babalar günü
Muhteşem Ürünler Öneriler

Babalar Günü Hediyesi Seçimi: Nereden ve Nasıl Alınır?

Babalar Günü, her daim en büyük destekçilerimizden olan babalarımıza sevgimizi gösterebileceğimiz özel bir tarihtir. Bu günde bazen birkaç küçük cümle bile yeterli olabilecekken bazen de onların ilgi alanlarına yönelik babalar günü hediyesi almak babalarımızı sevindirmenin en ideal yollarının başında gelir. Dolayısıyla babalar günü yaklaşırken şu soru sık sık karşımıza çıkar: Babalara ne hediye alınır? Siz de babanıza alacağınız hediye konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız hazırladığımız bu rehbere göz atarak en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Babalar Günü Ne Zaman Kutlanır?

Babalar Günü’nde ne alınır?” sorusunun yanıtına geçmeden önce bu özel tarihin yılın hangi döneminde kutlandığına bakmakta fayda vardır. Her yıl haziran ayının üçüncü pazarında kutlanır. 19 Haziran 1910 tarihinde Washington’ın Spokane şehrinde yapılan ilk kutlamanın ardından Babalar Günü, dünyanın pek çok ülkesine yayılmış ve çocukların babalarına sevgilerini gösterdikleri evrensel bir geleneğe dönüşmüştür. Şimdi babalar günü hediye fikirlerine geçebiliriz!

Babalar Günü Hediyesi Seçimi Nasıl Yapılır?

Babalar Günü hediyesi seçimi yapılırken en doğru kararı vermek adına öncelikle gözetilmesi gereken detay, armağanın verileceği kişinin ilgi alanlarıdır. Çünkü alınan hediye ne kadar şık ya da kaliteli olursa olsun babanızın özel olarak ilgilendiği konulara ya da hobilerine yönelik değilse çok da işlevsel olmayabilir ya da dolaba kaldırıldıktan sonra zaman içinde unutulmaya yüz tutabilir. Dolayısıyla seçim yaparken özellikte de ilk babalar günü hediyesi gibi özel durum söz konusuysa bu detayı göz önünde bulundurmanızı önerebiliriz. Bu sayede babanıza sık sık kullanacağı bir eşya ya da vitrinde sergilemekten büyük mutluluk duyacağı bir obje armağan ederek bu özel günü daha da özel kılabilirsiniz.  

Yaratıcı Babalar Günü Hediye Fikirleri

Yaratıcı Babalar Günü hediyesi bulmakta zorlanıyorsanız olumsuz bir hisse kapılmanıza gerek yok. Çünkü içeriğimizin bu bölümünde farklı ilgi alanlarına sahip kişilere yönelik olarak alternatif Babalar Günü hediyelerine bakacağız. Böylelikle aklınızda oluşabilecek “Babaya ne hediye alınır?” sorusunu gidermeye çalışacağız.

Bu noktada şunu da belirtmekte fayda var: hediye ararken kendinizi Türkiye’den satın alabileceğiniz ürünlerle sınırlamanıza gerek yok. Amerikadanisteye üye olarak babanıza son derece özgün bir armağan da verebilirsiniz.

babalar günü hediyesi

Şık Giyinen Babalara

Babaya alınacak hediyeler düşünülürken akla ilk gelenler genellikle giyim ürünleri olur. Tam da bu nedenle bu kategorideki ürünler, en ideal hediye seçenekleri gibi değerlendirmeyebiliriz. Fakat babanız şık giyinmeyi seven, her daim tarzına özen gösteren biriyse bu önyargı boşa düşecektir. Çünkü babanıza şıklığına şıklık katabileceği takım elbiseler, gömlekler, pantolonlar gibi hediyelerle gardıroplarını genişletmelerine yardımcı olursunuz. Bunun ayanında onlara olan sevginizi her daim hatırlamalarını mümkün kılarsınız. Babalar günü hediyesi fikirlerinden Maison Margiela ya da Lardini gibi Amerika’da popüler olan markaların ürünlerini satın almak isteyebilirsiniz. Söz konusu özel markalara ulaşmanın kolay bir yolunu arıyorsanız Amerikadaniste aracılığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye’de bulunması mümkün olmayan ürünlerin adresinize kadar ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Aksesuar Seven Babalara

Babaya alınabilecek hediyeler arasında aksesuarlar özel bir yerde durur. Özellikle babanız bu ürünleri kullanmayı seven biriyse bu özel günde onlara şık aksesuarlar hediye edebilirsiniz. Örneğin; babanızın klasik stilini tamamlamasına yardımcı olacak bir kravat tercih edebilirsiniz. Ya da her türden kombinin vazgeçilmezi bir kol saati, şık bir kemer değerlendirilebilecek alternatiflerdir. Ayrıca güneş gözlükleri, cüzdanlar, kol düğmeleri veya fularları da Babalar Günü hediye önerileri arasında sayabiliriz.

Sporcu Babalara

Babanız spor giyinmeyi seven bir kişiyse Babalar Günü için hediye düşünürken bunun tür ürünlere yönelebilirsiniz. Spor ayakkabılar, tenis raketleri ya da fitness ekipmanlarını öne çıkan alternatifler olarak değerlendirebiliriz. Ama elbette ki sporla yakından ilgilenen kişiler için Babalar Günü hediyesi seçenekleri bunlarla sınırlı değildir. Örneğin; babanızın desteklediği bir takıma ait lisanslı ürünleri de bu çerçevede düşünebilirsiniz. Babanız spor dünyasını takip ediyorsa Türkiye’de bulunmayan formayı yurt dışından satın olarak onu mutlu edebilirsiniz.

Aracına Gözü Gibi Bakan Babalara

Bazı babalar, araçlarıyla çok ilgilidirler ve her fırsatta onunla ilgilenmeyi alışkanlık hâline getirmiş olabilirler. Ama bu duruma “Babaya hediye ne alınır?” sorusundan yola çıkarak bakarsanız bu özel gün için armağan seçimi yapmanız fazlasıyla kolaylaşır. Şık koltuk kılıfları, mıknatıslı telefon tutucular, vintage araç sembolleri ya da cam filmlerini otomobiline özen gösteren babalara verebileceğiniz ideal hediyeler arasında sayabiliriz.

Evinin Ustası Babalara

Kimi babalar, evde bozulan bir eşya olduğunda onu tamir etmeyi sever. Bir başkası marangozluk gibi uğraşlara sahiptir. Babanız bu tanımlara uyuyorsa ona her an elinin altında bulabileceği alet takımı gibi hediyeler alabilirsiniz. Ona bu tip işlerle uğraşırken giymesi için alacağınız şık ve kullanışlı bir tulumu da “Babalar Günü hediyesi ne alınır? sorusunun yanıtı olarak değerlendirebiliriz.

Teknolojiyi Takip Eden Babalara

Babanız her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ediyorsa hediye tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Apple’ın aksesuarları, Marshall’ın ses kalitesiyle fark yaratan kulaklıkları ya da Leica’nın göz alıcı fotoğraf makinelerini, teknolojiyle alakalı Babalar Günü hediyesi örnekleri arasında sayıabiliriz. Amerikadaniste’nin Benim İçin Al hizmeti, ürünleri en kısa sürede satın almak için ideal bir yöntemdir. Siz de bu servisi kullanarak babanızın Türkiye’de satılmayan teknolojik ürünlere ulaşmasını mümkün kılabilirsiniz. 

Oyun Tutkunu Babalara

Oyun oynama alışkanlığının her yaş grubunda yayıldığı günümüzde “Babaya ne alınır?” sorusuna gaming ekipmanları cevabı çok da yanlış olmaz. Özellikle babanız bilgisayar ya da konsol oyunlarına meraklıysa ona bu türden hediyeler alabilirsiniz. Dell Alienware, SteelSeries ya da Razer gibi markaların ürünlerini Babalar Günü’ne özel hediyeler kapsamında değerlendirebiliriz. Benzer şekilde babanızın çok sevdiği bir oyunun sadece yurt dışında bulabileceğiniz bir edisyonu olabilir. Bu oyunun Türkiye’de bulamayacağınız bir edisyonu Babalar Günü’nde alınacak hediyelerden olacaktır. Peki farklı ülkelerden hediye almanın en kolay yolu nedir? Şimdi bu sorunun cevabına bakalım. 

Yurt Dışından Özel Babalar Günü Hediyesi Nasıl Alınır?

Yurt dışından Babalar Günü hediyesi almak istiyorsanız Amerikadaniste’yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sadece birkaç adımda gerçekleştirebileceğiniz bu işlemle babanıza Türkiye’de bulunamayan harika ürünler hediye edebilirsiniz.

  • Sitemize kayıt yaptırarak Amerika’da kendinize ait özel bir adres sahibi olun.
  • Dilediğiniz sitelerden alışverişinizi yapın.
  • Sipariş ettiğiniz ürünleri Amerika’daki adresinizden sizin adınıza teslim alalım.
  • Siparişinizi 3-5 iş günü içerisinde Türkiye’deki ikamet adresinize ulaştıralım.

Üstelik bu sistem sayesinde Amerika’daki Babalar Günü kampanyalarından yararlanmanız da mümkün olur. Bu sayede en özel ve özgün ürünleri, bütçenizi zorlamadan satın alıp babanıza hediye edebilirsiniz. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply