Öneriler Tümü

Amerikadaniste: Amerikada’ki Posta Adresiniz

Günümüzde yurt dışından bazı markalara ulaşabiliyor olsak da pek çok markaya ve ürünlerine ulaşmak hala zor ve maliyetli. Amerikadaniste; 14 yıl önce bu duruma kolay bir çözüm bulma amacı ile yola çıkmış bir platform. Temel prensibi üyelerine dünyaca ünlü markalarının ürünlerini hızlı, optimum maliyetli ve en önemlisi güvenilir bir şekilde ulaştırmak.

Amerikadaniste.com kullanım açısından da son derece kolay ve güvenilir. Üyelik adımında size özel Amerika adresini alarak sürece başlayabiliyor ve dilediğiniz ürünü önce Amerika’daki bu adresinize ardından da Amerikadaniste’nin avantajlı kargo seçenekleri ile Türkiye’deki adresinize birkaç gün içerisinde gönderebiliyorsunuz. Hem maliyetleri düşüren hem de güven problemini ortadan kaldıran çözüm ortağınız Amerikadaniste.com ile Amerika’dan alışveriş çok daha kolay.

Amerika’dan Alışverişin 4 Adımı

Amerika Adresinizi Alın: Amerikadaniste ile alışveriş yapmak oldukça kolay ve güvenilir. İlk yapmanız gereken Amerikadaniste.com’a üye olmak ve Amerika adresinizi almak. Bu adres, tıpkı Türkiye adresiniz gibi size özel.

Alışverişinizi Tamamlayın: Adresinizi almanızın ardından dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizi tamamlarken adres bölümüne Amerika adresinizi yazmanız yeterli. Bu noktada Amerikadaniste sizin için ürünlerinizi bu adresten teslim alarak hızlı bir şekilde size iletiyor.

Amerikadaniste nasıl çalışır adımları

Hızlı ve Uygun Fiyatlı Kargo: Amerikadaniste.com hesabınız üzerinden tüm ürünlerinizin bilgisine ulaşabilir ve “Gönder” seçeneğine tıklayarak Türkiye’deki adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz. Ürünlerinizin size ulaşması sadece 3-4 iş günü sürüyor. Kargo ücretlerini web sitesi üzerinden hesaplayabiliyor ve dilerseniz kargolarınızı birleştirerek daha avantajlı fiyatlar elde edebiliyorsunuz.

“Benim İçin Al” Servisi: Satın almak isteyip çeşitli sebeplerden dolayı alamadığınız ürünler için geliştirilen “Benim İçin Al” servisi sizlere özel hizmet sunuyor. Amerikadaniste ürününüzü temin ediyor, siparişin tüm satın alma süreci ile birebir ilgileniyor ve adresinize ulaştırıyor. Siz de yurt dışındaki herhangi bir satıcıya kredi kartı bilgilerinizi vermeden güvenilir şekilde alışverişinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Prestijli Markalardan Güvenli Alışveriş

Amerikadaniste özellikle giyim ve aksesuar alanında sizi pek çok ünlü markanın ürünleri ile buluşturuyor. Bunun yanı sıra teknoloji ürünleri, kitaplar, dergiler, koleksiyon ürünleri ve kamp malzemeleri de Amerikadaniste aracılığıyla sipariş verebileceğiniz ürün grupları arasında. Ayrıca geniş marka ve ürün yelpazesi ile Amerikadaniste sizleri markaların indirim ve kampanya dönemlerinden de haberdar ediyor. Böylece Black Friday ve Yeni Yıl gibi yılın indirim dönemlerinde hangi markanın ne gibi kampanyaları olduğunu tek bir platform üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Amerikadaniste markalar

Amerika; marka çeşitliliği bakımından da tercih ediliyor. Türkiye’de bulunamayan markalarla üyelerini buluşturan Amerikadaniste, aynı zamanda Türkiye’de bulunan fakat ürün çeşitliliği az olan markaların tüm ürünlerine ulaşabilmenizi sağlıyor. DKNY, Calvin Klein, Prada, Ralph Lauren, Balmain, Valentino gibi dünyaca ünlü ve lüks markalar bunlardan sadece birkaçı.

Alışveriş yapabileceğiniz diğer segment de dünyaca ünlü Ebay, Target ve Amazon gibi platformlar. Bunlar ve daha birçok ünlü e-ticaret sitelerinde satılan ürünleri Amerikadaniste ayrıcalığıyla kolayca adresinize gönderebilirsiniz.

Amerikadaniste hızlı, uygun fiyatlı ve %100 güvenli! Siz de Amerika’dan alışveriş için birkaç dakika içerisinde 30 günlük deneme üyeliğinizi gerçekleştirerek bu platformun bir parçası olabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply