Öneriler Tümü

Moda Haftaları ile Trendini Belirle! Ürünlerini Amerikadaniste!

Eylül ayı pek çoğumuzun hayatında yeni bir dönemin başladığı, mevcut yılın son meyvelerinin toplandığı ve bir sonraki yıl için hayallerin, planların, hedeflerin oluşturulduğu aydır.

Ürünlerini Amerikadaniste!

Sadece bunlardan mı ibaret peki sevgili “Eylül”? Tabii ki, hayır. Okula dönüş ve dünya çapında ses getiren 7’den 70’e tüm moda meraklılarının yeni trend ve moda etkinlikleriyle kucaklaşmayı beklediği Fashion Week yani Moda Haftalarının olduğu ay aynı zamanda!

7’den 70’e tüm moda meraklıları!

New York ile başlayıp, Londra ile devam eden, İtalya’nın moda başkenti Milano’da soluklanan, Paris Moda haftası ile son bulacak olan adeta bir Moda Ayı olarak nitelendirilebilecek özellikte.

06 – 13 Eylül New York Moda Haftası

İlkbahar – Yaz 2020 sezonu ile ilgili trendler hakkında tahmin yürütme, en özel ve değerli ipuçlarını alma imkânı sunan en önemli moda haftalarından biri ise şüphesiz 06-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen New York Fashion Week (Moda Haftası). Moda denince aklımıza sadece giyim kategorisi, yani ayakkabı, elbise, aksesuar gibi bileşenler gelmesin. Birçok kozmetik ve kişisel bakım markasının iddialı ürün tanıtımları ve etkinlikler düzenlediği, hatta BMW ya da Mercedes gibi dünyaca ünlü araba markalarının ise ana sponsor olduğu ve özel seri araçlarını tanıttığı bir organizasyonlar bütünü. Kendini sürekli güncel ve şık tutmak isteyen tüketicilere, geleceğin modacılarına, influencer ve blogger dünyasında etkili isimlere de ışık tutuyor. Vizyon katmak anlamında dünya çapında tanınmış değerli isimlerin, konuşmalarını sunduğu moda haftalarında, kültürler arası buluşmalar, birbirine ilham kaynağı olabilecek etkileşimlere de yer vermektedir.

13 – 17 Eylül Londra Moda Haftası

Bir sonraki durak olan ve 13-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenen moda haftası için ise durağımız Londra. Londra Moda Haftasını çok sevmemizin en önemli nedeni ise daha az bilinen ve tanınan harika tasarımcıların kendilerini dünyaya açtıkları yaratacaklarını sergilemelerine fırsat veren organizasyonlarda yer alabiliyor olmaları. Öte yandan Londra’nın hala tanımlamakta zorlanmış olduğumuz ama ilk günkü gibi özünden kopmamış o çekici havasını da solumak için mükemmel bir bahane Londra Moda Haftası.

17 – 23 Eylül Milano Moda Haftası

17- 23 Eylül duraklarımızdan bir diğeri moda sektörünün cool çocukları olarak adlandırdığımız tasarımcı grubunun, Milano Moda Haftasına özgün içerikleriyle bizleri karşılaması oluyor. Prada, Marni, Gucci ve Jill Sander gibi tasarımcı markalarını aklınıza getirin, hayal edin ve ne demek istediğimizi siz anlayın! Geçen sene Moncler Genius markasının Puffer Jacket (Şişme Mont) olarak adlandırılan ürün grubunu elbise kimliğiyle lanse edip bu şova komple bir köpek koleksiyonunu dahil etmesi Milano Moda Haftasının hafızalarda kalan şovlarından biriydi. Yeni sezonda olabilecekler hakkında şimdiden çok heyecanlı olduğumuzu söylemeliyiz.

23 Eylül – 01 Ekim Paris Moda Haftası

23 Eylül – 01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Paris Moda Haftası ise o çok beklenen gösterişli sonların geldiğini hatırlatır cinsten. Elbette bir klasik ve program listemizde daha belirgin bir şekilde öne çıkmayı fazlasıyla hak eden bir organizasyon Paris Moda Haftası. Sadece bu atmosferde boy göstermek ve soğukkanlı, birbirinden şık Parizyenlerle aynı ortamı paylaşabilmek bile oldukça heyecan verici. Tüm bunların yanı sıra Virginie Viard’ın bu sene ikinci kez Chanel için defile düzenleyecek olması sizin de aklınızı başınızdan almıyor mu?

Eylül ayı boyunca takip ettiğiniz moda ve trend alanındaki ilham kaynaklarınızdan aldıklarınızı şimdi hayata geçirme vakti geldi ise ve bu eşsiz deneyim için güvenilir bir çözüm ortağı arıyorsanız, aradığınız adres Amerikadaniste!

Amerikadaniste exclusive kargo hizmetleri ile başta Amerika olmak üzere yurt dışından istediğiniz marka ve web sitesinden istediğiniz ayrıcalıklı ürüne sahip olabilme şansına sadece Eylül ayında değil 12 ay boyunca sahipsiniz. Dünya sizin alışveriş alanınız, sınırlarınız yok! En trend ürünlere en avantajlı fiyatlarla sahip olma, istediğiniz ürünü Amerikadaniste’nin Özel Üye Hizmetleri ekibinin destekleriyle alma şansına sahipsiniz.

Amerikadaniste “Benim İçin Al” servisini duymuş muydunuz?

Modeli bulamadım“, “ürünün görseli var ama adını bilmiyorum“, “ürününü almak istediğim marka ya da web sitesi mevcut, kartlarımla alışveriş imkânı vermiyor” ya da “zamanım çok kısıtlı” gibi tüm handikaplarınızdan sıyrılın ve bunları sonsuza dek unutun!  Amerikadaniste Özel Üye Hizmetleri ekibinin sunduğu “Benim İçin Al” hizmetlerini kullanarak istediğiniz ürünü en avantajlı fiyatlarla ve hiçbir sıkıntı yaşamadan kapınızda teslim alma özgürlüğünü yaşayın!

Moda’yı ve trendleri takipte kalın, nasıl getiririm diye hiç dert etmeyin.

3 – 4 iş gününde kapınızda!

Şimdi yeni trend, Amerikadaniste ile 3-4 iş günü içinde kapında teslim almak!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply