Öneriler

PlayStation 5 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

PlayStation 5, özel tasarımı ve yeni özellikleri ile oyun severlerin dikkatini çekmeyi başardı. Sony tarafından üretilen PS5, eskiye oranla çok daha yenilikçi özelliklere sahip. PS4’e göre belleği 2 kat daha fazla. Bunun yanı sıra PS4’e göre 5 kat fazla grafik gücüne sahip. Bu tür özelliklerin tamamı, seni de PS5’e yöneltmiş olabilir. 

PS5’te her oyunun bir merkezi bulunuyor. Yeni oyunlar ve topluluk yayınları başta olmak üzere pek çok konu; oyunların merkezinde toplanıyor. Öte yandan sevdiğin oyun türüne göre sana öneriler geliyor. Birçok özelliği ile son zamanların en merak edilen konsollarından biri olmayı başaran PlayStation 5 ne zaman çıktı, özellikleri neler başta olmak üzere bilmen gereken her şey bu yazıda seni bekliyor!

PlayStation 5 Özellikleri

PlayStation 5 özellikleri, özellikle vaktinin büyük bir kısmını kaliteli oyunlara ayırmak isteyen kişilerin ilgisini çekiyor. 

PlayStation 5’in özellikleri genel hatlarıyla şu şekilde:

  • Oyunlarda oyun içi meydan okuma özellikleri bulunuyor. Bu sayede arkadaşlarının senden daha iyi olup olmadığını rahatlıkla görebilirsin.
  • Arkadaşın PS4’te, sen ise PS5’te olabilirsin. Üzülme! Nesiller arası sohbet özelliği bulunduğundan, PS4’te bulunan arkadaşınla sohbet edebilirsin. 
  • Her oyunun bir merkezi mevcut. Bu sayede topluluk yayınları, etkinlikler, yeni oyun içeriği ve daha pek çok konu hakkındaki bilgiyi topluluk merkezlerinden alabilirsin. 
  • PlayStation 5 kolu bulunmakla birlikte bunun yanı sıra şarj istasyonu, uzaktan kumanda, HD kamera gibi aksesuarlar da mevcut. 
  • PS5 kolunun dinlenme ve güç tasarrufu özellikleri bulunuyor. Bu sayede oyun kolunu çok daha rahat bir şekilde kullanabilirsin. 

PlayStation 5 Fiyatları

PlayStation 5 fiyatları ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle PlayStation 5 Almanya fiyatı ile Türkiye fiyatı birbiriyle aynı değil. Bu durum Amerika ve Türkiye için de geçerli. Özellikle Türkiye’de artan döviz kurları ve küresel enflasyonun etkisiyle PS5 fiyatları artmış durumda. 

“PlayStation 5 fiyatları nedir?” sorusu kapsamında Türkiye, Amerika ve Avrupa’yı ayrı bir şekilde incelemek gerekiyor. Ülkenin ekonomisi, fiyatların değişiklik göstermesini doğrudan etkiliyor. Bunun yanı sıra farklı unsurların da fiyatlar üzerinde etkili olduğunu söylemek mümkün. Peki ülke bazında PS5 fiyatları nedir?

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı

“PlayStation 5 fiyatı Türkiye’de nedir?” sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsin. Türkiye’de PS5 birçok ülkeye göre çok daha yüksek bir ücret üzerinden satışa sunuluyor. Hem dijital hem de Blu-Ray sürücü destekli iki farklı versiyonu bulunan PS5 fiyatları ortalama 20 bin Türk lirasını buluyor. 

Türkiye’de, Amerika ve Avrupa’ya göre kur farkı bulunuyor. Bu fark, fiyatların Amerika ve Avrupa’dan daha yüksek olmasına neden oluyor. Bunun yanı sıra ülke bazındaki enflasyon da fiyatları önemli ölçüde etkiliyor. 

PlayStation 5 Amerika Fiyatı

PlayStation 5’in Amerika fiyatına bakıldığında, PS5 satışının 500 dolar üzerinden yapıldığını söylemek mümkün. Fakat PS5’in aksesuarlarının da satın alınacak olması, fiyatların değişmesine neden olacaktır. Bu nedenle fiyatların değişiklik gösterebildiği biliniyor. 

PlayStation 5 Avrupa Fiyatı

PlayStation 5 Avrupa fiyatı, 500 Euro’dan başlıyor. Fiyatlar, Avrupa’da da değişiklik gösteriyor. Satın alınacak aksesuarlar, PS5 kolu ve daha pek çok unsur, fiyatların artış göstermesine neden olabiliyor. 

Yurt Dışından PlayStation 5 Nasıl Alınır?

Türkiye’de PS5 fiyatları bütçeni zorluyorsa, yurt dışından PS5 satın alabilirsin. Yurt dışından PlayStation 5 almak için en güvenilir adres ise Amerikadaniste! PlayStation 5’i Amerikadaniste ayrıcalığıyla çok daha hesaplı bir şekilde satın alabilirsin. 

Amerikadaniste ile PS5 başta olmak üzere birçok teknolojik ürünü ve oyun konsolu aksesuarlarını Amerika’dan güvenle satın alabilirsin! Sen de hemen Amerikadaniste’ye üye ol ihtiyacın olan teknolojik ürünleri tek tık’la satın al!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply