Öneriler

Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri

2022 geride kaldığına ve yepyeni bir yıla girdiğimize göre artık rahatça önümüzdeki özel güne odaklanabiliriz: Sevgililer Günü! 

Kış mevsiminde olduğunu sana unutturmayacak bu soğuk şubat ayında içini ısıtacak bir gün olan Sevgililer Günü’nde partnerine güzel bir hediye alarak onu mutlu edebilirsin. Eğer aklında Sevgililer Günü hediyesi için herhangi bir fikir yoksa senin için hazırladığımız birbirinden farklı Sevgililer Günü hediye fikirleri rehberini okuyabilir ve hoşuna giden ürünü partnerin için satın alabilirsin! 

İşte seni fazla düşünmekten kurtaracak Sevgililer Günü hediyesi için fikirler. 

Resimli Kupa

Eğer Sevgililer Günü için alacağın hediyenin küçük ama anlamlı olmasını istiyorsan seçeneklerin arasına resimli kupayı ekleyebilirsin. 

Sadece kendin ve partnerinin resmi değil, sizin için anlamlı olan bir mekanın resmini de kupaya ekleyebilirsin. Hem manevi değer açısından yüksek hem de anılarınızı pekiştirecek olan bu değerli Sevgililer Günü hediyesi partnerin için küçük ama tatlı bir sürpriz olabilir. 

Parfüm

Sevgililer Günü hediye alımında en popüler ürünlerden biri olan parfüm, bu yıl da birçok çiftin vazgeçilmezi. Hem erkek hem de kadınlar için oldukça kullanışlı bir hediye olan parfüm, Sevgililer Günü’nde alınabilecek en hoş hediyelerden biri olarak kabul ediliyor. 

Özellikle partnerine yeni bir parfüm almak istiyorsan veya onun parfüm değiştirmek istediğini biliyorsan Sevgililer Günü için en akıllı hediye parfüm olabilir!

2023’ün en popüler kadın parfümleri listesinde Natalie Portman’ın yüzü olduğu Miss Dior, iddialı şişesi ile Yves Saint Laurent Mon Paris ve Tom Ford’un Orchid Soleil serisi bulunuyor. 

2023’ün en popüler erkek parfümleri listesinde ise Versace Dylan Blue, Givenchy Pi ve Terre D’Hermes var.

Partnerinin zevkine göre istersen çiçeksi, istersen ferah, istersen de odunsu kokulara sahip baştan çıkarıcı bir parfüm satın alabilirsin! 

Çift Bilekliği

Çift bileklikleri son yıllarda en popüler olan ürünler arasında sayılıyor. Hatta öyle ki mücevher markaları çift yüzüklerine kıyasla high fashion çift bilekliklerinin çok daha fazla rağbet gördüğünü söylüyor. 

Eğer şık ve uzun yıllar boyunca partnerin ile kullanacağın bir çift bilekliği satın almak istiyorsan Sevgililer Günü’nde bu hediyeyi alarak partnerini mutlu edebilirsin!

Bu yılın en güzel çift bilekliklerinin arasında Gorjana’nın Wilder Alphabet Bracelet koleksiyonu bulunuyor. 18 ayar altın kaplamalı bu şık bileklik hem oldukça zarif hem de göz kamaştırıcı. 

Eğer daha eğlenceli ve özelleştirebileceğin bir çift bilekliği arıyorsan Little Words Project aradığın marka olabilir! İstediğin renk ve istediğin taşları kullanarak bilekliğine istersen partnerinin ismini, istersen partnerinin isminin baş harflerini, istersen sizin için önemli olan bir tarihi, istersen de aklındaki bir sözü ekleyebilirsin. Bu özel hediye, partnerine unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacaktır! 

Sevgili Sweatshirt’ü

Aşırıya kaçmak istemiyor ama yine de anlamlı ve şık bir hediye almak istiyorsan tatlı bir sweatshirt aradığın Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Birçok markanın çeşitli lover sweatshirt’leri olmasına rağmen en iyi seçenek partnerine özel bir sweatshirt dizayn ettirmek olacaktır. Onun sevdiği renkten ve sevdiği stilden bir sweatshirt dizayn ettirip basit ama oldukça anlamlı bir Sevgililer Günü hediyesi verebilirsin. 

Kol Saati

En popüler Sevgililer Günü hediyesi erkek ve kadın kategorilerinde üst sıralarda olan ürünlerden biri de kol saati. Hem kullanışlı hem de şık bir hediye olan kol saati, partnerin için güzel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. 

Günümüzün en popüler saat markalarının arasında Henrik ve Charlotte Jorst tarafından kurulan Skagen, 1881 yılından beri hizmet veren Japonya temelli Seiko ve bir klasik haline gelen Rolex var. 

Bu markalar dışında bir marka tercih etmek istiyorsan Casio, Omega, Cartier gibi diğer ünlü markaların saat modellerine de bir göz atabilirsin. İstersen maskülen, istersen klasik, istersen de modern birbirinden farklı kol saatleri arasında partnerin için en uygun seçenek mutlaka karşına çıkacaktır! 

Teknoloji Aksesuarları

Eğer partnerin teknoloji meraklısı ve elektronik aletlerin bağımlısı ise ona Sevgililer Günü’nde teknoloji aksesuarı almak oldukça akıllı bir seçenek olacaktır! 

Partnerinin zevkine ve ihtiyacına göre istersen telefon aksesuarı, istersen oyun konsolu aksesuarı, istersen bilgisayar ve televizyon aksesuarı alabilirsin. Özellikle partnerin video oyunu oynamaktan keyif alıyorsa gamer temalı birçok farklı aksesuar çeşidi bulunmakta. Teknoloji meraklısı partnerler için teknoloji aksesuarları arasından seçim yaparak Sevgililer Günü hediyesi almak çok daha kolay! 

Güneş Gözlüğü

Güneş gözlüğü en çok kullanılan aksesuarların başında geliyor. Özellikle güneşli havalarda neredeyse herkeste gördüğümüz güneş gözlükleri, birçok kişinin satın almaktan kaçınmadığı bir ürün. Ancak güneş gözlüğünü hediye almak pek de kolay olmayabilir. 

Partnerin için bir güneş gözlüğü satın almak istiyorsan önce onun yüz şeklini iyi bilmen ve hangi güneş gözlüğü modelinin onun yüzüne yakışıp yakışmadığına karar vermen gerekiyor. Her yüz şekline göre farklı güneş gözlüğü modelleri var. Pilot, kare, yuvarlak ve oval farklı güneş gözlüğü modellerinden partnerin için en uygun olanı seçtiğinde ise bu unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi olacaktır! 

Giyim Ürünleri

Sevgililer günü hediyesi kadın kategorisinde en çok tercih edilen ve satın alınan hediyelerden biri de giyim ürünleri. Eğer aksesuar, mücevher veya teknolojik ürünlerden birini almak istemiyorsan giyim ürünü almak en mantıklı seçenek olacaktır. 

Özellikle kadın partneri olanların en çok tercih ettiği popüler hediyelerden biri olan giyim ürünlerinin pek çok seçeneği bulunmakta. İstersen dış giyim, istersen iç giyim, istersen casual istersen de formal kıyafetleri hediye alabilirsin. Giyim ürünü almak hem marka seçeneği hem de ürün çeşitliliği açısından oldukça akıllı bir seçim olacaktır. Partnerine şık bir kaban, güzel bir kazak veya baharda giyebileceği bir trençkot hediye edebilirsin!  

Cüzdan

Şık bir cüzdan Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye olabilir! Hem erkek hem de kadınlar için oldukça kullanışlı bir hediye olabilecek cüzdanın birbirinden farklı tarzlarda modelleri bulunuyor. 

İstersen maskülen, istersen feminen birçok farklı kumaş ve tarza sahip cüzdanlar arasından partnerine en uygunu seçebilirsin. Bu senenin en popüler cüzdan modelleri Tory Burch ve Marc Jacobs’ın deri cüzdanları! 

Resimli Tablo

Eğer unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi vermek istiyorsan resimli tablo en iyi tercihin olabilir. İstersen çift fotoğrafını, istersen partnerinin resmini, istersen sizin için önemli olan bir mekanın resmini tablo haline dönüştürebilir ve partnerine hediye edebilirsin. Ancak bunu yaparken kaliteli bir şirket ile anlaşmak çok önemli. 

Sırf fiyatının ucuzluğu yüzünden kaliteli tablolar yapmayan bir şirket ile anlaşırsan sonuç senin için hüsran olabilir. Bu yüzden mümkün olduğunca referansı olan ve iyi yorumlara sahip markaları seçmelisin. 

Sevgililer Günü Aldığın Hediye İle Daha da Güzelleşsin!

Kimse aşkını ve sevgisini partnerine göstermek için özel bir güne ihtiyaç duymamalı ancak Sevgililer Gününde romantik ve eğlenceli bir anı biriktirebilir ve partnerine güzel bir sürpriz hazırlayabilirsin. 

Senin için hazırladığımız Sevgililer Günü hediye fikirleri rehberinden bir ürün seçerek partnerine tatlı bir Sevgililer Günü sürprizi yapmaya ne dersin? Sevgiline almak istediğin en trend ürünler bu yıl da Amerikadaniste’de seni bekliyor! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply