Muhteşem Ürünler Öneriler Popüler Markalar

Sonbahar Dolabında Mutlaka Olması Gereken 6 Parça

Yaz günlerinin o sıcak havası ile vedalaşmanın ve ılık ılık esen sonbahar rüzgarlarını en güzel şekilde karşılamanın zamanı geldi! 

Yağmurlu günlerde bir fincan sıcak kahve ile keyif yapmak, sararıp düşen yaprakları seyre dalmak, sonbaharın muhteşem atmosferini hissetmek ve tabii mevsimin büyülü renklerine uygun kombiler yapmak, sonbaharı çok daha fazla sevmek için harika sebeplerdir. 

Sonbaharın tadını çıkarman ve yaptığın kombinler ile mevsimin dinamiklerine uyum sağlaman için sonbahar dolabında mutlaka olması gereken 6 parçayı senin için bir araya getirdik! 

Sonbaharın bir güneşli bir bulutlu günleri için en doğru kombinleri yapman ve sonbahar tarzını en etkili şekilde oluşturman için dolabında sezonun en trend parçalarına yer açmaya hazırlan! İşte, dolabını renklendirecek ve mevsimin şartlarına ayak uydurmanı sağlayacak sonbahar parçaları…

Deri Ceket

Kabul etmeliyiz ki deri ceketin modası asla geçmiyor. Pek çok farklı stile kolaylıkla uyum sağlayan deri ceketler, sonbahar kombinlerinin en çok tercih edilen parçaları arasında ilk sırada yer alıyor. 

Hem spor hem de şık bir görünüm sunma konusunda oldukça başarılı olan deri ceketler, sonbaharın ne sıcak ne de soğuk havası için harika bir dış giyim ürünü. İnce bir triko kazak ya da gömlek üzerine tercih edebileceğin deri ceket, güçlü ve iddialı bir tarza sahip olman konusunda sana yardımcı olur. 

Uzun ve kısa olarak alternatiflerin bulunan deri ceket modelleri arasından tarzına en uygun olanı seçebilirsin. Siyah, kahverengi, taba, bordo veya bej tonlarındaki deri ceketler, sonbahar kombinlerinde senin için nokta atışı bir seçim olmaya hazırdır. 

Trençkot

Sonbaharda dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardan biri olan trençkotlar, bu mevsimde adeta kurtarıcın olacak. Modern, minimal, casual ve daha birçok tarza hitap eden trençkotlar, günlük hayatında çeşitli kombinler yapmana olanak tanır. 

Ofise giderken, arkadaşlarında bir kahve içmeye çıkarken ya da şık bir yemeğe katılırken kolaylıkla kombinleyebileceğin trençkot modelleri, sonbahar mevsiminde tarzına ayrıcalık katman için harika bir seçenek sunar. 

Dilersen sade bir elbisenin üzerine trençkot giyerek şık bir görünüm oluşturabilir, dilersen kot pantolon ve kazağı trençkotla bir araya getirerek daha enerjik bir stil elde edebilirsin. 

Salaş Hırka

Sonbaharın olmazsa olmazlarından ve son dönemlerin en favori parçalarından biri olan salaş hırkalar, sonbahar sokak stilini tamamlamak için harika bir alternatiftir. Serin günlere sıcacık bir dokunuş yapacak olan salaş hırkalar, oversize bir görünüm istediğinde dolabından sana göz kırpıyor olacak. 

Salaş hırkalar, şıklığından ödün vermeden rahat olmana olanak tanır. Bununla birlikte bohem bir stil oluşturmak için tercih edebileceğin salaş kazaklar; maksi boy, midi boy ve kısa boy olarak farklı uzunluklara sahiptir. 

Günlük kombinlerinde en çok tercih edeceğin parçalar arasında yerini alacak olan salaş hırkalar, onlarca farklı kombini beraberinde getirir. Mini bir elbise üzerine salaş ve uzun bir hırka tercih edebilir ya da tayt ve tişörtten oluşan basic bir kombini yumuşak salaş hırka ile tamamlayabilirsin. 

Triko Kazaklar

Sonbahar kombinlerinde hem sıcak hem de şık bir görünümün peşindeysen triko kazaklara mutlaka dolabında yer vermelisin. Soğuk günlerde özenli bir görünüm elde etmen konusunda sana yardımcı olacak triko kazaklar, sosyal hayatının yanı sıra iş hayatında da birçok kombin yapmana olanak tanır. 

Kumaş ve kot pantolonlar, etekler ve mevsimlik şortlar ile birlikte tercih edebileceğin triko kazaklar arasında tarzına hitap edecek pek çok model bulunur. Turuncu, hardal sarısı, kahverengi, toprak tonları ve vizon gibi renk tonlarından oluşan triko kazaklar, sonbahar kombinlerin için son derece yerinde bir seçim olur. 

Ek olarak son zamanlarda epey popüler olan polo yaka triko kazakları ya da çizgili triko kazakları alternatiflerin arasında bulundurabilirsin. 

Büyük Kol Çantası

Sonbaharın gelmesi ile birlikte mini kol çantalarımızı bir köşeye kaldırıp yerine daha büyük ve işlevsel çantaları koyuyoruz. Öyle ki küçük boy çantalara göre çok daha işlevsel olan büyük kol çantaları, sonbahar kombinlerini tamamlama konusunda küçük çantalara göre çok daha etkilidir. 

Mevsimin hava şartlarına uyum sağlarken yanına alacağın ince bir hırkayı ya da ceketi taşımanı kolaylaştıran büyük kol çantaları, aynı zaman mevsimlik dış giyim ürünleri ile birlikte çok daha güçlü bir stil oluşturur. 

Süet Botlar

Sonbahar denince akla ilk gelen ayakkabı modellerinden biri olan süet botlar, mevsimin renkleri ve tarzıyla estetik bir bütünsellik oluşturmak için birebirdir. Kahverengi, gri, vizon ve siyah gibi renklerin hâkim olduğu süet botlar, sonbahar renklerinin ahengine uyum sağmanı kolaylaştırır. 

Neredeyse tüm dış giyim ürünleri ile kombinlenebilen süet bot modelleri, özellikle süet trençkotlar ve süet ceketler ile muhteşem bir görünüm yakalamanı sağlar. Topuklu ve düz taban seçeneklerinden oluşan süet botlar; ofis ortamında, şık davetlerde ve gündelik hayatında istediğin sonbahar kombinini oluşturmak için muhakkak dolabında bulunmalıdır. 

En Trend Sonbahar Parçaları Amerikadaniste’de!

Sonbaharın keyfini kombinlerinle çıkarman için Amerikadaniste, dünyaca ünlü markalara en kolay şekilde ulaşmana olanak tanır! 

Amerikadaniste’deki binlerce ürün arasından sonbaharda ihtiyacın olan ürünleri seçebilir, dünyaca ünlü markaların trend parçalarına Amerikadaniste güvencesiyle sahip olabilirsin. Sonbahar dolabında mutlaka bulunması gereken parçaları Amerika’dan sipariş vermek, Amerikadaniste ile artık parmaklarının ucunda! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply