Muhteşem Ürünler Öneriler Tümü

Dünya Arkadaşlık Günü Kutlu Olsun!

Gerçek dostlukları kutlamak için en iyi fırsat olan Dünya Arkadaşlık Günü 2011’den bu yana her yıl kutlanıyor. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 2011 yılında 30 Temmuz Dünya Arkadaşlık ve Dostluk Günü ilan edilmiştir. Konu, bugünü en coşkulu şekilde kutlamak olunca akla gelen ilk şey hediyelerdir. Siz de Amerikadaniste ile arkadaşlarınıza alabileceğiniz sınırsız hediye seçeneğine sahip olabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların ürünlerinden, Türkiye’de bulunmayan özel ya da ilginç ürünlere kadar pek çok hediye seçeneği Amerikadaniste ile güvenle kapınıza geliyor.

Hemen 30 günlük ücretsiz deneme hesabınızı oluşturun ve Amerikadaniste.com avantajlarından faydalanmaya başlayın!

Dünya Arkadaşlık Günü Nasıl Kutlanmaya Başlanmış?

30 Temmuz Dünya Arkadaşlık Günü’nün geçmişi çok eski tarihlere dayanıyor. İlk olarak 1958’de Paraguay’da ortaya çıkıyor. Fakat 2011 yılında Birleşmiş Milletler’in kararı ile resmi olarak kutlanan bir gün haline geliyor. Farklı ülkelerde tarihleri değişiklik gösterse de her yerde aynı amaca hitap ediyor: dostluk bağlarını güçlendirmek ve daha barışçıl bir dünyada yaşamak.

Dünya Arkadaşlık Günü’nde Yapılabilecek Aktiviteler

Dünya Arkadaşlık Günü’nün temel amacı dünya çapında barış ortamı sağlamak. Bu özel gün için herkesin arkadaşlarıyla yapabileceği aktiviteler var. Siz de Dostluk Günü için arkadaşlarınızı mutlu etmek istiyorsanız onları yemeğe ya da kahveye davet edebilirsiniz. Uzaktaki arkadaşlarınız için de onları hatırladığınızı belirten özel kartlar hazırlayıp adreslerine gönderebilirsiniz.

Dostluk Günü Hediye Önerileri

Hediyeler, Dünya Dostluk ve Arkadaşlık Günü’nü kutlamak için en güzel seçenek. Siz de Dünya Arkadaşlık Günü’nü takviminize ekleyerek bu özel günde arkadaşlarınıza hediyeler gönderebilirsiniz.

Arkadaşlara gönderilebilecek en eğlenceli hediyelerin başında kişiselleştirilmiş ürünler geliyor. Bu sayede arkadaşınız o ürüne baktıkça dostluğunuzu hatırlayacaktır. Örneğin kişiselleştirilmiş bir kupa, bir tişört ya da bir kolye seçebilirsiniz. Amazon, eBay ve Wayfair gibi web siteleri kişiselleştirilmiş hediyeler konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Sizin için seçtiğimiz özelleştirilebilir kahve bardağı setini buradan inceleyebilirsiniz.

My Theresa’dan Calvin Klein

Arkadaşlık Günü hediye önerilerimizden bir diğeri de jean pantolonlar. Amerikadan alışverişin en ikonik öğelerinden olan jean pantolonları sevmeyen yoktur. Siz de arkadaşlarınız için bir jest yapmak istiyorsanız, dünyaca ünlü markaların jean pantolonlarını Amerikadaniste güvencesiyle indirimli fiyatlara gönderebilirsiniz. Jean denince akla ilk gelen markalardan Calvin Klein marka bu kadın pantolonu iyi bir hediye seçeneği olabilir. Daha pek çok kadın ve erkek pantolonuna Amerikadaniste ile birkaç gün içerisinde ulaşabilirsiniz.

Saks Fifth Avenue’den Montblanc

Bir ömür kullanılabilecek şık ve lüks hediyelerin başında tükenmez ve dolma kalemler geliyor. Hem Türkiye’de bulunmayan hem de özel olabilecek bir kalem seçeneği için Amerikadaniste.com’u ziyaret edebilirsiniz. Örneğin Montblanc marka John F. Kennedy özel serisi bu kalem ve çok daha fazlasını Amerikadaniste ayrıcalığı ile adresinize isteyebilirsiniz.

Amerikadaniste.com’u 30 Gün Ücretsiz Deneyin

Arkadaşlarınıza benzersiz hediyeler göndermek için Amerikadaniste.com’un 14 yıllık tecrübesinden faydalanabilirsiniz. Güvenilir ve hızlı alışverişi benimsemiş olan Amerikadaniste ile hesabınızı oluşturup Amerika posta adresinizi edinebilirsiniz.

Amerikadaniste.com bu güvenilir ve pratik deneyimi size şimdi 30 gün boyunca ücretsiz sunuyor! Yapmanız gereken tek şey 30 günlük deneme hesabınızı oluşturarak alışverişe başlamak. 30 gün içerisinde hiçbir posta adresi ücreti ödemeden Amerika’daki adresinize ürünlerinizi gönderebilirsiniz. Siz de ücretsiz üyeliğinizi hemen oluşturun ve bu deneyimin tadını çıkarın!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply