Kış Alışverişi Öneriler Tümü

En İyi Kışlık Bot Markaları

Kış aylarının kendini göstermeye başladığı bu soğuk günlerde birçok yeni kışlık ürüne ihtiyaç duyabilirsin. Kış sezonunda giyeceğin montlar, kabanlar, yelekler ve kışlık aksesuarların yanında birbirinden güzel bot ve çizmeleri de bulman mümkün. Ancak ürün seçeneğinin bu kadar fazla olduğu bir ortamda istediğin tarzda kışlık bot modeli bulmak senin için zor olabilir. 

Birçok kışlık bot her ne kadar görüntü olarak güzel gözükse ve fiyatı uygun olsa da daha sonrasında kaliteli malzemeden yapılmadığı için sana sorun çıkarabilir. Bu yüzden kışlık bot satın alırken hem malzeme seçimine hem tasarımına dikkat etmeli ve su geçirmeyecek, yırtılmayacak ve seni soğuktan koruyacak ürünleri tercih etmelisin.

Senin için hazırladığımız en iyi bot markaları rehberi sayesinde hem kendi tarzına uygun kaliteli bot markalarını görebilir hem de en iyi botlar hangi marka öğrendikten sonra alışverişe başlayabilirsin. 

Caterpillar

En iyi bot markaları erkek kategorisinde ön plana çıkan Caterpillar, aynı zamanda bot markaları kadın kategorisinde de oldukça popüler bir marka. Oldukça büyük bir marka olan Caterpillar, sanıldığı gibi kendi bot ve kabanlarını üretmemesine rağmen CAT botlar dünya çapında tanınan bir ürün haline geldi. Yani piyasada “CAT” logosu ile satılan hiçbir bot aslında Caterpillar tarafından üretilmiyor, ancak ayakkabı şirketleri Caterpillar’ın logosunu kullanmak için markaya yüklü bir miktar para ödemek zorundalar.

Caterpillar’ın kendi botlarını üretmemesine rağmen bu kadar popüler olmasının sebebi markanın logosunu iyi ayakkabı üreticilerine satması. CAT kışlık botları, genellikle yağmura dayanıklı olması ve soğuk geçirmemesi ile biliniyor. Bu yüzden ağır olsalar dahi birçok kişi tarafından tercih ediliyorlar. Özellikle kışın zamanını dışarıda geçirmek isteyen biriysen CAT botları tercih edebilirsin! 

Timberland

1952 yılında Nathan Swartz tarafından kurulan Timberland, kısa bir süre içerisinde dünya çapında bir popülerlik kazanarak en ünlü bot markalarından biri oldu. Boston’da kurulan markanın dünyanın çeşitli yerlerinde mağazaları bulunuyor ve her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişi Timberland’den alışveriş yapıyor. 

Birbirinden farklı tasarımlarda kışlık botları satışa sunan Timberland hem günlük hayata uygun hem de hiking için ayakkabılar tasarlıyor. Özellikle hiking için bot markası önerisi arıyorsan, Timberland senin için uygun bir marka olabilir. 

Ayrıca Timberland sadece klasik tasarımları ile değil, günümüzün trendlerine uygun ve gençlerin dikkatini çekecek kışlık bot serileri de üretiyor. Timberland Leather Waterproof Boot serisi ve Timberland 6 Inch Premium Boot serisi bu yeni tasarım serilerinden en popüler örnekler. 

Harley Davidson

Bir motor şirketi olan Harley-Davidson Motor Company’nin alt markası olan Harley Davidson, birbirinden havalı deri kışlık botları ile yıllardır birçok kişinin ilgisini çekiyor. Hem bot markaları erkek hem de bot markaları bayan kategorilerinde en çok satan markalarından biri olan Harley Davidson, özellikle motor tutkunlarının tercih ettiği botlar üretiyor. Sadece biker botlar değil, birçok farklı bot çeşidi üreten Harley Davidson’dan istediğin tarzda kışlık bot satın alabilirsin. 

Columbia

1938 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan ve merkezi Portland’da olan Columbia Sportswear; tekstil, ayakkabı, aksesuar ve ekipman kategorilerinde ürünler satan uluslararası bir marka. 

Özellikle doğa sporları ve kış sporları yapanların tercih ettiği bir marka olan Columbia hem en iyi bot markaları kadın hem de en iyi bot markaları erkek listelerinde adını sıkça duyduğumuz bir isim. 

Birbirinden şık tasarımları ve soğuk geçirmeyen kaliteli malzemeleri ile kışın dışarıda çok fazla vakit geçirenlerin ilk tercih ettiği markalardan biri olan Columbia hem doğa sporları hem de kış sporları için uygun kış botları satıyor. Columbia’nın Ice Maiden, Slopeside Peak ve Minx gibi serilerinden tarzına en çok uyan botu satın alabilirsin. 

Merrell

1981 yılında Clark Matis, Randy Merrell ve John Schweizer tarafından kurulan Merrell, ilk başta yüksek performans veren hiking botları satan küçük bir markayken, zamanla markayı büyüterek ayakkabı, ekipman ve çanta satan uluslararası bir marka haline geldi.

Hala hiking botları ile ünlü olan Merrell, birbirinden şık tasarımları ile kış botu almak isteyenlerin dikkatini çeken bir marka. Özellikle doğa sporları ile ilgilenen kişilerin ilk tercihlerinden biri olan Merrell’de kendine uygun bir botu kolayca bulabilirsin. 

The North Face

Doğa sporları, kış sporları ve kamplar için ekipman ve kıyafet üreten The North Face, aynı zamanda birbirinden dayanıklı kış botları da üretiyor. İçerisinde birçok farklı tarz ürün bulabileceğin bu Amerikan markasından tarzına uygun bir kış botu seçebilir ve kışın tadını çıkarabilirsin. 

ThermoBall, Back-To-Berkeley ve Shellista bot serileriyle popüler olan The North Face hem kendine has tasarımları hem de ürünlerinin dayanıklılığı ile 2023 kışının en çok tercih edilen bot markalarından bir tanesi. 

UGG

Kış dendiği zaman akla gelen ilk markalardan biri olan UGG, kendisine has koyun derisi botları ile bu yılın da en popüler ayakkabı markalarından biri olarak kabul ediliyor. Sadece klasik UGG botları ile ön plana çıkmayan, aynı zamanda bileklerde veya uzun modelleri ile de büyük satış başarıları elde eden UGG, posh ve trendy giyim tarzını sevenlerin tercih ettiği markaların başında geliyor.

2023 kışında UGG’ın birbirinden popüler bot serilerinden birini alarak kışın en şıkı sen olabilirsin! Kendi stil tercihine göre istersen Ugg Classic Ultra Mini, istersen Neumel Platform Chelsea Boot istersen de Rianne Low gibi seçeneklerden birini seçerek birbirinden farklı kombinler yaratabilirsin. 

Dr. Martens

Aynı zamanda Doc Martens olarak da bilinen Alman asıllı İngiliz markası olan Dr. Martens, uluslararası popülarite elden eden bot markalarının başında geliyor. Sadece Avrupa değil, Amerika ve dünyanın birçok ülkesinde mağazaları olan Dr. Martens, birbirinden farklı bot tasarımları ile dikkat çeken bir marka. Kendisini sürekli yenileyen ve gençlerin modasına ayak uydurmaya çalışan Dr. Martens, her yıl farklı tasarımda ürünler çıkarıyor.

İster retro, ister biker, ister klasik tarzda botlar bulabileceğin Dr. Martens’te deriden süet botlara kadar istediğin birçok farklı ürünü bulabilir ve birbirinden farklı kombinler yapabilirsin. 

Clarks

Tam adıyla C. & J. Clark International Ltd, dünyaca ünlü dev bir İngiliz ayakkabı markası olarak biliniyor. Sadece kış botları değil, birbirinden farklı ayakkabı tasarımları ile ünlü olan Clarks, geniş ürün seçeneği ile farklı tarzlara sahip tüketicilerin dikkatini çekiyor.

İstersen deri, istersen yün, istersen rugan, istersen de süet botlar bulabileceğin Clarks’ta her tarza göre kış botu var. Maskülen, bohem, posh, trendy veya klasik tarzda botların hepsini bulabileceğin bu dev ayakkabı markasından istediğin tarz botu seçebilir ve hayal ettiğin kombini yaratabilirsin. 

Hunter

Tam adı Hunter Boot Limited olan İngiliz ayakkabı markası Hunter, 1856 yılından beri ayakkabı üretiyor. Oldukça köklü bir marka olan, İngiltere’nin eski sanayi yaşamının bir parçası olan Hunter, günümüzde botları en meşhur olan uluslararası markalardan biri olarak biliniyor. 

Tasarımlarında İngiliz etkisini görebileceğin Hunter’ın en ünlü botları rugan yağmur botları olarak biliniyor. Özellikle posh ve preppy bir giyim tarzın varsa Hunter’ın hem tasarım harikası olan hem de kışın seni sıcak tutacak bot serilerinden istediğini seçip kışın göz alıcı kombinler yapabilirsin! 

En İyi Kışlık Botlar Amerikadaniste’de

“Bot markalarında en iyisi hangisidir ve nereden alınır?” diye endişelenmene gerek yok! Türkiye’de bulamadığın birçok ayakkabı markası ve modelini Amerikadaniste sayesinde sipariş edebilir, markaların kampanyalarından yararlanabilir ve hayalindeki kışlık botu güvenle satın alabilirsin! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply