Muhteşem Ürünler Öneriler

2022 Black Friday İndirimleri: En Çok İndirime Giren Çanta Markaları

Yılın en çok beklenen indirim haftası Black Friday geldi! Dünyaca ünlü markaların sezonun en büyük indirim kampanyalarını tüketicilere sunduğu bu çılgın alışveriş haftasında almak istediğin ama fiyatının düşmesini beklediğin birçok ürünü alabilirsin!

Binlerce markanın aynı anda sezonun en büyük indirim kampanyalarını sunduğu bu haftada kafan karışabilir. Özellikle çanta gibi birçok markanın sattığı ürünlerin başında gelen bir ürün satın almak istiyorsan, seçenek fazlalığı yüzünden zorluk yaşayabilirsin. Ancak kafa karışıklığını yok etmek için uygulaman gereken birkaç basit adım var!

İlk uygulaman gereken adım bir alışveriş listesi oluşturmak. Alışveriş listesindeki ürünleri kategorilere ayırarak işini kolaylaştırabilirsin. Daha sonra almak istediğin çantanın hangi model olduğunu seçmek, önündeki seçenekleri azaltmak açısından daha yararlı olacaktır.

Sırt çantası, omuz çantası, çapraz çanta ve abiye çanta gibi seçenekler arasından almak istediğin çanta modelini seçebilirsin. Şimdi alışveriş yapmak için hazırsın! 

Black Friday’de En Çok İndirime Giren Çanta Markaları Nelerdir?

Black Friday’de indirime giren birçok çanta markası bulunur. Ancak bu kadar büyük bir indirim haftasında en kaliteli ve tarzına en uygun çantayı seçmek senin için zor olabilir. Kendine bir alışveriş listesi oluşturduktan ve hangi çanta modelini istediğine karar verdikten sonra senin için en uygun marka arayışına çıkabilirsin.

Senin için hem günlük hem de geceye uygun kaliteli çantalar satan en iyi markaların listesini hazırladık. Bu sayede hem alternatif marka arayışına girmeden zaman tasarrufu edeceksin hem de hangi ünlü çanta markalarının Black Friday indirimlerinden yararlanabileceğini göreceksin! 

Jacquemus

Dünyaca ünlü çanta markası Jacquemus’un yeni çanta koleksiyonlarından en beğendiğin ürünleri Black Friday’in indirim avantajlarından faydalanarak satın alabilirsin. Abiye, günlük, omuz ve sırt çantası gibi birbirinden farklı modelleri olan Jacquemus, aynı zamanda çantalarının üretiminde farklı materyaller kullanarak önüne birçok seçenek sunuyor. 

Tom Ford

Giyimden kozmetiğe birçok ürün satan Tom Ford, bu sezon çıkardığı çanta koleksiyonu ile de göz dolduruyor. Özellikle crossbody çantaları ve mini el çantaları ile popülarite yakalayan Tom Ford’un çanta koleksiyonu hem günlük hem de abiye çanta seçimleri için aradığın ürünü sana sunabilir. 

Alexander McQueen

Tasarımları ile klasikleşmiş ve çanta sektöründe en az kıyafet sektöründe olduğu kadar başarı yakalamış Alexander McQueen, kendine has klasik ve maskülen çanta koleksiyonu ile bu yıl da en popüler çanta markalarının arasında yer alıyor. Bu senenin koleksiyonunda gothic dokunuşları ve pop art etkisini de görebiliyoruz. Black Friday indirimleri sayesinde sen de istediğin Alexander McQueen imzalı çantayı uygun fiyata alabilirsin! 

Saint Laurent

Saint Laurent’in çanta koleksiyonunda, aksesuar ve kıyafetlerinde görüldüğü gibi klasik Fransız dokunuşlarını görebilirsin. Hem abiye hem spor hem de günlük kombinlerin ile uyumlu birçok klasik çanta modelini Black Friday indirimleri sayesinde satın alman mümkün. 

Stella McCartney

Stella McCartney bu sezon birbirinden farklı çanta koleksiyonları ile göz dolduruyor! Metalik ve canlı sıcak renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı bu koleksiyonda kendi tarzına özgü istediğin günlük veya abiye çantayı bulman mümkün. Black Friday indirimlerinden yararlanarak Stella McCartney imzalı bir çantayı çok daha uygun fiyata alabilirsin. 

Black Friday’de Çantanı Amerikadaniste!

Black Friday’in indirim kampanyalarından faydalanırken almak istediğin çantanın markası oturduğun adrese online satış yapmıyor diye endişelenmene gerek yok! Amerikadaniste sayesinde istediğin markanın ürününü satın alabilirsin!

Amerikadaniste’ye üye olduktan sonra artık Amerika’da online alışveriş için kullanabileceğin ve sipariş ettiğin kargoların teslim edileceği bir adresin oluyor! Satın aldığın ürünler Amerikadaniste ekibine ulaşır ulaşmaz senin ev adresine yollanıyor. 

Ayrıca Amerikadaniste’nin “Benim İçin Al” servisini kullanarak, Amerikadaniste ekibinden istediğin ama bulamadığın markanın ürününü senin için araştırıp, satın almalarını isteyebilirsin. Sen de Black Friday gelmeden hemen Amerikadaniste’ye üye ol , istediğin çantayı en iyi fiyatlarla satın al!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply