Öneriler Tümü

Amerika’nın En İyi Kozmetik Markaları

Amerikan kozmetik markaları, dünyanın pek çok ülkesine hitap eden ürünlere sahip. Bu nedenle Fenty Beauty, Nuance ve Goop başta olmak üzere birçok marka, popülaritesini koruyor. 

İşte Amerika’nın en ünlü kozmetik markalarının bir listesi!

Fenty Beauty

Rihanna’nın kozmetik markası olan Fenty Beauty, 8 Eylül 2017 tarihinden itibaren müşterileriyle buluştu. Bal peteğinden ilham alınarak tasarlanan ambalajlar, müşterilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yenilikçi makyaj ürünleri, cilt bakımı için eşsiz ürünler, saç, vücut ve banyo kategorisinde yer alan ürünlerin her biri, müşteriler tarafından hala büyük bir ilgiyle satın alınıyor.

Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics, Türkiye’de olmayan makyaj markaları arasında yer alıyor. Kylie Jenner tarafından kurulan marka, geniş bir ürün yelpazesine sahip. 

Göz, dudak, yüz olmak üzere birçok bölge için sunulan makyaj malzemelerinin yanı sıra bebekler için özel olarak geliştirilmiş ürünler de bulunuyor. Ayrıca dudak yağları, duş jeli ve vücut losyonları da markanın ürün yelpazesi arasında yer alıyor.  

Rare Beauty

Selena Gomez’in markası Rare Beauty, Amerika’dan alınabilecek kozmetik ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Cilt üzerinde kolaylıkla uygulanabilen otantik ürünler, taze bir cilt yapısı için satışa sunulan nemlendirici kremler, farklı saç tiplerine özel olarak geliştirilen şampuan ve saç kremleri, markanın sunduğu ürünler arasında yer alıyor. Geniş ürün yelpazesi bulunan Rare Beauty ürünleri, Selena Gomez hayranları tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Nuance 

Profesyonel makyaj malzemeleriyle ön plana çıkan Nuance, her tarza hitap etme konusunda son derece başarılı bir markadır. Birbirinden özel renklerin yer aldığı paletler, rujlar ve daha fazlası, markanın müşterilerine sunmuş olduğu ürünler arasında bulunuyor.  

Jeffree Star Cosmetics

Güne muhteşem bir makyaj ile başlamak ister misin? Belki de makyaj malzemelerini koymak için eşsiz bir makyaj çantası arıyorsun? Eşsiz kozmetik ürünleriyle tanınan Jeffree Star Cosmetics, aradığın ürünlere kolaylıkla ulaşmanı sağlıyor. 

Benzersiz renklerin bulunduğu far paletleri, göz alıcı pudralar ve el aynaları, satın alabileceğin ürünlerden bazıları. Cilt bakımı, yüz, göz, dudak olmak üzere pek çok farklı kategoriye sahip olan marka; Türkiye’de olmayan kozmetik markaları arasında yer alıyor. 

Anastasia Beverly Hills Cosmetics

Amerika kozmetik mağazaları arasında yer alan Anastasia Beverly Hills Cosmetics, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerin ilgisini çeken markalardan bir diğeridir. Kaş kalemleri, kaş pudrası, ruj, paletler ve dudak kalemi, markanın sunmuş olduğu ürün kategorilerinden yalnızca birkaçıdır. Eşsiz bir görünüm isteyenlerin kozmetik markalarındaki ilk tercihi Anastasia Beverly Hills oluyor. 

Goop

Modern bir makyaj için gerekli olan tüm malzemeler Goop markasında sunuluyor. Amerika’dan alınabilecek kozmetik ürünleri, Goop’un geniş ürün yelpazesi arasında yer alıyor. Cilt bakım ürünleri ve makyaj malzemelerinin yanı sıra Goop, moda dünyasına yön verecek giyim ürünlerine de sahip. 

Kat Von D Beauty

Kapatıcı, set ve kitler, dudak parlatıcısı, göz kalemi, göz farı; Kat Von D Beauty markasının ürünleri arasında yer alıyor. Eşsiz bir cilt bakımı için gerekli olan ürünleri müşterilerine sunan marka, aynı zamanda etkili bir makyaj isteyen kadınları istedikleri ürünlerle buluşturuyor. 

Tarte

Amerikan kozmetik mağazaları arasında yer alan Tarte, arzu edilen pek çok ürüne ev sahipliği yapan bir marka. En çok talep gören ürünleri ve eşsiz makyaj malzemeleri arasında nemlendirici ve göz kremi başta olmak üzere pek çok cilt bakım ürünü bulunuyor.

Rhode Skin

Ferah ve canlı bir cilt mi istiyorsun? O halde doğru yerdesin. Geniş ürün yelpazesiyle ön plana çıkan Rhode Skin, cilt bakım ürünlerinde kalitesini konuşturuyor. Hailey Rhode Bieber’ın markası olan Rhode Skin, ünlü güzelin popülaritesi sebebi ile de büyük ilgi görüyor. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply