Öneriler

Sevgililer Günü için Ayrıcalıklı Hediye Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü için ayrıcalıklı bir hediye mi arıyorsunuz? Belki 14 Şubat 2021 sizin ilk Sevgililer Günü’nüz, belki dördüncü belki beşinci belki de on beşinci. Sayılar fark etmeksizin her yıl aynı heyecan ile sevdiğinizi mutlu etmek için çalışıyoruz.

Aslında sembolik olan bu hediyelerle bir kez daha onu ne kadar çok sevdiğimizi tekrar hatırlatmasını hedefliyoruz. Peki, siz bu yıl ki Sevgililer Günü hediyenize karar verdiniz mi? Henüz almadıysanız ya da aklınızda soru işaretleri varsa Amerikadaniste ekibi olarak, sizlere modadan teknolojiye dünyaca ünlü binlerce markada en sevdiğinize alabileceğiniz ürünlerden oluşan bir rehber hazırladık. Bu rehber ile 14 Şubat’ta hediyesiz kalmanıza imkân yok!

Ve unutmayın ki Amerikadaniste ile Amerika’dan alışveriş yapmak çok kolay. Eğer hala Amerikadaniste‘ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz. 

Amerikadaniste‘ye üye olduktan sonra, Amerika’daki posta adresinizi edinip, Sevgililer Günü alışverişlerinizin tamamını bu adrese yönlendirebilirsiniz. Amerikadaniste lojistik merkezindeki ekibimiz sizden gelen tüm siparişleri konsolide ederek, en hızlı şekilde Türkiye’deki adresinize gönderecektir. Peki, Sevgililer Günü alışverişlerinizde ayrıcalıklı alışverişin keyfini nasıl sürebilirsiniz? Sizler için hazırladığımız alışveriş rehberi ile birlikte kolayca markaların ürünlerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca markalar özelinde hazırladığımız Sevgililer Günü özel sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Kadınlar için Hediye Önerileri

Ugg Ultra Mini

Kış aylarının vazgeçilmez UGG modeli 2021 yılına damgasını ultra mini ve deri seçenekleri ile vuruyor. Tüm kış boyunca her türlü parça ile kombinlenebilecek risksiz bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Classic Ultra Mini Leather Boot

Pangaia Eşofman Takımı

Şüphesiz ki son dönemlerin en çok tercih edilen eşofman takımları: The Pangaia Sayısız renk seçenekleri ve konforlu yapısı sayesinde hem şık hem spor kombinlenebilecek bir ürün, üstelik şimdi kaşmir seçeneği ile daha ayrıcalıklı bir deneyim sunan bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Heavyweight recycled cotton hoodie—celestial blue | Cotton hoodie, Hoodies,  Recycled cotton

Off-White Tote Bag

Mini Tote Bag modeli ile Off-White, spor şıklığa imza atıyor. Rugan dokusu sayesinde şıklığı ön plana çıkarırken formu sayesinde spor çizgisinide koruyor. Üstelik derinliği kadınların meşhur çanta doluluğunun altından kalkabilir.
Bu çantaya buradan ulaşabilirsiniz.

Off-White mini sac cabas Binder Clip

New Balance 990 v5

New Balance 990 v5 modeli ve bu yılın internette en çok aratılan ve stok takibi yapılan ayakkabılarından birisi oldu. Şık tasarımı ve konforlu yürüyüş deneyimi sayesinde mükemmel bir parça olarak adlandırılıyor. Bu ayakkabıya buradan ulaşabilirsiniz.

New Balance 990v5 | New balance outfit, New balance sneakers, Minimalist  sneakers

Saint Lauren Güneş Gözlüğü

En az sevgiliniz kadar parlayan bu gözlük şüphesiz ışıltısına ışıltı katacaktır. Bu benzersiz parçayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Modele buradan ulaşabilirsiniz.

SAINT LAURENT Square-frame glittered acetate and leather sunglasses

Fujifilm Instax Mini Nostalji Serisi

Anları ölümsüzleştirmek ve saklamanın en güzel yolu tabi ki Instax. Nostaljik fotoğraf makinesi görünümü ile fotoğraf çekme tutkunları için benzersiz bu hediyeye buradan ulaşabilirsiniz.

Jacquemus Bel Çantası

Son dönemlerin en çok ses getiren parçalarından biri de elbette bel çantaları ve mini çantalar oldu. Mini çantaları ile gündeme oturan Jacquemus bu modeli ile iki trendi bir araya getirip ikonik bir çalışma ortaya koyuyor. Bu bel çantasına buradan ulaşabilirsiniz.

Alo Yoga Spor Ekipmanları

Spor tutkunlarının en çok tercih ettiği markalardan biri olan Alo Yoga setleri ile sevgilinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca 4 farklı renk seçeneği ile ona en uygun olan seti seçebilir motivasyonunu yükseltmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu sete buradan ulaşabilirsiniz.

Stella Mccartney Spor Ayakkabı

Siyah üzerine renkli baskılar ile hava olaylarını simgeleyen bu model, alışılmışın dışında olmayı seven, benzersiz sevgiliniz için eşsiz bir model olacaktır. Bu ayakkabıya buradan ulaşabilirsiniz.

Stella McCartney baskets montantes We Are The Weather

Ted Baker Saat

Birlikteyken zamanın durmasını arzuladığınız kişiye, zarif bir saat ile kendinizi tüm gün hatırlatabilirsiniz. Bu saate buradan ulaşabilirsiniz.

Ted Baker Black Women's Watches | Shop the world's largest collection of  fashion | ShopStyle

Erkekler için Hediye Önerileri

The Mirror

Sevgiliniz bir spor tutkunu mu? Mirror from Lululemon ihtiyacı olan tek şey. Tamamen dijital ayna sayesinde aynada hareketlerinizi görmenin yanı sıra eğitmenlerden eğitim alabilir, toplu derslere katılabilir spor salonundaymış gibi hissedebilirsiniz. Bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

De ‘Longhi Kahve Makinesi

Bir kahve tutkununa alınabilecek en güzel hediye! Evin içindeki mis gibi kahve kokusu ile sevgilinizin içindeki baristayı keşfetmesini sağlayın. Bu kahve makinesi buradan ulaşabilirsiniz.

Airpod ProMax

Apple’ın yeni nesil kulaklığı Airpods Max benzersiz airpods deneyimini yüksek ses kalitesi ile buluşturarak kusursuz bir harmoniye imza atıyor. Kişiye özel müzik dinleme keyfini olağanüstü seviyede deneyimleyin. Airpod ProMax’a buradan ulaşabilirsiniz.

Transparan Hoparlör

Müzik tutkunları bu benzersiz tasarım hoparlör ile müziğe doyuyor. Şık tasarımı ve üstün performansı ile mükemmel bir tercih olacaktır. Bu hoparlöre buradan ulaşabilirsiniz.

Transparent Speaker - Audio Concept Online Shop

Playstation 5

Playstation 5 ile her yaştaki bir oyun tutkununu mutlu edebilirsiniz. Gerçekçiliği arttırılmış, üstün performans ve yenilenen yönleri ile Playstation 5 onu gerçekten çok mutlu edecektir. Herkesin heyecanla beklediği bu konsola sahip olmak için Amerikadaniste ayrıcalıkları ile hemen sipariş verebilir veya üye hizmetlerimizden sizin için stok takibi yapılmasını isteyebilirsiniz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Front Zoom. Sony - PlayStation 5 Console.

Ugg Neumel

Ugg Neumel modeli konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Bağcıklı modeli ile tüm kıyafetlerin altında tamamlayıcı şık bir parça olurken bir yandan da sevgilinizi gün boyu sıcak tutacaktır. Bu modele buradan ulaşabilirsiniz.

Men's Neumel Waterproof Boot | UGG® Official

Baume&Mercier Saat

İsviçre menşeili Baume&Mercier kol saatı şık tasarımı ile sevgilinizin favori saati olabilir. Zamansız bir hediye almak isteyenler için ideal seçim olacaktır. Saatin bu modeline buradan ulaşabilirsiniz.

Silver Classima 42mm Stainless Steel Watch, Ref. No. MOA10526 | Baume &  Mercier | MR PORTER

Off-White Spor Ayakkabı

Off-White’ın en çok beğenilen modellerinden biri olan Vulcanized, siyahın ve neon sarının uyumu ile iddialı bir duruş sergiliyor. Markanın severleri için, çok güzel bir tercih olacaktır. Ayakkabının bu modeline buradan ulaşabilirsiniz.

Image  2 sur Off-White baskets Vulcanized

Langırt Masası

Eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir ürün arıyorsanız bu hediye tam size göre. Kapışmalı turnuvalar düzenleyebileceğiniz, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bu Langırt Seti ile sevgilinizi şaşırtabilir, minik rekabetler ile hayatınıza heyecan katabilirsiniz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply