Öneriler Tümü

Anneler Günü için Hediye Önerileri

Anneler günü hediye alışverişlerinizde, annenize kendisini çok özel ve ayrıcalıklı hissettirecek bir hediye mi arıyorsunuz? Amerikadaniste ekibi olarak tüm annelerin zevkine uygun, özel alternatifler sunan keyifli bir öneri listesi hazırladık. Anneler Günü için hediye önerilerimizi keşfetmeye başlayın.

Unutmayın ki Amerikadaniste ayrıcalıkları ile tüm bu hediyeler için Amerika’dan alışverişlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz. Eğer hala Amerikadaniste’ye üye olmadıysanız, şimdi 30 gün ücretsiz üyelik fırsatı ile buradan üye olabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu içerikte birbirinden güzel hediye alternatifleri ile tanışacaksınız. Bu ürünlerden beğendiklerinizi, Ayrıcalıklı Üye Hizmetlerimiz aracılığı ile Whatsapp hattı üzerinden de kolayca sipariş edebilirsiniz.

İlk olarak kendini güncel tutmayı seven, teknolojiyi yakından takip eden annelere önerile ile başlayalım.

Apple iPad Tablet

Apple iPad 8 Review: Outstanding Performance & Value • MyNextTablet

Giderek hızla dijitalleşen dünyaya adapte olmanın en temel araçlarından biri de kuşkuzu tabletler. Apple iPad 8.Nesil modeli annenizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ideal olacaktır. Gündemi yakından takip edebilir, günlük gazete haberlerini okuyabilir, görüntülü görüşmeler yapabilir ve birlikte film izleyebilirsiniz. Ekran büyüklüğünün sağladığı avantaj ile annenizin ilgisi dahilinde her şeyi yapmaya olanak sağlayacaktır.

Lovebox Spinning Heart Messenger

Lovebox Review: An High-Tech Messenger Box for Your Loved Ones?

Hem çok esprili hem de bir o kadar yenilikçi olan bu mesaj kutusu ile annenizle aranızda yepyeni bir iletişim dönemi başlayacaktır. Telefonunuzdan istediğiniz mesajı ilettiğinizde kutu üzerindeki kalp harekete geçecek ve kutunun kapağını kaldırdığınızda mesajınız kutudan okunabilir hale gelecektir. Anneniz ile aranızdaki bu özel iletişim kutunuz, teknoloji tutkunu annelere alışılmışın dışında bir hediye olacaktır.

Şimdi ise, bahçe ile ilgilenen, çiçek ve toprak düşkünü annelere özel alternatifleri inceleyelim.

Vaughn Gardener Tote Bag

Vaughn Gardener Tote Bag | Anthropologie

Anthropologie markasının bu bahçe çantası kesinlikle annenizin kalbini çalacaktır. Modern bir doku ile toprak sevgisini hasır sepet aracılığı ile bir araya getiren bu model, bahçe tutkunları için vazgeçilmez bir parça olacaktır.

The ēdn SmallGarden

ēdn SmallGarden indoor connected garden works over Wi-Fi


Apple’ın bu ürünü, annenizin çiçeklerine ihtiyacı olan ışığı, suyu ve yaşama tutunması için gerekli olan tüm ihtiyaçlarını sağlıyor. Üstelik tüm kontrolü telefonunuzdaki bir uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz. Bitkilere ilgisi olan ancak gerekli koşulları istediği seviyede karşılayamayan veya daha iyi şartlar sağlamak isteyen bitki tutkunları için çok ayrıcalıklı ve güzel bir hediye olacaktır.

Birazda çay ve kahve tiryakileri için hediye alternatiflerini inceleyelim.

Smeg Drip Coffee Maker

Best coffee machine 2021: 11 coffee machines | Real Homes

SMEG markası tüm ürünleri ile mutfakta geçen vaktinizi en keyifli anlarınıza dönüştürmeyi amaçlıyor. Bu kahve makinası ile kahve tutkunları, günün en sevdikleri kahve saatinde leziz kahvelerini yudumlayabilir, şık tasarımı ile mutfaklarında adeta bir kafe havası yaratabilirler.

Annie Tea For One Set

Annie Tea-For-One-Set | Anthropologie

Çay severler içinse, bu ürünle çay içmek adeta bir meditasyon seansına dönüşebilir. Hem pot hem fincan olarak kullanılabilen bu model renkli çiçeksi tasarımı ile annenizi büyüleyecek, her yudumunda başka yerlere götürecektir.

Eğer anneniz, günün fiziksel ve zihinsel yorgunluğundan uzaklaşmaya çalışıyor, kendine özel bir zaman ayırmaya özen gösteriyorsa bu ürünler tam da onun için!

Take 10 Mindfullness Kit

Take 10 Mindfulness Set | Natural Stress Relief Set

Gün içerisinde 10 dakikalık kısa bir mola ile, zihnini temizleyebilir, minnettar olduğu şeyleri, ertesi gün için hedeflerini, gününün nasıl geçtiği ile ilgili detayları kâğıda dökerek meditasyon yapabilir.

Calm Club Yoga Deck

Calm Club Yoga Deck Instructional Cards #calmclubyoga

Bu ürün hayatınızdaki yogiler veya yogaya yeni başlayanlar için mükemmel bir seçenek. Her hafta yeni bir pozisyona geçerek günlük olarak, esnemeye ve günlük ihtiyacınız olan hareketleri tamamlamanıza yardımcı olan kartlar, yoga seanslarında yönlendirici olacaktır.

Şimdi ise, sağlıklı yaşamı yaşam mottosu haline getirmiş, formunu ve yaşam konforunu maksimum seviyede tutmaya çalışan anneler için hediye seçeneklerini inceleyelim.

Vulness Eye Massager

Amazon.com : Eye Massager with Heat Electric Air Pressure for Relieve Eye  Strain Portable Vibration Wireless Music Rechargeable Eye Therapy Massager  : Beauty

Bu ürün ile yüz masajında bambaşka bir çağ başlıyor. İşlevselliği ve hissiyatı ile annenizin favorisi olacak bu ürün sayesinde, göz kuruluğu, migren ağrıları, yüz tansiyonu ve daha birçok şikâyete savaş açabilir veya gün sonunda gözlerinizi keyifli bir masaj ile ödüllendirebilirsiniz.

Philips SmartSleep

Philips SmartSleep Sleep and Wake-up Light Therapy Lamp - Product Review -  My Gadgets

Bu başucu lambası sayesinde sabahları sanki oda da güneş doğuyormuşçasına bir ambiyans ile uyanma fırsatını yakalıyorsunuz. 5 farklı doğal ses ile gün doğumu ve gün batımını odanıza taşımak isteyenler için eşsiz bir seçenek olacaktır.

Birazda mutfakta vakit geçirmekten keyif alan annelerimiz için alternatifler bir göz atalım.

Trudy Apron

Trudy Blockprint Patchwork Apron | Anthropologie UK

Birçok farklı kültürden ilham alınarak tasarlanan bu mutfak önlüğü, mutfak tutkunları için şıklığı ve işlevselliğin buluşması ile harika bir tercih olacaktır.

Anthropologie Heartfelt Rolling Pin

Birden fazla dilde sevgi baskılı oklava ile “Yemeğin içine sevgi katmak”, “sevgiyle pişirmek” gibi sözleri gerçeğe dönüştürün! Bu oklava, mutfak tutkunları için duygularını ifade etmek için mükemmel bir araç olacaktır.

Heartfelt by Anthropologie Made With Love Rolling Pin | Anthropologie

Son olarak, moda tutkunu, trendleri ve sezonun hit parçalarını yakından takip eden anneler için hediye önerilerine göz atalım.

Balenciaga Hourglass

BALENCIAGA Hourglass Small Top Handle Bag - Farfetch

Son dönemlerin ikonik modellerinden biri haline gelen Balenciaga Hourglass, moda tutkunu anneniz için dolabının zamansız parçalarından biri haline gelecektir.

Karl Lagerfeld Sneaker

Sneakers KARL LAGERFELD - KL62530 White Lthr - Sneakers - Low shoes -  Women's shoes | efootwear.eu

Hem şık hem spor olarak kombinlenebilir Karl Lagerfeld spor ayakkabı, annenizi tüm gün hem çok rahat hem de çok şık hissettirecektir.

Amerikadaniste’nin sizler için hazırlamış olduğu Anneler Günü Hediye önerileri ve çok daha fazla ayrıcalıklı ürün seçenekleri için  Amerikadaniste web sitesini ziyaret edebilir, trendlerden haberdar olmak için mail bültenimize abone olabilirsiniz.

You Might Also Like...