Uncategorized

RockAuto’dan Alışveriş

1999 yılında kurulan RockAuto, Amerika’nın en büyük oto yedek parça firmalarından bir tanesidir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen marka, California’da hizmet vermekle birlikte dünyanın pek çok bölgesine oto yedek parça ulaştırır. Yüksek kalitede ve uygun fiyatlı oto yedek parçalarıyla dikkatleri üzerine çeken marka, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Müşterilerin taleplerini karşılama konusunda son derece başarılı olan marka, çeşitli araç markaları ve modellerine yoğunlaşmış durumda. Bu nedenle yedek parça ihtiyacın bulunuyorsa, RockAuto’da istediğin ürünlere kısa sürede ulaşabilirsin. Peki ama RockAuto tam olarak nedir, RockAuto’dan nasıl sipariş verilir?

RockAuto Nedir?

Araç sahipleri için yedek parça temini oldukça önemlidir. Çünkü araçta meydana gelen sorunların temel nedeni, araç parçalarında oluşan deforme ya da hasardır. Bu nedenle rutin araç bakımında, aracındaki sorunlu parçaları tespit edebilirsin. Sorunlu parçaları kaliteli yedekleriyle değiştirmen, aracının yüksek performansla çalışmasına destek olacaktır. 

İşte tam da bu noktada RockAuto ayrıcalığını yaşayabilirsin. Çok uzun süreden beri sektörde yer alan marka, farklı kategorilerde pek çok ürüne ev sahipliği yapıyor. Araç markası ve modeline göre satışa sunulan ürünler, kaliteli ve yenilikçi bir tasarıma sahip. Bu sayede aracının güvenli ve sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek olabilirsin. 

RockAuto’dan Nasıl Sipariş Verilir?

RockAuto yurt dışında hizmet veren bir marka olduğu için, tüm siparişlerini Amerikadaniste ile verebilirsin. Amerikadaniste, RockAuto siparişlerini oldukça hızlı, pratik ve güvenilir bir şekilde teslim almanı sağlar. 

Amerikadaniste ile RockAuto üzerinden alışveriş yapmak için sana iki farklı yöntem sunulur. Bu yöntemlerden istediğini tercih edebilirsin. Bu seçenekler;

  • Benim İçin Al
  • Kendim Satın Alacağım

Benim İçin Al hizmetinde, hangi ürünü talep ediyorsan Amerikadaniste’ye iletmen yeterli olacaktır. Senin için istediğin ürün satın alınır ve belirtmiş olduğun adrese iletilir. 

Bir diğer hizmet ise Kendim Satın Alacağım. Bu hizmette istediğin ürünü sen satın almalı ve Amerikadaniste’ye göndermelisin. Bunun için ilk olarak siteye giriş yapman ve siteye ücretsiz üye olman gerekir. Sevkiyat ve gümrük hizmetleri Amerikadaniste tarafından sağlandığından zahmetsiz bir şekilde istediğin ürüne ulaşabilirsin. 

Hangi Ülkelerden Sipariş Verilebilir?

RockAuto, dünyanın pek çok bölgesine hizmet veren bir marka. Geniş bir hizmet ağına sahip olduğu için birçok ülkeden sipariş verilebilir. Sipariş verilebilen ülkelerden bazıları ise şu şekilde: Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ülkeleri ve Avustralya. 

Hizmet verilen ülke sayısı zamanla artmış olup RockAuto, dünya çapında bilinir bir marka haline gelmiştir. Web site üzerinde, hangi ülkelere teslimat yapılabildiği, gönderim sürelerinin ne olduğu gibi konular hakkında detaylı bilgi yer alır. Dolayısıyla müşteriler sipariş vermeden önce ürünlerin kendi ülkelerine gelip gelmeyeceğini net bir şekilde öğrenebilir.  

RockAuto’da Satılan Ürünler 

RockAuto’da satılan ürünlerin sayısı oldukça fazla. Geniş bir kategori içerisinden dilediğin ürünü tercih edebilirsin. Hizmet verilen kategorilerden bazıları şu şekilde:

  • Motor Parçaları (Radyatörler, motor yağları, yakıt pompaları, egzoz sistemleri vb.)
  • Süspansiyon ve Direksiyon Parçaları (Yaylar, direksiyon kutuları vb.)
  • Fren Sistemi Parçaları (Fren hidrolikleri, fren silindirleri vb.)
  • Elektrik ve Aydınlatma Parçaları (Aküler, farlar, sinyal lambaları vb.)

Amerikadaniste ile RockAuto’dan Sipariş

RockAuto ürünlerine hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde ulaşmak istiyorsan, siparişlerini Amerikadaniste üzerinden verebilirsin. İhtiyaç duyduğun ürünleri Amerikadaniste aracılığıyla araştırabilir, ürünü talep edebilirsin. 

Amerikadaniste’nin Benim İçin Al hizmetini tercih edersen, yalnızca istediğin ürünü belirtmen yeterli olacaktır. Benim İçin Al servisi ile birlikte istediğin tüm ürünler senin yerine satın alınıp, Türkiye’deki adresine sorunsuz bir şekilde teslim edilir. Yenilikçi ve kurumsal hizmet anlayışıyla Amerikadaniste, ihtiyaç duyduğun ürünlere kısa sürede ulaşmanı sağlar! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply