Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

Cadılar Bayramı – Halloween

Cadılar Bayramı yani uluslararası arena’da bilinen adıyla Halloween her yıl 31 Ekim’de dünyanın dört bir yanında kutlanan sembol bir etkinlik günü haline gelmiş durumda.

Kostüm temalı özel partilerin ve etkinliklerin düzenlendiği bu özel günde insanlar evlerinde ve organize ettikleri organizasyonlarda birçok tasarım, kostüm ve eğlence aracını kullanarak bu günü daha da özel hale getirmekten zevk alıyor.

Cadılar Bayramı’nın Tarihi

Başlarda kötü ruhları kovma amaçlı düzenlenen ve elinde şeker kutularıyla çocuklar özelinde kutlanan bu özel gün günümüzde hatırı sayılır bir konsept çalışması halini almış durumda. Cadılar Bayramı, yani Halloween’in en doyasıya kutlandığı ülkelerden biri ise kuşkusuz her türlü alışveriş çılgınlığı ve trendin öncüsü olan Amerika.

Bal Kabağı

Cadılar Bayramı’nın en önemli simgesi sinsice gülen, yüz çizili balkabağıdır. Hazırlanırken balkabaklarının içi boşaltılır ve gülen yüz şeklinde oyular. İçlerine dilenirse pilli bir mum veya daha gerçekçi bir izlenim vermek için gerçek mum konularak aydınlatılır.

Peki bu eğlenceli günde neler yapılır derseniz, Cadılar Bayramında en çok yapılan aktivite şekerleme tüketmek, dağıtmaktır. Çocuklar o gün kapı kapı gezip ev sahiplerine “şaka mı şeker mi” diye sorarlar. Şayet ev sahibi şakayı seçerse çocuklar türlü türlü şakalar ve korkunçluklar sergilemeye çalışırlar.

Cadılar Bayramı Kostümleri

Çocuk ve yetişkin temalı kostümler, süper kahraman kıyafetleri, ev dekorasyon ürünlerinden tutun da sevimli dostlarımız hayvanlar için giysilere kadar birçok alternatifi Amerikadaki online mağaza ve dükkanlardan sipariş edebilir.

2021 CADILAR BAYRAMI RUHUNU YAŞAMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLANLARI KEŞFEDİN !

  1. Evinizde Cadılar Bayramı ambiyansını oluşturmak için; bal kabağı & hayalet baskılı yastık kılıfları
  2. Kapınız çaldığında kullanmanız için“Şeker mi Şaka mı” temalı Şeker kutusu
  3. Cadılar Bayramı ruhunu tüm misafirlerinize hissttirmek için balkabağı şeklinde paspas
  4. İşin içine birazcık daha gizem ve gerilim katmak için hareket eden göz figürlü kapı zili

Tüm bu ürünleri ve çok daha fazlasını Amerikadaniste’nin uzman ekip ve ayrıcalıklı üye hizmetleri destekleriyle 3-4 iş gününde kapınıza kadar getirebilirsiniz. Sipariş vermek için hemen amerikadaniste.com‘ a 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile üye olabilir veya ayrıcalıklı whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sen yeter ki #Amerikadaniste

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply