapmazsan kış tatilin senin için bir kabusa dönüşebilir!

Özellikle kışın sürekli değişen hava durumları yüzünden sık sık zor hava şartları ile karşı karşıya kalabilirsin. Bu yüzden tatilin sırasında herhangi bir sorun çıkmaması için bavuluna gerekli olacak ve seni her hava koşulunda koruyacak ürünleri yanına almak gerekir. 

Senin için hazırladığımız kış tatili bavul listesi sayesinde kış tatilinde ihtiyacın olacak bütün giysi, aksesuar ve diğer tüm malzemeleri bavuluna ekleyebilir ve sorunsuz bir tatilin tadını çıkarabilirsin! 

Su Geçirmez Bot ve Çizmeler

Kış tatili valiz hazırlama birçok kişi için zor olabilir. Ancak hangi ürünü valizine yerleştirmen gerektiğini bildiğin takdirde hiç zorluk çekmeden kış tatilin için valiz hazırlayabilirsin. 

Su geçirmez bot ve çizmeler kış tatili bavulunda kesinlikle olması gereken bir üründür. Karın fazla olduğu veya su birikintisinin olduğu yerlere adım atmak zorunda kaldığında eğer ayağında su geçirmez bir bot veya çizme yoksa tatilin bir kabusa dönüşebilir. Bu yüzden bavuluna su geçirmez bot veya çizme mutlaka eklemelisin. 

Atkı, Bere ve Eldiven

Kış tatiline gittiğine göre yanında kışın vazgeçilmez klasik aksesuarları atkı, bere ve eldiveni de götürmen gerekir! Özellikle kayak merkezi ve doğa kampı gibi yerlere gitmeyi planlıyorsan üzerinde bulunması kaçınılmaz olan atkı, bere ve eldivenleri bavuluna ekleyerek kış soğuğundan korunabilirsin. 

Ekleyeceğin atkı, bere ve eldiven sayısı tamamen kendi tercihine bağlı. İstersen birbirinden farklı renk ve kumaşlarda ürünleri bavuluna ekleyerek kış tatilinde her bir gün farklı bir tarz ile güne başlayabilirsin! 

Kazak ve Triko

Kışın vazgeçilmez giysilerinden biri de kazak ve trikodur. Özellikle kış tatilinde şehir turuna çıkacaksan birbirinden güzel 2023 kış kreasyonlarının kazak ve triko ürünlerini bavuluna ekleyebilirsin. 

Helmut Lang, Balmain ve Burberry gibi markaların birbirinden farklı kazan ve triko ürünleri bulunmakta. Bu kışın en favori rengi krem ile kış tatilinde dikkatleri üzerine çekebilirsin! 

Alt ve Üst İçlik

Özellikle kış mevsiminde havalar çok soğuk olduğu için kışın bizleri sıcak tutacak kıyafetler ve iç giyim ürünleri giymek gerekiyor. Kış tatilinde gittiğin mekan fark etmeksizin vücudunu sıcak tutman gerekecektir. Bu yüzden bavuluna mutlaka alt ve üst içlik ekleyerek soğuktan korunmayı kolaylaştırabilirsin. 

Kalın Çoraplar

Kışın ince çorap giymek senin için bir işkence olabilir. Bu durum sadece sağlığını etkilemez, aynı zamanda sürekli üşümeye yol açarak kış tatilinin keyfini çıkarmayı zorlaştırabilir. Bu yüzden yanına mutlaka kalın çorap almalısın. Sadece bileklerde kalın çorap değil, istersen diz üstü veya külotlu çorapları da bavuluna ekleyebilirsin. 

Kişisel Belgeler

Kimlik, sürücü belgesi ve pasaport gibi çeşitli belgeler kış tatili sırasında ihtiyacın olacak kişisel belgeler olabilir. Bu yüzden tatil planını yapmadan önce hangi kişisel belgelere ihtiyaç duyacağını belirlemen gerekiyor. Özellikle yurt dışında tatil yapmayı planladıysan gerekli pasaport ve vize belgelerini mutlaka yanında bulundurmalısın. 

İlaç ve Vitaminler

Kış tatili valiz kontrol listesi yaparken atlamaman gereken en önemli ürünler ilaç ve vitaminler olmalı. Özellikle senin veya beraber tatile gideceğin kişinin yanında taşıması gereken ilaçlar varsa bu listeyi birkaç kez kontrol etmeli ve ilaçları valizine yerleştirdiğinden emin olmalısın. 

Bonus: Fotoğraf Makinesi

Kış tatilinde biriktirdiğin anıların ölümsüzleşmesini istiyorsan bavuluna profesyonel bir fotoğraf makinesi ekleyerek gittiğin mekanların fotoğraflarını yüksek çözünürlüklü fotoğraf makineleri ile çekebilirsin. 

Kış tatili bavulunu hazırlarken tüm eksiklerini Amerikadaniste’den sipariş verebilirsin. Atkı, bere, kazak, bot veya çizme… İhtiyacın olan tüm ürünler Amerikadaniste ile bir tık uzağında!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply