Tümü

Dünya Kahve Günümüz Kutlu Olsun

Amerikadaniste olarak sizlere özel hizmet sunmayı hedefliyoruz. Siz, değerli üyelerimizin özel bir damak zevki olduğunun farkındayız. Uluslararası Kahve Günü’ne sayılı günler kalmışken sizler için yerkürenin etrafından kahve günlerinin nasıl kutlandığını incelemeye çalıştık. Size özel ürünler seçtik. Tüm ürünlerinizi 3-4 iş günü içerisinde teslim ediyoruz. 

Kahve günü daha önce farklı tarihlerde kutlanıyordu. Uluslararası Kahve Organizasyonu 2015’ten bu yana 1 Ekim’i Uluslararası Kahve Günü olarak belirledi. Milyonlarca kahve sever bu günde kahve sevgilerini paylaşmaya, geçimini kahveyle sağlayan çiftçilere destek olmaya davet ediliyor. 

Kahve çekirdekleri

Uluslararası Kahve Günü kapsamında dünyanın dört bir yanında etkinlikler düzenleniyor. Amerika’daki kahve dükkânı Rock ‘n’ Joe Coffee 29 Ekim’de bedava kahve dağıtırken, Berlin’de Silicon Allee Uluslararası Kahve Günü’nde bir buluşma organize ediyor. Kobass Coffee günün ruhunu yansıtan bir buluşmayla çiftçileri ve kahve aktivistlerini bir araya getirmeyi planlıyor. Endonezya’da gerçekleşecek etkinlikte workshoplar da yer alacak. 

Uluslararası Kahve Günü kapsamında gerçekleşen en büyük etkinliklerden biri de 1-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen ‘Berlin Kahve Festivali.’ Festivalde kahve tadımları, workshoplar çeşitli aromalarda kahvelerin satışını yapan standlar olacak. Alman çikolatası aromalı kahveler ve ufkunuzu genişletecek birçok ürün burada olacak.

Hario V60

Peki kahvenin çiftlikten çıkıp damağımıza dokunma yolculuğunu kutlayan bu günde biz neler yapabiliriz?

Çoğumuz güne kahveyle başlıyoruz.1 Ekim sabahına uyandığınızda kahvenin yolculuğunu kutlamak için daha özel bir yol izlemek isteyebilirsiniz. Yeni bir kahve çekirdeğini deneyimlemek Uluslararası Kahve Günü’nü kutlamak için güzel bir yol. Amerikadaniste özel üye hizmetleriyle kahvenizi mutfağınıza getirecek. 

Favori kahvesinden vazgeçemeyenlerdenseniz bu özel günü farklı bir demleme yöntemi kullanarak da açlandırabilirsiniz. Popüler demleme yöntemlerinden birini uygulamak için kolaylıkla V60 demleme seti edinmeniz mümkün. 

Belki farklı kahve pişirme tekniklerini keşfetmek istersiniz!

Uluslararası Kahve Günü’ne özel olarak birçok kahve zinciri çeşitli kampanyalar yapıyor. Bunları kaçırmayın!

DeLonghi BCO430

Her zaman damak tadınıza hitap eden kahveler içmek istediğinizin bilincindeyiz. Prestijli global markaların teknoloji ve tasarım odaklı makineleriyle kendi evinizin ya da ofisinizin baristası olmak çok kolay. Ascaso Dream Up V3 modeli teknoloji ve tasarım odaklı makinelerin en iyi örneklerinden yalnızca biri. 

Mr. Coffee’nin  BVMC-ECMP1102 modeli ise özellikle espresso ve cappuccino severler için oldukça kullanışlı. Latte de yapabileceğiniz yarı otomatik bu makineyi Amerikadaniste güvencesiyle yalnızca 3-4 iş günü içinde mutfağınızın yıldızı yapabilirsiniz. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply