Bunu İstiyorum

Yılbaşı Hediye Önerileri

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer derler. Çünkü yeni yıl, yeni umutlar ve yeni heyecanlar demektir. Tüm dünya olarak birçok zorlukla geçen 2020 yılını, yeni başlangıçlar, yeni umutlar ve yeni dilekler ile arkamızda bırakmaya çok yaklaştık. Bu sene yeni yılı evlerimizde en yakınlarımız ile karşılayacağız, peki siz ve eviniz 2021’e hazır mısınız?

Yeni yıl ruhunu evlerinize taşıyacak, sevdiklerinizin veya kendinizin kalbine iyi gelecek sihirli dokunuşları yapabilmeniz için sizlere ayrıcalıklı hediye önerileri hazırladık. Amerikadaniste olarak hazırladığımız yeni yıl hediye önerilerini ve daha fazlasını unutmayın ki Amerikadaniste ile yurtdışından getirmek çok kolay. Eğer hala Amerikadaniste ‘ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz. 

Amerikadaniste ‘ye üye olduktan sonra, Amerika’daki yerel posta adresinizi edinip, Yeni Yıl  alışverişlerinizin tamamını bu adrese yönlendirebilirsiniz. Amerikadaniste lojistik merkezindeki ekibimiz sizden gelen tüm siparişleri konsolide ederek, en hızlı şekilde Türkiye’deki adresinize gönderecektir. Böylelikle en iyi yeni yıl hediyelerini sevdiklerinize verebilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığımız yılbaşı hediye önerileri:

Pottery Barn nostaljik yeni yıl yemek takımı ile  aileniz ve sevdiklerinizle beraber şık sofralarda  lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ailenize özel kişiselleştirebileceğiniz Pottery Barn kadife hediye sepeti ile ağacınızın altında hediyelerinizi toplayabilir, sevdikleriniz ve kendinizi hediyeler ile şımartabilirsiniz.

Anthropologie’nin kokulu mum setleri ile evinizde yeni yıl kokuları hakimiyet kurabilir, gözlerinizi kapattığınızda sizleri bambaşka yerlere götürebilir.

15 Best Christmas Candles for 2020 - Best Smelling Holiday Candles

Children’s Place yeni yıl takımlarını keşfedip şık bir akşam yemeği için hazırlanabilir, ailecek kutu oyunları ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Apple’ın yeni nesil kulaklığı Airpods Max benzersiz airpods deneyimini yüksek ses kalitesi ile buluşturarak kusursuz bir harmoniye imza atıyor. Kişiye özel müzik dinleme keyfini olağanüstü seviyede deneyimleyin.

Apple AirPods Max over-ear headphones launched in India at Rs 59,900,  shipping starts 15 December- Technology News, Firstpost

Prada X Adidas  Luna Rossa 21 çıkış tarihinden itibaren 2020 yılının en beğenilen tasarımlarından biri haline geldi. Her iki markanında yeniliğe ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığını gösteren tasarıma siz de ortak olun.

Adidas for Prada第三磅聯名球鞋正式出爐!防水特性連下雨天穿都不怕| Marie Claire 美麗佳人

New Balance 990 v5 modeli 2020’nin internette en çok aratılan ve stok takibi yapılan ayakkabılarından birisi oldu. Şık tasarımı ve konforlu yürüyüş deneyimi sayesinde ömürlük bir parça olarak adlandırılıyor.

New Balance 990 V3 Kith Grey - M990GL3

Prada Cleo Bag tanıtımının ardından tüm dikkatleri üzerine çekti. Alışılmışın dışındaki tasarımı Prada şıklığı ile birleştiren parça, dolapların “it bag” olarak adlandırılan ürünü haline geldi.

This Super Chic Interior Designer's Prada Collection Goes Back To 1987

Hayatımıza 2020 Yılında giren askılı telefon çantaları, kısa sürede yılın ikonik parçalarından biri haline geldi. Bir çok markada türevlerini gördüğümüz çantalar arasından Gucci Monogram desenli modeli erkek kullanıcıların favori parçasıydı.

Вещь дня: небольшая сумка Gucci Monogram iPhone — Wylsacom

Serinin en güncel modeli olan Apple Watch 6 ‘nın geliştirilmiş özellikleri ile bir çok sağlık verinizin ölçümlerini kolaylıkla yapabilir, günlük aktivitelerinizi kayıt altında tutarak formunuzu takip edebilirsiniz.

Apple Watch Series 6 ve öne çıkan tüm özellikleri - Digital Age

Alo Yoga Spor ekipmanları seti ile evde yoga,pilates veya esneme yaparken, doğru ekipmanlar aracılıpı ile hareketlerinizde maksimum verimlilik elde edebilirsiniz. Ayrıca 4 farklı renk seçeneği ile size en uygun olan seti seçebilir motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz.

Upgrade Set--0

Spor Salonuna gidemediğinizde tek başınıza spor yapmaktan keyif almıyor musunuz? Veya  motivasyonununuz mu düşüyor? Mirror from Lululemon ihtiyacınız olan tek şey. Tamamen dijital ayna sayesinde aynada hareketlerinizi görmenin yanı sıra eğitmenlerden eğitim alabilir,toplu derslere katılabilir spor salonundaymış gibi hissedebilirsiniz.

NYC-based Mirror will be purchased by athletic wear retailer Lululemon for $500M

Bu yılbaşı hediye önerilerine ek olarak sizler için hazırladığımız yılbaşı alışveriş rehberi ile birlikte kolayca markaların koleksiyonlarını keşfedebilirsiniz:  https://yeniyil.amerikadaniste.com

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply