Öneriler

2021 Trendlerine göre Güneş Gözlükleri Stil Önerileri

Amerikadaniste ekibi olarak sizler için yaz kombinleri’nin en önemli tamamlayıcı parçası olan   güneş gözlüklerini sezon trendlerine göre bir araya getirdik. 

Bu sezon her yerde cıvıl cıvıl renkleri, her parçada ön plana çıkan neonları, şeffat çerçeveleri ve alışılmışın dışında fütüristtik çerçeveleri ve tarihte bir geriye dönüş esintisinde Retro modelleri sıklıkla görüyor olacağız. Amerikadaniste ekibi olarak sizleri trendlerle buluşturacak, herkesten önce ayrıcalıklı ürünlere sahip olacağınız birbirinden güzel modelleri sizler için bir araya getirdik.

2021 Trendlerine göre Güneş Gözlükleri   önerilerimizi keşfetmeye başlayın.

Unutmayın ki Amerikadaniste ayrıcalıkları ile tüm bu ürünlere Amerika’dan al sorunsuzca sahip olabilirsiniz . Eğer hala Amerikadaniste’ ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatıile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu içerikte birbirinden güzel sezon trendleri ile tanışacaksınız. Bu ürünlerden beğendiklerinizi, Ayrıcalıklı Üye Hizmetlerimiz aracılığı ile Whatsapp hattı üzerinden de kolayca sipariş edebilirsiniz.

LOEWE PAULA’S IBIZA KOLEKSİYONU
Rectangular Ovel Acetate $328

A picture containing spectacles, goggles

Description automatically generated

Loewe markası bu sene hızlı çıkış yapan markalardan biri oldu. Farklı çerçeve tasarımı ve renkli alternatifleri ile birçok dergi çekimlerinde çoktan görmeye başladığımız bu parça sezonun en trend modelleri arasındaki yerini aldı. Daha öncesinde çantaları ile tanıdığımız Loewe, bu sezon adını güneş gözlükleri ile sıklıkla duyuracak. Eğlenceli ve farklı giyinmeyi sevenler için kaçırılmaması gereken bir parça.

BOTTEGA VENETA
Mask Acetate $415

A picture containing spectacles, sunglasses, goggles

Description automatically generated

Bottega’nın bu güneş gözlüğü modeli ile diğer sezon trendlerinden biri olan pastel tonları, muhteşem bir model ile bir araya getirmiş. Fütüristtik çerçevesi ile alışılmışın ötesinde bir tarza sahip olan bu model, çizginin dışında olmayı sevenler için harika bir model.

ISABEL MARANT
Trendy Aviator Tortoiseshell Acetate $189

A picture containing white, spectacles

Description automatically generated

Isabel Marant bu modeli ile klasikleşmiş güneş gözlüğü modellerinden biri olan pilot modelini modernize ederek, bu sezonun bir diğer trendi olan desen çalışmaları ile harika bir yorum katmış. Modernize edilmiş bu klasik parça, en zamansız aksesuarlarınızdan biri olabilecek nitelikte.

OFF-WHITE
Mari Sunglasses LT Grey Marble $350

Kalın ve kare çerçeveler Retro esintileri ile sezon trendleri arasında yerini aldı. Off-White pastel renk ve desenleri bir araya getirerek kendi çizgisinde spor şık bir o kadar da zamansız bir parça ortaya çıkarmış. Bu güneş gözlüğünü, rengi sayesinde her kombinize kolaylıkla uyarlayabilir, 4 mevsim kullanabilirsiniz.

Chloé
Cat Eye Metal $99.99

A pair of glasses

Description automatically generated with medium confidence

Chloé  bu sezon neon renkleri kullanmayı tercih eden markalardan birisi. Çerçevesiz görünümü ve camının sunduğu renk ile adeta yüzünüzde yokmuşçasına bir görünüm sunan bu model zarif görünümü ve rengi ile yaz favori güneş gözlüğünüz olacaktır.

VALENTINO
Vlogo Oval Frame $389

A picture containing spectacles, sunglasses, accessory, goggles

Description automatically generated

Valentino’nun bu modelinde de, yine sezonun trend renklerinden birisi kullanılmış. Küçük yüzlülerin severek kullanacağı ekartman boyutu ve şık tasarımı ile hem spor hem de şık kombinleriniz için harika bir tamamlayıcı parça olacaktır. Renkli güneş gözlüğü severler için zamansız bir parça.

Saint Laurent
New Wane SL 213 Lily $361

Bu sezonun en cesur en trend rengi: Yeşil Neon…

Saint Laurent bu parçada hem iddialı bir renk hem de iddialı bir modeli bir arada kullanmış Cat Eye olarak adlandırdığımız bu gözlük modeli basic bir kombini anında ön plana çıkartabilir nitelikte. Kombinlerinize anında hava katarak, enfes bir tamamlayıcı parça olacaktır.

Hayalinizdeki güneş gözlüğü bu listede yar almıyorsa, ayrıcalıklı üye hizmetlerimiz ile iletişime geçerek ‘Benim İçin Al’ servisi ile hayalinizdeki güneş gözlüğüne ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply