Öneriler Tümü

2021 Burçlara Göre Sezon Trendleri – Alışveriş Önerileri

2021 yılının şanslı burçları arasında mısınız? Ya da burçlara göre hediye seçimine önem verip, tarzını yansıtanlardan mısınız? Amerikadaniste ekibi olarak tam da burç yorumlarına önem verenler için bir içerik hazırladık: Burçlara Göre Sezon Trendleri.

Amerikadaniste ayrıcalıkları ile Amerika’dan alışverişlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz ve unutmayın ki Amerikadaniste ile Amerika’dan alışveriş yapmak çok kolay. Eğer hala Amerikadaniste ‘ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu içerikte burçlara göre birbirinden özel ürünlerle tanışacaksınız. Bu ürünlerden beğendiklerinizi, Ayrıcalıklı Üye Hizmetlerimiz aracılığı ile Whatsapp’tan kolayca sipariş edebilirsiniz.

Keyifli okumalar,

Balık (19 Şubat- 20 Mart)

Duygusallıkları ile ön plana çıkan Balık burçları bu sezonda seçimlerini romantik kombinlerden yana yapacaklar. Sezonun trendleri arasında sıkça karşımıza çıkan geniş paça jeanler Balık burçları için kombinelerinin vazgeçilmez parçası olacak.

Agolde Lana Straight

AGOLDE Lana Straight in Disorder

Diğer modellerinden farklı olarak karşımıza çıkan Golden Goose Hi Super Star Sneaker ise platformlu tabanı ile geniş paça jeanler için mükemmel seçim olacaktır.

Golden Goose Hi Star Sneaker in White, Ruby Red & Silver

Bir de söz konusu tarzları olunca, bildiğinden vazgeçemeyen konfor alanlarına güvenen Balıklar var ki, Free People Slouchy Etek tam da onlara göre! Adeta dolabın konfor alanı!

Koç ( 21 Mart- 19 Nisan)

Bulunduğu ortamı etkisi altına almayı seven Koç burçları için rengini pembe quartz taşından alan Maaji Elbise, bu sezon dolapların favorisi!

Maaji Pink Quartz Loveliness Dress in Pink

Geçtiğimiz sezonlarda hayatlarımıza tekrardan giren sepet çantalar bu sezonda koçlar için tamamlayıcı parçalardan biri olacak. Kaanas x Jessie James Decker San Gil  iş birliğinin parçalarından olan bu model, yaz ve bahar ayları için  Koç burçlarının kurtarıcısı olacak.

Kaanas x Jessie James Decker San Gil Bucket Bag in Natural

Şıklığı basic parçalarda arayan Koç burçlarını da unutmadık. Free People’ın All My Love Shine modeli tam onlara göre.

Boğa ( 20 Nisan- 20 Mayıs)

“Şık bir beyaz gömleğiniz varsa her yere gidebilirsiniz” sözünü mutlaka bir Boğa burcu söylemiş olmalı. Bardot Mini Poplin Gömlek Elbise ile gittiğiniz her yerde gözleri üzerinizde bulabilirsiniz.

Bardot Mini Poplin Dress in Orchid

Şık bir gömlek elbise nasıl spor şık tarzına dönüştürülür? İşte bu sorunun cevabı Boğa burçları için Marc Jacobs Small Traveler Tote ‘da gizli.

Marc Jacobs Small Traveler Tote in Warm Sand

Beyaz elbiselerden devam ederken, Free People’ın Celia Tunic elbisesi de Boğa burçları için plajda iyi bir seçenek olacaktır.

İkizler (21 Mayıs- 20 Haziran)

İkizler ve kırmızı arasında reddedilemeyecek kadar güçlü bir bağ vardır. Bazıları bunu reddetse de hayatlarının bir noktasında elbet tüm ikizler kırmızı ile buluşacaktır.  Versace Cat Eye Acetate günümüz kırmızı severleri için kaçırılmayacak bir parça.

VERSACE Cat Eye Acetate in Transparent Red & Dark Brown

İkizler burçlarına dair bir diğer ilginç bilgi ise her zaman uğraşmadan şıklığı elde edebilme yetenekleri ile ilgilidir. Uzun uğraşlara girmeden, basic parçalarla çok şık görünümler elde edebilirler. Free People Crushin on You İkizler burçları için  bu sezon mükemmel bir seçim olacaktır.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Renkli dünyaları ve kişilikleri ile insanların hayatlarında iz bırakan Yengeç burçları bu sezon tercihlerini yine renklerden yana yapacaklar.

FP One Allegra Cardi canlı renkleri ile tam Yengeç burçlarına göre!

Yengeç burçları için bir topuklu yapılsa, bu şüphesiz Steve Madden Alessi Heels olurdu.

Steve Madden Alessi Heel in Black Print

Aslan ( 23 Temmuz- 22 Ağustos)

Hem rahatlığından hem de şıklığından ödün vermek istemeyen Aslan burçları…  Şüphesiz ki bir ortamda Aslan burçlarını ayırt edememek mümkün değildir. Onlar üzerindeki iki basic parça ile bile tüm dikkatleri üzerine çekebilir. Free People Picnic Sweater tamamlayıcı aksesuarları ile bir araya geldiğinde bir Aslan için vazgeçilmez bir parça olacaktır.

Tamamlayıcı parçalardan bahsetmişken, bahar ve yaz aylarında şıklığı ve rahatlığı ile kombinlerin vazgeçilmezi olan Birkenstock terlikler bu sezon karşımıza desenleri ile birlikte çıkıyor. Birkenstock Arizona tam Aslanlara göre!

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

“Sakin ve düzenli” olarak anılan Başak burçları söz konusu moda olduğu zamanda da çizgilerini korumaktadır. Genellikle ana parçalarda şıklığı, sadelik ve tek parçalar yardımıyla yakalarlar. Off-White t-shirt elbise ise bir Başak burcunun isteyebileceği her şeyi bir arada sunuyor.

OFF-WHITE Logo Coulisse T Shirt Dress in Black & White

Ana parçalarda sadeliği ön planda tutan Başak burçları tamamlayıcı parçalarda ise oldukça cesur ve renkli seçimler yapabilir. Bu sezonun trend renklerini bir arada barındıran bilekli Off-White Court Low tam onlara göre!

OFF-WHITE Off Court Low Sneakers in White Multicolor

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

2021 trendlerine göre Teraziler bu sezon seçimlerini toprak ve nüde tonlardan yana kullanmalılar. L’academie Audra Top dökümlü göğüs dekoltesi ve latte köpüğü rengi ile bu sezon Terazilerin rengi!

Toprak tonlarından devam ederken, parlak dokusu ve deseni ile yeşilin mükemmel tonunu birleştiren See by Chloé Mara Teraziler için kombinlerin yıldız parçası olacak.

Akrep ( 23 Ekim-21 Kasım)

Akrepler…. Her daim baskın ve iddialı! Karakterlerini modaya yansıtan akrepler bu sezonda yine tek parçalardan vazgeçemiyor. Altın rengi takılarla kombinlerini tamamlamayı tercih eden Akrep burçları için Free People Rosehip Cardi muazzam bir tercih.

Akreplerin bu sezonki çanta tercihleri ise küçük ancak efektif olanlardan yana. İçerisinde cüzdan, ruj, telefon ve küçük bir parfümün rahatlıkla sığabileceği Marc Jacobs Snapshot Akrep burçlarının 2021 favorileri arasında..

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yay burçlarını 2021’de  bu sene çok moda olan TIY DYE koleksiyonları ile görmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.  2020’nin ortalarında tekrardan hayatımıza giren TIY DYE modelleri Yay Burcunun “Spor-Şık” konsepti ile tekrardan yorumlanıyor.

BLANKNYC TYE DYE bu sezon bahar ve yaz akşamlarında Yay burçlarının ilk tercihi olacak.

Spor kombinlerini şık bir dokunuş ile tamamlamak isteyen Yay burçları için doğru adres tabi ki altın küpeler! Amber Scears x Revolve iş birliğinin parçası olan Santorini Küpeler tam Yay burçları için!

Oğlak ( 22 Aralık-19 Ocak)

Oğlak burçları için bu sezon renkli ve spor kombinler ile geçecek.Rahatlığın ön planda olduğu,renklerin baharı ve yazı yansıttığı parçalar ile 2021 trendlerindeki yerlerini alacaklar. Caddelerde Jordan Fleece Pants ve beyaz crop body kombinleri gördüğünüzde karşınızdaki yüksek ihtimalle bir Oğlak olacaktır.

Geçtiğimiz 1.5 yıllık süre içerisinde bir çok markadan çeşitli renk ve modellerde gördüğümüz bel çantaları bu sezon Oğlaklar için sürekliliğini sağlıyor. Ganni Bumbag her kombininizle uyum sağlayabilecek bir tarza sahip !

Kova (20 Ocak- 18 Şubat)

Kova burçları bu sezona erken başlayan burçlardan!  Tüm sezon rengarenk parçalar ile görüntüleyeceğimiz Kova burçları her parçasında yaz mutluluğunu ve güneşin enerjisini sizlere yansıtacak.  Tropic of C Tropicana Bucket Şapka bronz teninizde ön plana çıkacak, cildinizi zararlı güneş ışınlarından koruma konusunda en yakın arkadaşınız olacaktır.

Yazın şapkadan sonra en çok ihtiyaç duyulan şey ise, yazın ruhunu yansıtan bir çanta! Tüm kombinlerinizde enerjinizi yükseltecek, geniş iç hacmi ile konforunuzu arttıracak L*Space Bondi Bag yalnızca Kova burçlarının değil tüm burçların favorisi olabilecek kadar iddialı!

You Might Also Like...