Babalar Günü Hediye Önerileri
Öneriler

Babalar Günü Hediye Önerileri

Babalar günü hediye alışverişlerinizde, babanıza kendisini çok özel ve ayrıcalıklı hissettirecek bir hediye mi arıyorsunuz? Amerikadaniste ekibi olarak tüm babaların zevkine uygun, özel alternatifler sunan keyifli bir öneri listesi hazırladık. Babalar Günü hediye önerileri rehberimizi keşfetmeye başlayın.

Unutmayın ki Amerikadaniste ayrıcalıkları ile tüm bu hediyeler için Amerika’dan alışverişlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz. Eğer hala Amerikadaniste’ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu içerikte Babalar Günü hediye önerileri ile tanışacaksınız. Bu ürünlerden beğendiklerinizi, Ayrıcalıklı Üye Hizmetlerimiz aracılığı ile Whatsapp hattı üzerinden de kolayca sipariş edebilirsiniz.

Montblanc
Meisterstück Gold-Coated LeGrand Ballpoint Pen- $450

Babalar Günü Hediye Önerileri
İşine tutku ile bağlı babalar için,çalışma keyfine renk katacak,presjitli bir hediye alternatifi. Siyah ve altın renk uyumu ile zamansız bir parça haline gelen Montblanc’ın bu modeli babalar günü hediyeniz için şık bir tercih olacaktır.


New Balance
Men’s 574 Un-N-Ding Sneakers – $90

Babalar Günü Hediye Önerileri
90’ların moda esintilerini taşıyan New Balance 574 spor giyinmeyi seven babalar için hem nostaljik hem de konforlu bir hediye tercihi olacaktır.

Adidas Originals by Human Made Country Free Hiker Sneakers – $180

Babalar Günü Hediye Önerileri
Nostaljik parçalardan devam ederken Adidas’ın Human Made Country koleksiyonundan olan bu parça babanızı zamanda yolculuk ile gençliğine götürecektir.

Fendi
FF Bi-Fold Wallet – $450

Babalar Günü Hediye Önerileri
Monogram desen ve derinin mükemmel uyumundan ortaya çıkan Fendi FF Bi – Fold cüzdan,babanızın favori cüzdanı olacaktır.

Golden Goose
Super-Star Leather Sneakers – $297

Babalar Günü Hediye Önerileri
Genç babalar ve genç ruhlu babalar… Bu ürün tam da asi ruhlu,eğlenceli babalara özel. Eskitme ve yıldız detayları ile bilinen Golden Goose babanızın ruhunu yansıtacak,harika bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Palm Angels
Paradise Bowling Shirt – $477

Babalar Günü Hediye Önerileri
Sezon trendlerini takip etmeyi seven babalara özel bu gömlek,yaz akşamları eğlenceli kişiliğini ortaya çıkarmak için favori gömleği olacaktır. Gönüllerimizde taht kuran babalarımıza,kalpli bir gömlek duygusal bir babalar günü hediye alternatifi olabilir.

Barbour
Barbour Toeman Beach Sandals – $45

Babalar Günü Hediye Önerileri
Yazın gelmesiyle beraber başlayan terlik sezonu,şüphesiz ki tüm babaların vazgeçilmezidir. Barbour’un Toeman modeli hasır ipleri ve deri tabanı sayesinde oldukça şık ve zamansız bir parça.

Polo Ralph Lauren
Vintage Fleece Cubs Bear Sweatshirt – $148

Babalar Günü Hediye Önerileri
Babalarımızın gençliğini Polo Ralph Lauren’den daha iyi hangi marka temsil edebilir? Onlara gençliklerini hatırlaran,biraz nostaljik biraz da modern zamanların karışımı olan Ralph Lauren modeller,ayrıcalıklı bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Tom Ford
Jake 56MM Navigator Sunglasses – $460

Babalar Günü Hediye Önerileri
Klasikten vazgeçmeyen babalara özel,güneş gözlüklerinin en klasik modellerinden biri olan pilot çerçevelere modern Tom Ford dokuşunu…Klasik tutkunu babalara harika bir hediye alternatifi olacaktır.

Picnic Time
12-Piece Whiskey Decanter Gift Box Set – $186

Babalar Günü Hediye Önerileri
Şık bir viski seti.. Keyif düşkünü babalara ayrıcalıklı bir set alternatifi

Hugo Boss
Associate Stainless Steel Chronograph Bracelet Watch-$345

Babalar Günü Hediye Önerileri
Tüm zamanların en iyi babasına,zamansız bir model saat ile sevginizi dile getirin. Geniş kadranı ve zevkli dokusu ile Hugo Boss saat harika bir babalar günü hediyesi olacaktır.

Marshall Mode II True Wireless Headphones – $179

Babalar Günü Hediye Önerileri
Müzik tutkunu babalara yeni nesil kulaklık! Marshall’ın Mode II modeli ile en yüksek ses kalitesini en hafif şekilde yaşatın. Babanızın müzik zevkini arttıracak bu model ile gönlünü bir kez daha feth edeceksiniz.

Jo Malone London
Car Diffuser – $67

Babalar Günü Hediye Önerileri
Babalarımız ve arabaları.. Araba düşkünü babalara özel Jo Malone’ın eşsiz kokularını tercih ettiği araba kokuları babanızın yol boyunca farklı notalarda kokuları hissedebileceği alışılmışın dışında bir hediye.

G-Shock
Men’s G-Shock Move Digital Steph Track Resin-Strap Watch – $319

Babalar Günü Hediye Önerileri
2021’in en trend saat modelleri arasında yer alan G-Shock modelleri. Babalarımızın gençliğinde çok popüler olan hatta belkide ilk saat markalarından biri olan Casio bu seferde farklı bir çizgi ve tarz ile tekrar babalarınızla buluşmak üzere bekliyor! Saat tutkunu babalar için güzel bir hediye alternatifi olabilir.

Hayalinizdeki Babalar Günü Hediyesi bu listede yar almıyorsa, ayrıcalıklı üye hizmetlerimiz ile iletişime geçerek ‘Benim İçin Al’ servisi ile hayalinizdeki babalar günü hediyesine ulaşabilirsiniz.

Sezonun trend güneş gözlükleri yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

You Might Also Like...