Öneriler Tümü

Kayak ve Snowboard Malzemeleri Satın Alabileceğiniz En iyi 9 Web Sitesi

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte kış sezonunun en favori aktiviteleri olan kayak ve snowboard sezonu da başlıyor. Geçen yıl Covid19 salgını nedeniyle kayak ve snowboard sezonu kısa sürmüştü. Bu yıl ise, teleferik hatlarında altı fit ayrı durma kuralları, gerekli solunum filtreleme seçenekleri ve özel olarak açık havada yemek seçenekleri gibi kısıtlamalarla belirli destinasyonlarda sezon yeniden açılıyor.

Eğer yeni bir kayak veya snowboard ihtiyacınız varsa veya bu yıl Covid19 kısıtlamaları nedeniyle kiralamak istemiyorsanız kar pantolonlarını, tahtaları ve çok daha fazlasını satın alabileceğiniz siteler var. Tecrübeli bir kayakçı veya snowboard sporcusu değilseniz sizin için botlar, kayaklar ve benzeri ihtiyaçlarınızda doğru boyutu bulmak biraz zor olacaktır.

Ayrıca siparişlerinizin evinize kadar teslim edilmesi ya da iade edilmesi konusunda da konuda Amerikadaniste olarak sizlere yardımcı oluyoruz. Ne de olsa kimse son dakika kötü bir sürprizle karşılaşıp ürünlerini nasıl geri göndereceğini düşünmek istemez.

Bir mağazaya gidip denemek, en iyi ve rahat olanı bulmanın en iyi yolu olsa da, bir çok marka web sitesinde boyutlandırma ve satın almak için hangi donanımların gerekli olduğu konusunda çevrimiçi danışmanlar bulunduruyor.

Kış sporları için aradığınız her şeyi bulmanıza yardımcı olacak en iyi 10 alışveriş sitesini sizler için listeledik. Bu sitelerden gerçekleştireceğiniz alışverişlerinizi Amerikadaniste üzerinden edineceğiniz posta adresine yönlendirerek, 5 iş günü içerisinde Türkiye’deki adresinize güvenle ulaştırabilirsiniz. Eğer hala Amerikadaniste üyeliğinizi başlatmadıysanız, 30 gün ücretsiz üyelik fırsatından faydalanabilirsiniz. Şimdi üye olmak için burayı tıklayabilirsiniz.

(1) Backcountry

Backcountry, Patagonia, Burton ve Black Diamond gibi popüler markaların yanı sıra kendi bütçe dostu serisinden bir ton uygun fiyatlı kar sporu ekipmanları sunuyor.

Backcountry, kışlık giysilerin yanı sıra en çok beğenilen kayaklar, snowboardlar, direkler, kasklar, botlar ve benzerlerini satıyor. Ne satın alacağınız konusunda ürün tavsiyesine mi ihtiyacınız var? Kış sporları ile ilgili tüm sorularınızda size yardımcı olabilecek uzmanlarıyla (Gearhead olarak bilinir) sohbet edebilirsiniz.

Ayrıca, bir ürün üzerinde küçük bir yeşil bayrak görürseniz, bu onun Gearhead tarafından onaylandığı anlamına gelir. Kardeş sitesi Steep and Cheap’te yıl boyunca fırsatlar bulabilirsiniz.

(2) EVO

Evo, Seattle’da bulunsa da kayak ve snowboard malzemeleri için hızla en popüler çevrimiçi destinasyonlardan biri haline geldi. Sitede çok çeşitli panolar, kasklar, direkler ve kayakların yanı sıra yamaçlarda bir arada kalmanız için ihtiyacınız olan tüm aksesuarlar mevcut. Evo, Patagonia, Burton ve Arc’teryx gibi en iyi markaları bulabilirsiniz.

Online alışveriş yaparken bot bedeninizi ve daha fazlasını bulmak özellikle zor olabilir, ancak Evo yüzlerce rehberle işleri biraz daha kolaylaştırmaya çalışıyor. Bot ölçünüzü, size uygun kayak uzunluğunu veya bir ceketin ne kadar su geçirmez olduğunu bulmanız gerekirse, bu kılavuzlar size yardımcı olacaktır.

(3) REI

REI, çoğunlukla bir kampçı veya yürüyüşçü cenneti olsa da, Arc’teryx, Patagonia ve The North Face gibi ünlü isimler de dahil olmak üzere yeterli miktarda kayak ve snowboard malzemeleri satmaktadır.

Seçenekler Backcountry veya Evo’dan daha kısıtlı olsa da site gerekli tüm malzemeleri satıyor ve hatta özellikle çevrimiçi alışveriş yaparken yararlı olan yardımcı kılavuzlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kış sporları malzemelerinde fiyatlar gerçekten artabilir, ancak REI Co ‑ op üyesi olarak ekipmanlarda tasarruf edebilirsiniz.

(4) Dick’in Yeri

REI, perakende de kışlık giyim ve aksesuarlarda daha fazla uzmanlaşmıştır, fakat sınırlı sayıda kayak, snowboard, bağlama vb. seçeneklere sahiptir. Ancak Dick’in Yeri’nde, yalnızca kendi mağazalarında müşteriler tarafından yüksek puan alan birkaç özel markaya sahip ve sunulan diğer markalardan bazılarına kıyasla biraz daha uygun fiyatlı ürünler bulabilirsiniz.

(5) Skiis.com

Tercih ettiğiniz kış sporu kayak ise, Skis.com sizler için doğru web sitesi. Başlangıç ekipmanı ve kıyafetlerine kadar aradığınız, ihtiyacınız olan tüm ekipmanları bulabilirsiniz.

Skis.com filtreleme yöntemi ile sitede gezinmeyi kolaylaştırır, böylece tam olarak aradığınızı bulabilir, ürünleri ideal kullanım ve araziye uyacak şekilde sınıflandırabilirsiniz.

İndirimler arıyorsanız, Skis.com günün çeşitli fırsatlarını gösterir veya gelecekteki satın almalarda indirimler için puan kazanmak için Macera Puanları programına kaydolabilirsiniz. Skis.com, beden belirleme konusunda yardım için bot ve kayak uzunlukları seçme sürecini basitleştirmeye yardımcı olan beden kılavuzları ve satın alma kılavuzları sunuyor ayrıca, yeni ekipmanınıza nasıl özen göstereceğinizi açıklayan uzmanların videolarını ve ayrıntılı incelemeleri de izleyebilirsiniz. Daha fazla snowboard donanımı arıyorsanız kardeş sitesi Snowboards.com’a da göz atabilirsiniz.

(6) Moosejaw

Moosejaw, Smith, Black Diamond, Weston ve daha fazlası gibi markalardan yüzlerce kayak, snowboard ve bot içeren geniş bir kar sporu ekipmanı yelpazesine sahip. Moosejaw ayrıca, siteden büyük satın alımlar yapmayı planlıyorsanız katılmaya değer bir ödül programına da sizlere sunuyor. Her satın alımda, siteden daha fazla ekipman ve kıyafet satın almak için kullanabileceğiniz Moosejaw Ödül Dolarları şeklinde% 10 geri ödeme imkanı sunuyor.

(7) Christy Sports

1958’de Colorado’da kurulan Christy Sports, ülke çapında amiral mağazalarına sahip ve Volkl, Salomon ve Burton gibi en iyi markalardan çeşitli kayak ve snowboard ekipmanları sunmaktadır. Bu çeşitlilik ve alanında uzmanlık, Christy Sports’u listedeki diğer mağazalardan ayıran en önemli unsurlardan biridir.

(8) L.L Bean

Mağazada kayak malzemeleri seçenekleri diğer markalara göre daha  sınırlı olsa da, L.L. Bean hayranları, ekipmanın kalitesini ve marka bilinirliği ile öne çıkmaktadır. Kısıtlı bir kayak ve aksesuar yelpazesi sunarlar. Ekipmanlara ek olarak, L.L.Bean ayrıca Outdoor Discovery programlarının bir parçası olarak kayak kursları, turlar ve özel dersler de sunmaktadır.

(9) Burton

Burton, snowboard konusunda en iyi markalardan biridir ve  dilediğiniz ekipmanları doğrudan sitesinden sipariş edebilirsiniz. Snowboard ekipmanlarını seviyeye göre seçebilir veya markanın popüler Step-On bağlamalarında gezinebilirsiniz.

Burton ayrıca kendi dış giyim ürün yelpazesine de sahiptir. Sürdürülebilirlik ve adil iş gücü uygulamalarına bağlılığı vardır. Böylece satın alımlarınız konusunda da kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Tahtaya ilk kez mi atlıyorsunuz veya desteğe ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burton bu noktada tam size göre bir hizmet sunuyor, bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak, The Burton Kaymayı Öğrenme Programları ile dersler alabilirsiniz.

Bonus: Perfect Moment

Perfect Moment üzerinden güzel kayak ve snowboard malzemelerini bulabilirsiniz. Başlangıç ekipmanı ve kıyafetlerine kadar aradığınız, ihtiyacınız olan tüm ekipmanları bulabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply