Bunu İstiyorum Muhteşem Ürünler Öneriler

Evde Unutulmaz Bir Halloween Partisine Ne Dersiniz?

Sonbaharın en ilginç ve en eğlenceli dönemi Halloween, her yıl 31 Ekim tarihinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Akla bal kabaklarını, birbirinden ilginç kostümleri ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çeşitli ürünleri getiren Halloween, tüm dünyada parti ve festivallerle kutlanan bir gün halini almış durumda. Durum böyle olunca pek çok farklı türden ürün Cadılar Bayramı’na özel olarak üretiliyor. Cadılar Bayramı kostümlerinden ev eşyalarına kadar birçok ürün yılın bu zamanında kullanıcılarla buluşuyor. Özellikle Cadılar Bayramı’nın en coşkulu kutlandığı yer olan Amerika’da birbirinden ilginç objeler bulmak mümkün. Siz de Cadılar Bayramı’nda en özel ve en ilginç eşyalara sahip olmak için Amerikadaniste ile Amerika’dan sipariş verebilirsiniz. Amerikadaniste’yi tam 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilir ve aklınıza gelebilecek tüm Amerika web sitelerinden alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Cadılar Bayramı Neden Kutlanır?

Halloween yani Cadılar Bayramı denince pek çoğumuzun aklında çocukların ilginç kostümler giyerek kapı kapı dolaştığı Cadılar Bayramı filmleri geliyor. Aslında Cadılar Bayramı, çok uzun yıllardır Amerika, İngiltere ve diğer batılı ülkelerde bu türdeki festivallerle kutlanıyor. Kökeni Britanya’da yaşayan Pagan Keltlere dayandığı düşünülen Halloween’in tarihi hem Paganlık hem de Hristiyanlıkla bağlantılı. Ancak günümüzde dini bir gün olmaktan çıkıp tamamen eğlence odaklı bir festival günü olmuş ve tüm dünyaya yayılmış durumda. 

Ev Partinizi Eğlenceli Kılacak Cadılar Bayramı Fikirleri

Siz de Cadılar Bayramı’nı eğlenceli aktivitelerle kutlamayı sevenlerdenseniz, 31 Ekim Cadılar Bayramı gününde sevdiklerinizle eğlenebileceğiniz bir parti organize edebilirsiniz. Evde Halloween partisi yapmak hem ilgi çekici hem de unutulmaz olabilir. Halloween partisi için konsept oluşturmak ise tamamen yaratıcılığınıza kalmış. Dilerseniz Cadılar Bayramı filmlerinden oluşan bir seri hazırlayın, dilerseniz Cadılar Bayramı konseptli tatlılar pişirin, dilerseniz de çeşitli oyun fikirleri derleyerek geceyi renklendirin. 

Evinizi Cadılar Bayramı konseptine uygun dekore etmek için e-ticaret sitelerinin sunduğu birbirinden ilginç ürünlere göz atabilirsiniz. Amerikadaniste ile dilediğiniz tüm web sitelerinden istediğiniz ürünü kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. 

Partinin Lezzetli Atıştırmalıkları İçin Konsept Ürünler

Bal Kabağı Baskılı Servisler

Konsept Yazılı Peçeteler

Kuru Kafa Şekilli Kek Kalıpları

Halloween Partisinin Olmazsa Olmazları

Cadılar Bayramını Evinizde Hissetmek İçin Bal Kabakları

Kokteyllerinizi Süsleyecek Konsept Bardaklar

Amerikadaniste’de 30 Gün Boyunca Posta Adresi Ücreti Ödemeyin!

Siz de Halloween konseptli birbirinden farklı ürünlere hem uygun fiyatlarla hem de güvenle sahip olmak için Amerikadaniste’nin 14 yıllık tecrübesinden faydalanabilirsiniz. Amerikadaniste’ye hızlı bir şekilde üye olabilir, üyeliğinizi 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede tam 1 ay boyunca Amerika posta adresinize hiçbir ücret ödemezsiniz. Yapmanız gereken tek şey dilediğiniz Amerika internet sitesinden sipariş vererek, ürünlerinizi size tanımlanan Amerika adresinize göndermek. Ardından uygun fiyatlı kargo seçenekleri ile ürünlerinizi Türkiye adresinizden 3 ile 5 gün içerisinde teslim alabilirsiniz. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply