Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

Moda Haftaları Alışveriş Rehberi

Eylül ayı, dünyanın dört bir yanından pek çok şehrin moda haftalarına ev sahipliği yaptığı bir ay olarak biliniyor. Moda haftalarında dünyanın en ünlü tasarımcıları birbirinden şık defilelerle karşımıza çıkıyor. 2020 yılında dünya genelindeki pandemi önlemlerinden dolayı moda haftaları da bambaşka bir boyut aldı. Bu yıl pek çok ülkede etkinlikler, dijital platformlarda düzenlenecek.

Dijital moda haftalarında dünyaca ünlü tasarımcılar, dijital platformlarda yeni sezon ürünlerini tanıtacak. Siz de ünlü tasarımlardan satın almak için ücretsiz Amerikadaniste hesabınızı oluşturabilirsiniz. Amerikadaniste ile Amerika’daki binlerce tasarım ürün arasından dilediğinizi seçebilir ve kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Dünyadan Moda Haftaları Etkinlikleri

Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak pek çok ünlü moda markası moda haftalarına katılmayacağını duyurdu. Moda haftalarının açılışı olarak kabul edilen New York Moda Haftası bu yıl dijital bir platformda 14-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Her yıl merakla beklenen Paris Moda Haftası, bu yıl 28 Eylül-6 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenecek. Erdem, Burberry gibi dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Londra Moda Haftası ise hem dijital hem de fiziksel ortamlarda gerçekleşecek. 22-28 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Milano Moda Haftası da aynı yöntemi takip ediyor.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ise bu yıl 12-16 Ekim tarihleri arasında dijital ortamda gerçekleşecek. Sanal etkinlikler, paneller ve tabii ki farklı tasarımcıların eserleri dijital ortamlarda sergilenecek. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un defile çekimlerinin gerçekleşeceği mekanlar ise bu yıl Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire olacak.

Stil Sahibi Kombin Önerileri

2020 Fashion Week pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Çünkü yeni sezon pek çok ürün bu dönemde tanıtılıyor. Dolayısıyla pek çok kişi bu dönemi alışveriş dönemi olarak değerlendirerek dolaplarına yepyeni ve stil sahibi ürünler ekliyor. Amerikadaniste olarak sizler için ünlü tasarımcıların birbirinden şık ve zamansız ürünlerini derledik. Ürünlere dilerseniz Amerikadanshop aracılığıyla güvenle sahip olabilirsiniz.

Birbirinden Moda Renkleriyle: Bottega Veneta Çanta

Bogetta Veneta’nın parlak renkleriyle ürettiği deri çanta, farklı renk seçenekleriyle hem stil sahibi hem de zamansız olmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

İpeksi Şıklık İçin: Zimmermann Kazak

Tiftik ve ipek karışımından elde edilmiş olan Zimmermann marka kazak, gerek ipeksi dokusu gerekse püskül detaylarıyla 2020-2021 kışının favori ürünleri arasında yer alıyor.

Tül ve Aplikelerin Muhteşem Birleşimi: Zimmermann Etek

Yine bir Zimmermann tasarımı olan tül maksi etek de üzerindeki benzersiz aplikelerle göz kamaştırıcı. Ayrıca tasarımın içerisinde yer alan ipek, eteğe benzersiz bir hava katıyor.

Ayakkabı Aşıkları İçin: Amina Muaddi Ayakkabı

Amina Muaddi siyah süet topuklu ayakkabı hem zamansız hem de farklı görünmek isteyenler için ideal. Bianca isimli bu sandalet, dolabınızdaki pek çok parça ile uyum sağlayacak.

Amerikadaniste’yi 30 Gün Ücretsiz Kullanın

Moda haftalarında birbirinden güzel tasarımlara sahip olmak için siz de Amerikadaniste ile Amerika’dan dilediğiniz tasarım ürününü sipariş edebilirsiniz. Amerikadaniste hesabınızı ücretsiz bir şekilde oluşturabilir ve Amerika posta adresinizi 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Amerika posta adresinize sipariş ettiğiniz ürünler sizin belirleyeceğiniz kargo seçeneğiyle 3 ile 5 gün içerisinde Türkiye adresinize ulaşır. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply