Bunu İstiyorum Öneriler Tümü

Anı Yakalamanın En Güzel Yolu: Dünya Fotoğrafçılık Günü Kutlu Olsun!

Fotoğrafsız bir dünya hayal edebiliyor musunuz? Hayatımızın her aşamasına tanıklık eden fotoğrafların tarihi 1800’lü yıllara uzanıyor ve 19 Ağustos tarihi Fotoğrafçılık Günü olarak kutlanıyor. Fotoğrafçılık Günü’nü kutlamanın en iyi yolu güzel anların fotoğrafını çekmek. Siz de ister profesyonel bir kamera isterseniz de cep telefonlarınızla bu güzel günü ölümsüz hale getirebilirsiniz. Fotoğrafçılık Günü’nü ölümsüz kılmanın bir diğer yolu da kendinize ya da sevdiklerinize alabileceğiniz hediyelerdir. Profesyonel bir kamera, fotoğraf makinesi aksesuarları, pratik aksiyon kameraları ve daha pek çok fotoğrafçılık ürünü günümüzde fotoğraf severlerin beğenisini topluyor. Siz de kendiniz ya da sevdiklerinize dünyanın en iyi markalarından fotoğrafçılık ürünleri almak için Amerikadaniste’yi tercih edebilirsiniz.

Amerikadaniste’yi 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve dilediğiniz Amerika web sitesinden alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz!

Louis Daguerre’in Dünyaya Armağanı: Fotoğraf!

1800’lü yılların başında fotoğraf teknikleri üzerine kafa yoran Louis Daguerre, gümüş bir levha üzerine kendi bulduğu Daguerreotype isimli yöntemle 1826 yılında ilk görüntüyü kaydetmeyi başarmıştır. Yine Louis Daguerre’in kendisi tarafından 1839 yılında Fransa’da kalabalık bir bulvarın görüntüsü kaydedilmiştir. Fotoğrafın çekimi oldukça uzun sürdüğünden yalnızca ayakkabılarını boyatırken sabit duran kişinin görüntüsü fotoğrafa yansımıştır. Bunun önemli bir buluş olduğunu fark eden Fransız hükümeti de 19 Ağustos 1839 gününü Fotoğrafçılık Günü ilan ederek bu buluşu tüm dünyaya armağan etmiştir.

O tarihten itibaren fotoğrafçılık farklı tekniklerle gelişmiş, ilk renkli fotoğraf çekilmiş, ardından günümüze dek en gelişmiş teknolojilerle gelmiştir.

Dünya Fotoğrafçılık Günü İçin Hediye Önerileri

Siz de Dünya Fotoğrafçılık Günü’nü en güzel şekilde kutlamak için kendinize ya da sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Kameralar, lensler, fotoğrafçılık aksesuarları, kamera çantaları ve daha birçok ürün fotoğraf severlerin ilgisini çekiyor. Amerikadaniste olarak sizlere bu özel günde alınabilecek hediye önerilerini derledik. 

Profesyonel Fotoğrafçılık İçin: Nikon Z7 Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesi Seti

Profesyonel çekimler ilginizi çekiyorsa, Nikon’un Z serisi tam size göre. Ultra geniş objektif yuvası sayesinde çok daha fazla ışığı alarak büyüleyici fotoğraflar çekmenizi sağlayan Nikon Z7, kompakt yapısı ile de tercih sebebi. Ayrıca 4K ultra HD videolar çekmenizi sağlayan Nikon Z7, maksimum görüntü kalitesi sunuyor. Amerikadaniste üyeliğiniz ile Nikon Z7 Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesi’ne 64 GB kart, sırt çantası, pil, şarj cihazı ve montaj adaptörü ile bir set olarak sahip olabilirsiniz.

Aksiyon Sevenlere: Insta360 ONE R (Twin Edition) Aksiyon Kamerası

4K geniş açı lensleri, 64 GB mikro SD kart, su geçirmez özelliği ve görünmez selfie çubuğu ile Insta360 ONE R sahip olabileceğiniz en iyi aksiyon kameraları arasında. Özellikle ekstrem sporlarla ilgilenenler için oldukça iyi bir hediye seçeneği olan Insta360 ONE R, sağlam yapısı ile zor ortamlara uyum sağlar. Kompakt boyutu ile onu pek çok ekipmana monte edebilirsiniz. Ayrıca Insta360 ONE R Twin Edition, 360 derece kameradan 4K 60 fps geniş açılı kameraya anında dönüşür. Böylece hiçbir anı kaçırmazsınız. Amerikadaniste ile bu ürüne güvenle sahip olabilirsiniz.

Cep Telefonu Çekimleri İçin: Beastgrip Pro + Geniş Açılı Lens

Cep telefonunuzu profesyonel bir kameraya dönüştüren Beastgrip Pro ve geniş açılı lens ile siz de cep telefonunuza uyumlu bir lens elde edebilirsiniz. Böylece hayatın en güzel anlarını her an yanınızda olan cep telefonunuz ile kaydedebilirsiniz. Beastgrip Pro aynı zamanda cep telefonu ile fotoğraf çekmeyi sevenler için oldukça iyi bir hediye seçeneğidir. Amerikadaniste bu özel ürünü geniş açılı lensi ile birlikte sizlere sunuyor. Siz de sevdiklerinize böyle özel bir hediye almak için Amerikadaniste güvencesiyle kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Amerikadaniste’yi 30 Gün Ücretsiz Deneyin!

Kendiniz ve sevdikleriniz için Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde fotoğraf temalı hediyeler almak için 30 günlük ücretsiz Amerikadaniste hesabınızı oluşturabilirsiniz. Üyeliğinizle birlikte Amerika’da gerçek bir posta adresine sahip olur ve dilediğiniz Amerika internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply